QUOTE(Aidnux @ 2007 07 28, 22:02)
Sveikutes!
Paskaiciau tavo kancias ir labai susidomejau , nes man lygiai tokios pat problemos.
Dabar sedziu ir ieskau atsakymu ka daryti . Man irgi viena kruti labai pradeda diegti ir skausmas nepraeina, o i maitinimo pabaiga net sustipreja durti per visa ktutine. Spenelis be zaizdu ir itrukimu, galiukas po vlgio toks sviesesnis lieka. Su pientraukiu nenusitraukineju, net neturiu jo.
Gal gali patarti? Kaip iveikei ta problemele, nes kudiki dar vis bandau pati maitint sukandus dantis is skausmo, bet pastebejau kad pienuko pradejo mazet.
Mano mazyliai 3 sav., o maitinimo nesinori nutraukti. Labai net norisi maitint paciai, tik kad malonumas butu ir pienuko padaugetu
Paskaiciau tavo kancias ir labai susidomejau , nes man lygiai tokios pat problemos.
Dabar sedziu ir ieskau atsakymu ka daryti . Man irgi viena kruti labai pradeda diegti ir skausmas nepraeina, o i maitinimo pabaiga net sustipreja durti per visa ktutine. Spenelis be zaizdu ir itrukimu, galiukas po vlgio toks sviesesnis lieka. Su pientraukiu nenusitraukineju, net neturiu jo.
Gal gali patarti? Kaip iveikei ta problemele, nes kudiki dar vis bandau pati maitint sukandus dantis is skausmo, bet pastebejau kad pienuko pradejo mazet.
Mano mazyliai 3 sav., o maitinimo nesinori nutraukti. Labai net norisi maitint paciai, tik kad malonumas butu ir pienuko padaugetu
Labas,
As savo problema taip ir neissprendziau kol kas nusitraukineju pienuka, tai ir skausmu nera. Bet po sav. mums jau 2 men. bus sakiau paskutini kart bandysiu, jei viskas vel bus blogai nebemaitinsiu, tik nusitraukinesiu.
O tau gal kur perpute skersvejis, irgi panasus pozymiai buna, pabandyk po maitinimo spiritinius kompresus deti, arba tarkuota bulve. Mano draugei irgi persalus skaudet palaipsniui pradejo bet spejo kompresus uzsidet ir neperejo i stipru uzdegima. O kad pienuko nemazetu gerk daugiau siltu skysciu ,bei silta maista valgyk. Man pvz. kai vakare pavalgau siltos aviziniu dribsniu koses su silta arbata (kokiu pora puodeliu) tai po nakties iskart pasijaucia kad pieno gausiau.
Sekmes