Na štai ir paragavau vaisių juostelių.
Važiavau į Panoramos Rimi apsišopinti ir mąsčiau užlėkti į mažytę Maximutę prie namų paskui paieškoti šių saldainių. IR RADAU JAS RIMI

Buvau labai patenkinta, kad nebereikės lįsti į Maximutę.
Įsigijau juodųjų serbentų skonio (žinoma) ir avietinių. Pamaniau, jei patiks, galima bus ir kitus skonius išmėginti. Beje, Rimi buvo 4 skoniai - avietė, juodasis serbentas, vyšnia ir braškė. Nežinau ar jų būna dar daugiau ar čia kiek ir yra.
Na ir papasakosiu dabar apie pojūčius.
Laaaabai skanūs. Tikrai, gerai buvo anksčiau pasakyta - valgai ir jauti, kad saldumas toks vaisinis, kažkoks kitoks nei karamelėse. Ir taip - kažkuom primena obuolių sūrį. Gal net ne skoniu, o kažkaip pojūčiu burnoje. Va galvoju, jei prieš tai nebūčiau paskaičiusi apie vaisių juostelių palyginimą su obuolių sūriu, ar būčiau tokias asociacijas atradusi ar ne? Nežinau.
Juodojo serbento vaisių juostelės turi rūgštelės, tokios lengvos. Labai tikroviški, labai serbentiški, aromatingi. Man labai patiko šis skonis, kaip ir tikėjausi. Superiniai.
Aviečių skonis taip pat su lengva rūgštele. Irgi labai patiko, bet serbentas labiau.
Vyrui labai patiko, mažyliui 5 metų labai patiko, vyresnėlei patiko, bet ne taip, kad klyktų

Na vyrija liepė pirkti vėl, o dukra sakė valgys, jei nupirksiu, žodžiu abejingiausia išliko.
Papildyta:Ir dar - saldainių pati idėja, tekstūra, forma, išvaizda išties neįprasti.
Tačiau labai vykęs produktas, mano manymu.
Svarbu, kad ilgainiui gamintojai nesumanytų kokio E prikrauti

Kaip dažnai nutinka su lietuviškais maistais. Pradeda gaminti kokį nuostabų produktą, išpopuliarėja, nebespėja patenkinti paklausos ir pradeda tada "tobulinti" ingredientų sąrašą.