Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(lutute1 @ 2014 02 21, 02:22)
biggrin.gif Ir aš taip jaučiausi pirmą kartą nusistačiusi savo tipažą, bet po mokymų skraidžiau kaip ant sparnų  wub.gif
Viskas. Pradedu taupyti pinigėlius nerealiam saviugdos seminarui:
http://eneagramosaka...stras-vilniuje/
Kas su manim? Bus stipru ir ilgam! thumbup.gif

Tu, Lutute, nereali biggrin.gif Ir kaip tu visur spėji? bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 21, 15:52)
laba,
rašau pamokos planą...  smile.gif  senokai jau tokio darbo nedirbau...  blush2.gif

O aš laiks nuo laiko vis parašinėju, savo studenčiokui gelbsčiu. Bet, kai pamačiau pačių dėstytojų planų pavyzdžius, tai drąsiai sakau, kad per 30 metų tam fronte niekas nepakitę. Jei atvirai, tai pasipiktinau, juos pamačius.
Atsakyti
ieškojau internete pavyzdžių, galvojau gal ką protingesnio rasiu... bet kažkaip sunkiai sekėsi ieškoti.
Atsakyti
Labas vakaras, darbštuolės sunglasses2.gif

Penktadienio vakaras - geriausias laikas savaitėje . Ir darbai baigti, ir išeiginės prieš akis vacation4.gif . Galima sau leist ir knygą ramiai paskaityt, ir su artimais pabendraut friends.gif .

Man va anūkėlį atveš visam savaitgaliui pasidžiaugt.
Mokykloje pas mus nerimas - diegia e-dienyną. Daug kas nesusitvarko, kai kas pradinukasm nepritaikyta. Tai atostogos neramios buvo.

Visoms linkėjimai nuo Vildingos. Labai užsiėmus moteriškaitė karsta.gif . Bet mūsų nepamiršta. Tik prasistumdys darbus ir sugrįš. Tikrai tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Darbingos ir mums atostogos šios buvo... Iš darbo vėliau grįždavau nei visada ir dar į namus darbo parsinešdavau... Savaitgalis, o mokyklinius darbus dirbu schmoll.gif gun_bandana.gif protest.gif Nėra kada savais vaikais pasidžiaugti... Atostogos baigėsi, o darbų kalnai dar laukia... verysad.gif
gal kuri trečiokė galėtumėt iš Pupos dalijamosios medžiagos antrą klausymo testą nuskenavus atsiųsti? (dar reikėtų ir sekančio puslapio su literatūrine užduotimi antroje vadovėlio dalyje skaitytiems tekstams prisiminti... dar ir tie 2 su gramatiniais žaidimais parūpo... blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 21 vasario 2014 - 20:56
Gorgone, ačiū už seminaro pažymėjimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 02 21, 22:37)
Labas vakaras, darbštuolės  sunglasses2.gif

Penktadienio  vakaras - geriausias laikas savaitėje  . Ir darbai baigti, ir išeiginės prieš akis vacation4.gif  . Galima sau leist ir knygą ramiai paskaityt, ir su artimais pabendraut  friends.gif  .

Man va anūkėlį atveš visam savaitgaliui pasidžiaugt.
Mokykloje pas mus nerimas - diegia e-dienyną. Daug kas nesusitvarko, kai kas pradinukasm nepritaikyta. Tai atostogos neramios buvo.

Visoms linkėjimai nuo Vildingos. Labai užsiėmus moteriškaitė  karsta.gif . Bet mūsų nepamiršta. Tik prasistumdys darbus ir sugrįš. Tikrai tikrai.  mirksiukas.gif

pas mus dar nėra elektroninio, tai rami galva, bet kiek taip tęsis - nežinia.
ačiū už linkėjimus nuo vildingos 4u.gif

nuo pirmadienio prasidės darbas su vaikais doh.gif per savaitgalį bandysim jėgas atgaut...

ačiū už linkėjimus nuo vildingos.

Leliuko mama ,nuskenuosiu antrą klausymo testą, bet tik pirmadienį, ar tinka?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 21, 23:51)
Darbingos ir mums atostogos šios buvo... Iš darbo vėliau grįždavau nei visada ir dar į namus darbo parsinešdavau... Savaitgalis, o mokyklinius darbus dirbu  schmoll.gif  gun_bandana.gif  protest.gif  Nėra kada savais vaikais pasidžiaugti... Atostogos baigėsi, o darbų kalnai dar laukia...  verysad.gif
gal kuri trečiokė galėtumėt iš Pupos dalijamosios medžiagos antrą klausymo testą nuskenavus atsiųsti? (dar reikėtų ir sekančio puslapio su literatūrine užduotimi antroje vadovėlio dalyje skaitytiems tekstams prisiminti... dar ir tie 2 su gramatiniais žaidimais parūpo...  blush2.gif )

Gailiuosi ir aš, kad dalijamosios neturiu blush2.gif , taip kartais prireikia, ačiū mergaitėms, kad pirmą klausymo testą atsiuntė 4u.gif , gal ir antrą atsius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2014 02 21, 21:22)
Leliuko mama ,nuskenuosiu antrą klausymo testą, bet tik pirmadienį, ar tinka?

tinka, alaizy, man antradieniui reikia. iš anksto dėkoju smile.gif
trečia dalį dalijamosios turiu, o antros ne...
o man el.dienynas visai patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 21 vasario 2014 - 21:49
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 21, 21:48)
o man el.dienynas visai patinka...

Man irgi patinka. Bet yra dar skeptikų, skubančių kritikuoti, nieko nepasiūlant. doh.gif

Veritus pas mus dar neturi pritaikymo pradinukams. Tai ir konsultavaus su Vildinga, kaip jie daro. Mūsų mokyklos - sesutės, tai ir dienynai panašūs. bigsmile.gif
Atsakyti
labai didelė prašytoja aš šiandien... blush2.gif
gal kuri turit 3 kl. Riešuto papildomas užduotis 2 d. skenuotą? kartojimui užduočių prieš testą reikėtų...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 21, 21:51)
gal kuri trečiokė galėtumėt iš Pupos dalijamosios medžiagos antrą klausymo testą nuskenavus atsiųsti? (dar reikėtų ir sekančio puslapio su literatūrine užduotimi antroje vadovėlio dalyje skaitytiems tekstams prisiminti... dar ir tie 2 su gramatiniais žaidimais parūpo...  blush2.gif )

Jei teisingai supratau puslapius, tai medžiagą jau pašte. Jei ne tų reikėjo, persiųsiu kitus.
Papildyta:
Riešuto papildomų neturiu, negaliu padėti.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 21, 21:33)
ieškojau internete pavyzdžių, galvojau gal ką protingesnio rasiu...  bet kažkaip sunkiai sekėsi ieškoti.

Jei tinka rusų kalba, tai čia konspektų visiems mokomiesiems dalykams ir įdomių pateikčių tikrai labai daug:
http://festival.1sep...ematika 2 klass

Atsakyti