Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2014 04 02, 07:49)
Labas rytas,
net nepamenu, kada bendravau su jumis, bet skaitinėju tai kasdien. Tiesiog fizinė ir dvasinė baterija jau senokai mirksi, kad reikia pakrauti doh.gif Tikiuosi, kad greit įsikrausiu ir vėl galėsiu plepėti ir dalintis su jumis.
O dabar turiu prašymuką, labai prašau pagalbos ax.gif
Kažkada turėjau labai gerą nuorodą, kur labai vaizdžiai parodyta kaip diena keičia naktį. Nu niekur neberandu doh.gif gal kas ką nors panašaus, vaizdaus temai Kaip diena keičia naktį turite (1 kl.) ir gal kas turite pasiruošę skaidres apie šiukšlių rūšiavimą blush2.gif
Tikrai labai padėtumėt.  ax.gif  4u.gif

4u.gif O filmukai netinka apie rūšiavimą? https://www.google.l...C...ial&tbm=vid

http://www.ve.lt/nau...iuoti-atliekas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 02 balandžio 2014 - 09:44
QUOTE(daivajazz @ 2014 04 02, 06:49)
Kažkada turėjau labai gerą nuorodą, kur labai vaizdžiai parodyta kaip diena keičia naktį. Nu niekur neberandu doh.gif gal kas ką nors panašaus, vaizdaus temai Kaip diena keičia naktį turite (1 kl.)...

Labutis smile.gif, gal tiktų šitas filmukas smile.gif

Diena ir naktis
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2014 04 02, 14:59)
Labutis smile.gif, gal tiktų šitas filmukas smile.gif

Diena ir naktis

Labai gražus filmukas. 4u.gif Labai. Mes su sūneliu mėgavomės jį žiūrėdami. Bet ...
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 04 01, 20:00)
Sveikutės, vargstam ir mes su dovanėlėm mamytėms. Nu ir terliotojai tie mano pirmokai. Tik duok ką su klijais padaryti, tai kleckas ant klecko.  schmoll.gif  O lenta mano šiandien pailsėjusi vėl veikia. Su kuo jūs tą lentą valote? Nes labai jau apsinešusi nešvarumais. Ar tinka tos pačios servetėlės, kaip kompiuterio ekranui? Bandžiau klausti kompiuteristo, bet jis nežino.

Sveikutės biggrin.gif Aš irgi nebeturiu laiko prisėsti prie kompiuterio, su pirmokais darbo daug, nespėju blush2.gif Aš šiandien pradėjau su vaikais rašyti į sąsiuvinius eilėraštukus mamoms, darbo daug, bet bus ir naudos, geriau išmoks rašyti. Visi labai stengiasi, net gražu žiūrėt bigsmile.gif O tas paštas ir man neatsidaro. Noriu paklausti pirmokiukių, kur žadate su vaikais važiuoti mokslo metų pabaigoje?
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2014 04 02, 15:18)
...Aš šiandien pradėjau su vaikais rašyti į sąsiuvinius eilėraštukus mamoms, darbo daug, bet bus ir naudos, geriau išmoks rašyti. Visi labai stengiasi, net gražu žiūrėt bigsmile.gif ...

gal galit plačiau apie tai papasakoti?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 04 02, 14:47)
gal galit plačiau apie tai papasakoti?

Taip aš darau su visais pirmokais, jiems patinka ir geriau išmoksta rašyti. Nupirkau visiems po sąsiuvinį. Ant lapukų turiu prirašiusi eilėraštukų stulpelių, kurie skirti mamoms. Kiekvieni metai paieškau naujų ir papildau. Jie nurašo juos į kiekvieną lapą po eilėraščio stulpelį. Kai prirašome pilną sąsiuvinį, tada puošia lapus. Padarau viršelį su žodžiais ir piešinėliu mamai (visiems vienodus). Tai senai žinoma, jau atsibodusi dovana, bet vaikams nauda ir mamos džiaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 04 02, 15:12)
Labai gražus filmukas. 4u.gif  Labai. Mes su sūneliu mėgavomės jį žiūrėdami. Bet ...

Labutis 4u.gif . Turiu filmuką labai trumpą, be garso, kuriame sukasi Žemė ir matosi dienos ir nakties pasiskirstymas. Jei tinka, siunčiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2014 04 02, 16:14)
Taip aš darau su visais pirmokais, jiems patinka ir geriau išmoksta rašyti. Nupirkau visiems po sąsiuvinį. Ant lapukų turiu prirašiusi eilėraštukų stulpelių, kurie skirti mamoms. Kiekvieni metai paieškau naujų ir papildau. Jie nurašo juos į kiekvieną lapą po eilėraščio stulpelį. Kai prirašome pilną sąsiuvinį, tada puošia lapus. Padarau viršelį su žodžiais ir piešinėliu mamai (visiems vienodus). Tai senai žinoma, jau atsibodusi dovana, bet vaikams nauda ir mamos džiaugiasi.

labai ačiū, dar tokios nebuvau dariusi... smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą antrokėms, dirbančioms pagal Riešutą. Ar mokote daugybos ir dalybos pagal šį vadovėlį? Gal keistas klausimas, bet jo nesu varčiusi, nežinau, o man viena mamytė pasakoja, kad jos draugės sūnus antrokas dar tik 20 ribose skaičiuoja (kovo pradžioje blink.gif ). Neatmetu galimybės, kad vaikas mokosi pagal spec.programą, netikiu, kad antrokai dar 100 nesiekia. O kaip su daugyba ir dalyba g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 04 02, 18:50)
Turiu klausimą antrokėms, dirbančioms pagal Riešutą. Ar mokote daugybos ir dalybos pagal šį vadovėlį? Gal keistas klausimas, bet jo nesu varčiusi, nežinau, o man viena mamytė pasakoja, kad jos draugės sūnus antrokas dar tik 20 ribose skaičiuoja (kovo pradžioje  blink.gif ). Neatmetu galimybės, kad vaikas mokosi pagal spec.programą, netikiu, kad antrokai dar 100 nesiekia. O kaip su daugyba ir dalyba  g.gif ?

Dirbu su Riešutu. Antrokai skaičiuoja 100 ribose. Mokomės daugybą iš 5. Jau pradėsime ir dalybą. Tikrai kažką mama supainiojo.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 04 02, 19:13)
Dirbu su Riešutu. Antrokai skaičiuoja 100 ribose. Mokomės daugybą iš 5. Jau pradėsime ir dalybą. Tikrai kažką mama supainiojo.

4u.gif Labas . Ir dirbu su riešutu. Šiandien ir pradėjau daugybą iš 5, nors mano antrokai moka visą daugybos lentelę.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 04 02, 19:13)

Jos manymu pergreitai visko mokomi vaikai ir nespėja išmokti, todėl klausinėja, kaip kiti mokosi (nors problema tik su jos vaiku ) blush2.gif
Susiradau pašte planus, pažiūrėjau ir įsitikinau, kad tikrai visko mokoma kaip ir pagal Kiseliovus, tik laikas truputį nesutampa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 balandžio 2014 - 18:22