Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2014 04 01, 17:17)
Be skaičių 1 ir 2 - pradinukeirmama man nejungia, kiti viskas ok  g.gif Pats pirmasis paštas nepasijungia, nes "slaptažodis buvo pakeistas prieš 5 dienas"

Man ir be skaičių jau vakar nejungė. 1ir 2 jungiasi
Atsakyti
Sveikutės,
Ar žadate daryti dovanėles mamyčių dienai? Jei taip, tai ką darote? Kažkaip neišmąstau. O dėl pašto, vadinasi vėl prasideda kuriozai, vėl kažkas tyčiojasi?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 04 01, 19:48)
Sveikutės,
Ar žadate daryti dovanėles mamyčių dienai? Jei taip, tai ką darote? Kažkaip neišmąstau. O dėl pašto, vadinasi vėl prasideda kuriozai, vėl kažkas tyčiojasi?

palauksim peliuko, gal ką apie paštą žino... g.gif
o mamoms ir aš nesugalvoju... dar tokių atvirukų nedarėm, tai planuoju daryt http://eitne.lt/2012...i-mamos-dienai/
ir dar kažką, bet nesugalvoju ką... g.gif
Atsakyti
Aš tokius jau dariau. Reiks ką nors kita galvot.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 04 01, 20:00)
Aš tokius jau dariau. Reiks ką nors kita galvot.

kaip vaikams sekėsi juos daryti?
jei ką nors sugalvosit, pasidalinkit blush2.gif
pernai darėm gėles dideles iš servetėlių. gražu buvo
Atsakyti
gal čia kas kris į akį 4u.gif

https://www.google.l...r...242&bih=546

https://www.google.l...r...B8&tbm=isch
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 04 01, 15:58)
Sveikos,
ar galit prisijungt prie pradinukeirmama pašto?  g.gif
Aš negaliu verysad.gif

manau peliukas tvarko laiškus.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 04 01, 19:18)
kaip vaikams sekėsi juos daryti?

Trečiokai padarė lengvai. Mamytėms patiko.
Atsakyti
Sveikutės, vargstam ir mes su dovanėlėm mamytėms. Nu ir terliotojai tie mano pirmokai. Tik duok ką su klijais padaryti, tai kleckas ant klecko. schmoll.gif O lenta mano šiandien pailsėjusi vėl veikia. Su kuo jūs tą lentą valote? Nes labai jau apsinešusi nešvarumais. Ar tinka tos pačios servetėlės, kaip kompiuterio ekranui? Bandžiau klausti kompiuteristo, bet jis nežino.
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 04 01, 21:00)
Sveikutės, vargstam ir mes su dovanėlėm mamytėms. Nu ir terliotojai tie mano pirmokai. Tik duok ką su klijais padaryti, tai kleckas ant klecko.  schmoll.gif  O lenta mano šiandien pailsėjusi vėl veikia. Su kuo jūs tą lentą valote? Nes labai jau apsinešusi nešvarumais. Ar tinka tos pačios servetėlės, kaip kompiuterio ekranui? Bandžiau klausti kompiuteristo, bet jis nežino.

Nuvalau kartas nuo karto švaria šluoste... blush2.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2014 04 01, 22:42)
Nuvalau kartas nuo karto švaria šluoste... blush2.gif  g.gif

Drėgna ar sausa?
Atsakyti
Labas rytas,
net nepamenu, kada bendravau su jumis, bet skaitinėju tai kasdien. Tiesiog fizinė ir dvasinė baterija jau senokai mirksi, kad reikia pakrauti doh.gif Tikiuosi, kad greit įsikrausiu ir vėl galėsiu plepėti ir dalintis su jumis.
O dabar turiu prašymuką, labai prašau pagalbos ax.gif
Kažkada turėjau labai gerą nuorodą, kur labai vaizdžiai parodyta kaip diena keičia naktį. Nu niekur neberandu doh.gif gal kas ką nors panašaus, vaizdaus temai Kaip diena keičia naktį turite (1 kl.) ir gal kas turite pasiruošę skaidres apie šiukšlių rūšiavimą blush2.gif
Tikrai labai padėtumėt. ax.gif 4u.gif
Atsakyti