Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(domassss @ 2014 03 30, 19:32)
Sveiki,

Gal kas gali atsiųsti mokytojo knygą ,,Pupos" 3 klasei, turiu 3 dalies kovo mėnesio siuntinuką, dar reikia balandžio ir gegužės mėnesiui.

4u.gif

QUOTE(Vaivorytė @ 2014 03 31, 14:15)
prisidedu prie prašymo  ax.gif

ar nera kazkuriame paste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 31 kovo 2014 - 14:54
Sveikutės, turiu problemų su interaktyvia lenta (Promethean). Mano lenta sugalvoja laikas nuo laiko nebereaguoti į rašiklį. T.y. ją galiu valdyti tik per kompiuterį. Kartais tokios jos "atostogos" trunką dieną, kartais kelias. Kaip pati pastringa, taip pati ir atstringa. Gal kuri nors susidūrėte su tokia bėda ir žinote kaip ją spręsti? Trečiadienį vedu atvirą pamoką, o šiandien lenta pastrigo. Ir galvoju ar atsigaus ji iki tos pamokos. Praėjusią savaitę dvi dienas ilsėjosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 03 27, 16:41)
Ar jau pradėjot ruoštis Motinos dienai? Pas mus balandį 2 savaitės atostogų, tai dabar jau laikas kaip ruoštis...

aš programos neruošiu, bet dovanėles jau padarėm ir supakavom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2014 03 31, 17:31)
aš programos neruošiu, bet dovanėles jau padarėm ir supakavom. ax.gif

smalsu labai, ką darėt smile.gif
gal turite webinaro pažymą? - Jolita Pundziuvienė "Paauglio pasaulis. Koks jis?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 31 kovo 2014 - 18:19
4u.gif Sveikutes, gal kuri turite velykinio avinelio trafaretą Dėkui
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 03 31, 18:29)
4u.gif Sveikutes, gal kuri turite velykinio avinelio trafaretą Dėkui

Gal čia koks tinkamas avinėlis būtų?

O čia jau paaugusių avyčių yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 31 kovo 2014 - 19:04
QUOTE(Dainelej @ 2014 03 31, 15:54)
Sveikutės, turiu problemų su interaktyvia lenta (Promethean). Mano lenta sugalvoja laikas nuo laiko nebereaguoti į rašiklį. T.y. ją galiu valdyti tik per kompiuterį. Kartais tokios jos "atostogos" trunką dieną, kartais kelias. Kaip pati pastringa, taip pati ir atstringa. Gal kuri nors susidūrėte su tokia bėda ir žinote kaip ją spręsti? Trečiadienį vedu atvirą pamoką, o šiandien lenta pastrigo. Ir galvoju ar atsigaus ji iki tos pamokos. Praėjusią savaitę dvi dienas ilsėjosi. g.gif

Mano SMART. Labai blogai šiandien veikė vienas šonas. Irgi nežinau ką daryti.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(rityte @ 2014 03 31, 19:00)

labai reikia viščiukų ir vištyčių. Gal gali nukreipti.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2014 03 31, 20:00)

Dideliausias DEKUI Gelbetojams
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 03 31, 15:54)

Labuka, o lentą sukalibravus esi? Jei pasijudina lenta reikia kartais kalibravimą atlikt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 31 kovo 2014 - 19:49
QUOTE(b.s @ 2014 03 31, 19:27)
Sveikos,

labai reikia viščiukų ir vištyčių. Gal gali nukreipti.

Viščiukai Velykoms ir ne tik smile.gif

O jei paaugusių vištyčių reikia, tai galima pasidairyti čia smile.gif

O čia vištos ir jų vyrai (gaidžiukai) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainelej @ 2014 03 31, 14:54)

Ar nėra kompiuteryje kartais suinstaliuotos dvi skirtingos programos, skirtos interaktyviai lentai? Pvz.: Smart Notebook ir ActivInspire (abi kartu tame pačiame kompiuteryje)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 31 kovo 2014 - 20:23
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 31, 17:52)
ar nera kazkuriame paste?

oi bigsmile.gif , susimaišiau biggrin.gif , pamaniau, kad prašymas dėl, pupos dalijamosios medžiagos 4u.gif
Atsakyti