Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Puikumėlis!Tiek visko daug ir viskas taip super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū ačiū ačiū!
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 18, 22:57)
laba
ačiū už naujienas smile.gif
ar niekas nepagelbėjo su 3 kl. Pupos dalijamąja medžiaga?

labai laukiu klausymo testo trečio 4u.gif , o paskui, aišku vėl prašysiu ir ketvirto ax.gif
Atsakyti
puse pupos tuoj siusiu, kita puse - rytoj 4u.gif
jau paste. niekaip anksciau nepavyko prie situ darbu prisesti...
(atostogos.... vadinasi.... daugiau darbu nei visada....)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 18 kovo 2014 - 21:31
QUOTE(smilga1972 @ 2014 03 18, 20:22)
Sveikutės  4u.gif

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Puiki svetainė, mes jau su vaikais prieš porą savaičių apžiūrėjome  thumbup.gif . Šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na svetaine jega. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 03 18, 20:23)
Sandrasa, smagu matyti  4u.gif Turiu įtarimų, kad Tave pažįstu  biggrin.gif

bigsmile.gif Betukas, jau supratau... oi kaip pažįstamos irnesakyk.gif mirksiukas.gif smile.gif

Išmanieji robotukai ir man jau žinomi smile.gif Prieš mėnesį konferencijos metu ją pristatė 2 mūsų rajono pedagogai, dalyvaujantys kūrime- beje, viena kūrėjų komandos narių - mano dukros mokytoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 18 kovo 2014 - 23:37
QUOTE(lutute1 @ 2014 03 18, 00:05)
Dalinuosi naujiena, prie kurios su rityte esame nagučius prikišę. ax.gif  Smagių ir turiningų pamokų!

http://ismaniejirobo...ndex.php?mod=16

Puikus darbas! Namie dukra jau beveik viską pražiūrėjo ax.gif Ir darbe jau kelis kartus naudojau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 03 17, 20:09)
Pas kolegę pirmokai keli irgi sakė daro tą pačią klaidą. Čia tokia "tradicinė" klaida  smile.gif Išmoks  mirksiukas.gif Geriau pasakykit, kai e nuo ė išmokyt skirt  doh.gif

Mano viena ketvirtokė dar painioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 03 19, 09:01)
Mano viena ketvirtokė dar painioja  g.gif

tai yra ir 11 - okų, kurie neskiria.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos koleges. Reikia skubios pagalbos. Gal turite gandro trafareto. Labai reikia Dėkui
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 03 19, 14:27)
Sveikos koleges. Reikia skubios pagalbos. Gal turite gandro trafareto. Labai reikia  Dėkui

o čia nieko tinkamo neradote? https://www.google.l...o...366&bih=643
Atsakyti
nusiunčiau pora gandrų į paštą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, Didžiausia pagarba mūsų šaunuolėms, įkelta svetainė tiesiog nuostabi. Ačiū dar kartelį.
Atsakyti