Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Gvadalupė @ 2014 03 17, 22:14)
Nesiruošiam specialiai niekada. Išėjom skyrių ir diktantas. Diktuodama tariu taisyklingai, o tai mums šiaurės aukštaičiams oho kaip sudėtinga. Pastebėjau, kad dalis vaikų pirmiausia parašo kaip ir neblogai, bet taisydamiesi darbą "nutaiso" pagal savo tarmę. Gal geriau visai neduot taisytis savarankiškai? Tiesiog parašius perskaityt  visą diktantą ir viskas?
Beje, mes atostogaujam tongue.gif

o cia kokia proga toks smagumas? smile.gif)
Atsakyti
Ar jums leidžia įeit į naujas.tamo.lt? Visą vakar nepatenku unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vis paskaitinėju pastaruoju metu, nors nedrąsiai , bet ir aš į Jūsų temą jungiuosi, gal priimsit smile.gif Po ilgų metų darbo socialinėje srityje ( dirbau pavaduotoja vaikų globos namuose ) mažais žingsniukais grįžtu į švietimo darbą, tai įdomu, kuo gyvena pradinukės smile.gif

QUOTE(zuzanele @ 2014 03 17, 21:41)

neleidžia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 17 kovo 2014 - 20:53
QUOTE(SiditaV @ 2014 03 17, 21:30)
o cia kokia proga toks smagumas? smile.gif)

Papildomos atostogos. Turėjom vasarį savaitę, turim ir dabar dar tiek pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 17, 21:41)

blink.gif Neaaaaaa neprisijungia
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 03 17, 22:57)
Papildomos atostogos. Turėjom vasarį savaitę, turim ir dabar dar tiek pat smile.gif

ech.. kaip gerai.. bet man labai sunku po atostogų įsivažiuoti..nu nesidirba nors tu ką.. tai kartais atrodo, kad gal geriau iš vis jų nebūtų lotuliukas.gif
Atsakyti
ir mes šią savaitę atostogaujam thumbup.gif oi kaip man to reikėjo...
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 03 17, 18:32)
Jau taip nesmagu prašinėti,  bet gal klausymo testą nr.3 kuri trečiokė galėtumėt atsiųsti 4u.gif , labai labai ačiū 4u.gif

rytoj parsinešiu iš darbo ir nuskenuosiu, jei nebus jau per vėlu?
Atsakyti
Sveikos mokytojos, jei nesutrukdysiu turiu vieną klausimą. Trečiokai spręsdami seką veiksmų, tokių kaip daugyba, sudėtis, daugyba, tyri atliekamus veiksmus rašyti sąsiuvinyje ar juodraštyje, ir eilutės gale parašyti tik galutinį rezultatą? Jei galit atsakykit.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 17, 21:10)
ir mes šią savaitę atostogaujam  thumbup.gif  oi kaip man to reikėjo...

leliuko mama, labai reikia dalijamosios medžiagos 3 dalies
Papildyta:
QUOTE(lile @ 2014 03 17, 21:25)
Sveikos mokytojos, jei nesutrukdysiu turiu vieną klausimą. Trečiokai spręsdami seką veiksmų, tokių kaip daugyba, sudėtis, daugyba, tyri atliekamus veiksmus rašyti sąsiuvinyje ar juodraštyje, ir eilutės gale parašyti tik galutinį rezultatą? Jei galit atsakykit.

Aš mokau viska daryti sąsiuvinyje, kad matyčiau ar teisingai daro, o jei klysta, tai ieškome kurioje vietoje klaida atsirado.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 03 17, 19:33)
Pas mane yra vienas vaikas, kuris niekaip neišmoksta rašyti dvibalsių. Pavyzdžiui rašo "Lieatuva", "kieamas", "ruoanis"  doh.gif , nu ką daryti? kaip išmokyti?  doh.gif

Sveikutės,
Ir aš vargstu vargelį su antrokais ispanais, kurie pastoviai keičia dvibalsį ai į ei, pvz.: maišas- meišas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 18, 00:10)
ir mes šią savaitę atostogaujam  thumbup.gif  oi kaip man to reikėjo...

Labai lauksiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(lile @ 2014 03 18, 00:25)

maniškiai skaičiuojasi juodraštyje arba atmintinai, bet tarpinius atsakymus rašo virš ženklo, kad matytume kur klaida. smile.gif
Atsakyti
Dalinuosi naujiena, prie kurios su rityte esame nagučius prikišę. ax.gif Smagių ir turiningų pamokų!

http://ismaniejirobo...ndex.php?mod=16
Atsakyti