Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2014 03 16, 14:59)
Ar niekas nežinot? Labai reikia unsure.gif

Laba 4u.gif
Negaliu padėt, nežinau unsure.gif

Ir vėl sekmadienis, ir vėl sėdam prie darbų, ir vėl ryt nauja savaitė doh.gif Kaip greit lekia laikas, siaubeli biggrin.gif Prisnigo? Pas mus tai orelis doh.gif Čia pusto, čia saulė žeme ritinėjas smile.gif
Intensyviai mokomės naujas daineles mamytėms, apie pavasarį, tik su dainom tėveliams sunkiau g.gif Ką dainuojat? Kažkaip labai mažai tų dainų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 03 16, 18:08)
Laba  4u.gif
Negaliu padėt, nežinau  unsure.gif

Ir vėl sekmadienis, ir vėl sėdam prie darbų, ir vėl ryt nauja savaitė doh.gif  Kaip greit lekia laikas, siaubeli  biggrin.gif  Prisnigo? Pas mus tai orelis  doh.gif  Čia pusto, čia saulė žeme ritinėjas smile.gif
Intensyviai mokomės naujas daineles mamytėms, apie pavasarį, tik su dainom tėveliams sunkiau  g.gif Ką dainuojat? Kažkaip labai mažai tų dainų  g.gif

Man labai graži sena daina "Tėtuk, aš dar mažytė". Jei pamenat - dainavo Liupkevičius su dukra. Kažkada ir mes su vaikais esame dainavę šeimos šventėje - mamos susigraudino.

Turiu dar kelias daineles tėčiams, bet ne fonogramos, o su žodžiais. Viena dainelė "Laiškas tėčiui" labai aktuali šiais laikais, kai tėčiai dirba svetur, o vaikai jų laukia. Jei reikia, galiu atsiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 16 kovo 2014 - 17:32
QUOTE(Iruciukass @ 2014 03 16, 17:28)
Man labai graži sena daina "Tėtuk, aš dar mažytė". Jei pamenat - dainavo Liupkevičius su dukra. Kažkada ir mes su vaikais esame dainavę šeimos šventėje - mamos susigraudino.

Turiu dar kelias daineles tėčiams, bet ne fonogramos, o su žodžiais. Viena dainelė "Laiškas tėčiui" labai aktuali šiais laikais, kai tėčiai dirba svetur, o vaikai jų laukia. Jei reikia, galiu atsiųsti.

Aha, šitą turiu 4u.gif Tik jau 3-4 klasių vaikai per dideli gal šiai dainai ... O va "Laiškas tėčiui" nežinau. Gal natas ar žodžius turit? Pagročiau pati ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 16 kovo 2014 - 18:42
QUOTE(Betukas @ 2014 03 16, 19:39)
Aha, šitą turiu  4u.gif Tik jau 3-4 klasių vaikai per dideli gal šiai dainai ... O va "Laiškas tėčiui" nežinau. Gal natas ar žodžius turit? Pagročiau pati  ax.gif

Turiu įrašą. Siunčiu į paštą.
Atsakyti
Mano dainavo trečiokai „Tėtuk, aš dar mažytė“. Nemanau, kad per dideli.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 03 16, 18:45)
Turiu įrašą. Siunčiu į paštą.

4u.gif
QUOTE(ninkute @ 2014 03 16, 18:49)

Gal ir taip mirksiukas.gif
Papildyta:
Iruciuk, ačiū 4u.gif
Tiesa, vargais negalais visgi susivairavau "Pasveikinkit vieni kitus" fonogramą biggrin.gif Tai jei kam reikia, parašykit į a.ž. Atsiųsiu į asmeninį paštą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 03 16, 21:49)

Gal galit nurodyti,kur rasti šią dainelę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 03 16, 19:09)
Gal galit nurodyti,kur rasti šią dainelę? 4u.gif

Dainos pavadinimas yra "Visiems mažiems ir dideliems" mirksiukas.gif Yra ir 2 klasės "Vieversyje" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 03 16, 22:56)
Dainos pavadinimas yra "Visiems mažiems ir dideliems"  mirksiukas.gif Yra ir 2 klasės "Vieversyje"  4u.gif

Mes su Alshaimeriu einam slėptis po lapais ax.gif
Atsakyti
Negaliu patikėti, kad tiek laiko prisijungus nebuvau g.gif namie kompiuteris užmigo amžinu miegu, o darbe..ką ir kalbėti...laikas prabėgo kaip mirksnis.. doh.gif o kas iš to? ar spėjau ką TOKIO padaryti?? nė velnio... prabudau pirmadienis, prabudau, o jau sekmadienis...žodžiu..
Turiu Jums klausimą.. tokį.. hmm..net nežinau kaip apibūdint blush2.gif
Kaip Jūs duodate diktantus vaikams iki ketvirtos klasės? Juk visi diktantai iki šios klasės privalo būti rašomi su pasiruošimu.. ar Jūs duodate tą patį diktantą namuose pasiruošti ar analogišką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2014 03 17, 14:28)
Negaliu patikėti, kad tiek laiko prisijungus nebuvau  g.gif  namie kompiuteris užmigo amžinu miegu, o darbe..ką ir kalbėti...laikas prabėgo kaip mirksnis.. doh.gif o kas iš to? ar spėjau ką TOKIO padaryti?? nė velnio... prabudau pirmadienis, prabudau, o jau sekmadienis...žodžiu..
Turiu Jums klausimą.. tokį.. hmm..net nežinau kaip apibūdint  blush2.gif
Kaip Jūs duodate diktantus vaikams iki ketvirtos klasės? Juk visi diktantai iki šios klasės privalo būti rašomi su pasiruošimu.. ar Jūs duodate tą patį diktantą namuose pasiruošti ar analogišką?  blush2.gif

Sveika sugrįžus,
niekada prieš rašant kontrolinį diktantą nedarau pamokos, kurioje rašytume pasiruošiamąjį diktantą Geriau įtvirtiname išmoktas rašybos taisykles, atlikdami įvairius pratimus, atlikdami gramatines užduotis.
Mane labiau domina, kaip diktuojate 3-4 -okams. Ar ryškaiu pabrėžiate atitinkamus garsus žodžiuose (ką? ko?... ilgus garsus ir t.t). Aš stengiuosi taip ryškiai nebeakcentuoti - tai būna vaje vaje.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 03 17, 17:32)

Mane labiau domina, kaip diktuojate 3-4 -okams. Ar ryškaiu pabrėžiate atitinkamus garsus žodžiuose (ką? ko?... ilgus garsus ir t.t). Aš stengiuosi taip ryškiai nebeakcentuoti - tai būna vaje vaje.

Aš ryškiai neakcentuoju, bet ir nediktuoju kaip kalbu paprastai.. tariu taisyklingai biggrin.gif
Atsakyti