Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės,
Ruošiuosi pamokoms. Radau interneto platybėse skaidres aoie rašytoją Kęstutį Kasparavičių. Trečiokams tai aktualu. Nusiunčiau į oaštą.
Atsakyti
Kas prisijungę per pievą, tai ten daug yra pagal ,,intel'' integruotų pamokų.Pati ten esu įkėlusi keletą.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 03 15, 08:47)
Kas prisijungę per pievą, tai ten daug yra pagal ,,intel'' integruotų pamokų.Pati ten esu įkėlusi keletą.

o kas tai yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 03 15, 08:55)
o kas tai yra?  blush2.gif

http://www.ugdymas.u...mm.lt/duomenys/
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 03 15, 13:08)

Prisijungiau, bet nelabai ką ten randu schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri jau dalyvavot ar žinot, kokios buvo užduotys konkurso "Sveikuolių sveikuoliai" II etapo zonose? rolleyes.gif
Sakė įkels į tinklalapį, bet dar nieko nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 03 15, 21:14)
Prisijungiau, bet nelabai ką ten randu schmoll.gif

Aš irgi nieko nerandu g.gif
Atsakyti
Sveikutės, pasirodo, tik man rodo. Jei jau tikrai kuri norės tų pamokų, rašykit į a/z. duosiu savo prisijungimą.
Atsakyti
Laba diena, labai atsiprašau, kad trugdau Jus. Bet gal galėtumėte padėti, gal turite pirmai klasei kokių diktantų (arba bendrai pradinėms klasėms). Būčiau dėkinga jeigu kuri galėtumėte atsiųsti.

muskato@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 03 16, 10:10)
Sveikutės, pasirodo, tik man rodo. Jei jau tikrai kuri norės tų pamokų, rašykit į a/z. duosiu savo prisijungimą.

Labas, tai ir aš bandžiau, bet nenorėjau nieko rašyti, nes galvoju jau visai smegenėlės nebedirba ir akys nebemato. Prisijungus mums nieko nerodo, tik asmeninius duomenis.
Galėtum vieną kitą pvz. pamokų įkelt į paštą - pasižiūrėjumui.
Atsakyti
kADANGI SULAUKIAU DAUG PRAŠYMŲ, TAI NUSIUNČIAU Į PAŠTĄ VIENOS PAMOKOS- PROJEKTĄ. jEI DAR DOMINS, RAŠYKIT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 16 kovo 2014 - 11:45
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 14, 15:46)
Sveikos 4u.gif
Gal kas naudojatės "peliukais"? Kaip ir kur būtų galima gauti tuos paveikslėlius, kai pelytės prisiregistravus pavirsta į juos, atsispausdint? Norėčiau, kaip tame mokomąjame filmuke, paveikslėlius pastatyt ant stalo. Kad ir vaikai nesimaišytų, ir man būtų lengviau smile.gif

Ar niekas nežinot? Labai reikia unsure.gif
Atsakyti