Peliuk, ar tik ne jūs planšetinių seminarą organizuojat Taip maloniai nuteikė pamačius pažįstamą pavardę
QUOTE(agė-melagė @ 2014 03 12, 19:16)
Peliuk, ar tik ne jūs planšetinių seminarą organizuojat Taip maloniai nuteikė pamačius pažįstamą pavardę
Peliukas dar nežino, kad organizuoja
QUOTE(eda77 @ 2014 03 12, 18:44)
Labos, ar šian kas dalyvavote L.Venskutes webseminare - Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai? Paklausiau apie 30 min ir viskas išsijungė, prisijungt nebepavyko. Tad įdomu ar čia tik man taip... Baigiu prarast viltį, tiek trukdžių...
man pavyko tik kaip svečiui prisijungt, bet paklausiau be trukdžių. viruso pakirsta, tai net prie pc nėjau, iš lovos stebėjau.
gal turit ketvirtokams integruotų pamokų pavyzdžių?
QUOTE(arden @ 2014 03 13, 10:21)
man pavyko tik kaip svečiui prisijungt, bet paklausiau be trukdžių. viruso pakirsta, tai net prie pc nėjau, iš lovos stebėjau.
Tai suprantu, kad čia su mano internetu kažkas ne taip. Klausiausi seminaro ir viskas išsijungė, parašė, kad interneto prieiga BŪTENT tame puslapyje negalima.
Aš turiu tik popieriuos integruotų pamokų pvz. Ar skenuot?
QUOTE(eda77 @ 2014 03 13, 13:53)
Tai suprantu, kad čia su mano internetu kažkas ne taip. Klausiausi seminaro ir viskas išsijungė, parašė, kad interneto prieiga BŪTENT tame puslapyje negalima.
strigo ir jiems ten, skaidrių nerodė, persiuntė paskui. jei buvai prisiregistravus turėjai gaut, jei ne, tada sakyk, įmesiu į paštą
jei nesunku būčiau labai dėkinga
Sveikutes. Matau kad yra vakar dalyvavusių seminare. Gal pasidalintumėte pažymėjimu? Būčiau labai dėkinga, nes trūksta taškų.
QUOTE(smilga1972 @ 2014 03 06, 21:25)
Kažkada kai registravausi tikrai davė 500, dabar nestebiu, ar duoda prisijungiant
Kad dabar visai neduoda prisiregistruojant. As 1 karta prisijungiau spali, tai turiu 15 tasku.
QUOTE(arden @ 2014 03 13, 15:19)
strigo ir jiems ten, skaidrių nerodė, persiuntė paskui. jei buvai prisiregistravus turėjai gaut, jei ne, tada sakyk, įmesiu į paštą
Prisiregistruot spėjau ir medžiagą gavau.
Arden, kol kas radau tik tokią integruotą dieną tarp savų popieriukų ir nežinau ar to ieškai... Jei tinka tada dar vieną dieną 4 kl. nuskenuosiu, jei ne ... gal kas kitas padės
Aciu. As noriu pavyzdi integruotos pamokos paziuret, gal uzsikabinsiu ant kokioa minties
Sveikos
Gal kas naudojatės "peliukais"? Kaip ir kur būtų galima gauti tuos paveikslėlius, kai pelytės prisiregistravus pavirsta į juos, atsispausdint? Norėčiau, kaip tame mokomąjame filmuke, paveikslėlius pastatyt ant stalo. Kad ir vaikai nesimaišytų, ir man būtų lengviau
Gal kas naudojatės "peliukais"? Kaip ir kur būtų galima gauti tuos paveikslėlius, kai pelytės prisiregistravus pavirsta į juos, atsispausdint? Norėčiau, kaip tame mokomąjame filmuke, paveikslėlius pastatyt ant stalo. Kad ir vaikai nesimaišytų, ir man būtų lengviau
QUOTE(janiku @ 2014 03 13, 15:21)
Sveikutes. Matau kad yra vakar dalyvavusių seminare. Gal pasidalintumėte pažymėjimu? Būčiau labai dėkinga, nes trūksta taškų.
Mano taškai irgi išeikvoti, teks nusipirkt