Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2014 03 10, 20:25)
Buvau užsiregistravus, bet niekaip nepavyko pasijungti per nurodytą nuorodą. Bandžiau ir per webinarų nuorodą, irgi niekaip. Vis rodė, kad blogi prisijungimo duomenys  unsure.gif

man is pradziu irgi nepavyko, bet paskui prisijungiau kur nereikia ivesti slaptazodzio tik nikas , tada prijunge
Atsakyti
Zuzanėle, junkis per svečią, o ne per narį smile.gif Kažkaip čia keistai parašiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bites Rites: 11 kovo 2014 - 08:48
Sveikos smile.gif

Naujas fotografijos konkursas:

http://www.arborista...idenybe-medis-2
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Su Švente 4u.gif

Suprantu, retai užsuku, mažai bebendrauju ... bet aš vėl su savo blush2.gif Klausiau, ar niekas neturite M.Mikutavičiaus "Pasveikinkit vieni kitus" karaoke ar fonogramos ax.gif Susiradau, kad padarytų, bet prašo už fonogramą 100 Lt doh.gif Vienai man tikrai brangu... Gal kas nori jungtis? Pamaniau, kad mūsų daug, tai po kelis litus išeitų ir turėtume fonogramą gerą, kuri tinka ir šventei praktiškai betkokiai ax.gif Jei kas sugalvosit, parašykit man į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 03 11, 18:09)
Laba diena  4u.gif

Su Švente  4u.gif

Suprantu, retai užsuku, mažai bebendrauju ... bet aš vėl su savo  blush2.gif  Klausiau, ar niekas neturite M.Mikutavičiaus "Pasveikinkit vieni kitus" karaoke ar fonogramos  ax.gif  Susiradau, kad padarytų, bet prašo už fonogramą 100 Lt  doh.gif  Vienai man tikrai brangu... Gal kas nori jungtis? Pamaniau, kad mūsų daug, tai po kelis litus išeitų ir turėtume fonogramą gerą, kuri tinka ir šventei praktiškai betkokiai  ax.gif  Jei kas sugalvosit, parašykit man į a.ž.  4u.gif

Cia pabandyk gal pavyks http://www.nakido.co...3035455AF270209
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2014 03 11, 18:09)
Laba diena  4u.gif

Su Švente  4u.gif

Suprantu, retai užsuku, mažai bebendrauju ... bet aš vėl su savo  blush2.gif  Klausiau, ar niekas neturite M.Mikutavičiaus "Pasveikinkit vieni kitus" karaoke ar fonogramos  ax.gif  Susiradau, kad padarytų, bet prašo už fonogramą 100 Lt  doh.gif  Vienai man tikrai brangu... Gal kas nori jungtis? Pamaniau, kad mūsų daug, tai po kelis litus išeitų ir turėtume fonogramą gerą, kuri tinka ir šventei praktiškai betkokiai  ax.gif  Jei kas sugalvosit, parašykit man į a.ž.  4u.gif

Dar cia radau jei tiks http://www.dainusven....php?3617950236
Atsakyti
su svente smile.gif

ka manote apie erasmus programa? ar vykstate kas? Mes bandem, pradzioj sake kad kaip kolektyvo atstovai, dabar - individualiai. Bet kaip uzsienio zinio ne prudai" tai nzn net.. gal zinot kokiu kursu uzsieny lietuviu kalba ;D But smagu is kart du zuikius nusaut ;P
Atsakyti
GORGONE, ačiū 4u.gif Pirmoje nuorodoje kažkas siunčiasi, bet neaišku kas doh.gif biggrin.gif Rodo dar 3 h reiks laukti. O va iš Dainų šventės, super, tik aukštai labai unsure.gif Žodžiu, vis dar ieškau. Jei rasiu, tikrai pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2014 03 11, 19:16)
GORGONE, ačiū  4u.gif  Pirmoje nuorodoje kažkas siunčiasi, bet neaišku kas  doh.gif  biggrin.gif  Rodo dar 3 h reiks laukti. O va iš Dainų šventės, super, tik aukštai labai  unsure.gif Žodžiu, vis dar ieškau. Jei rasiu, tikrai pasidalinsiu  4u.gif

Vieną turiu fonogramą. Posmeliuose žodžiai beveik negirdimi, bet priedainis su žodžiais? Tinka? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 11, 20:20)
Vieną turiu fonogramą. Posmeliuose žodžiai beveik negirdimi, bet priedainis su žodžiais? Tinka? cool.gif

Tinka tinka blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Organizuoju Žemės dieną mokykloje. Gal kas turite viktorinai klausimus kokius sudarę,kad tiktų Žemės dienai. Kažkur radau,kad yra vedę viktorina "Gamtą mylėti per maža - ją reikia pažinti".
Atsakyti
Labos, ar šian kas dalyvavote L.Venskutes webseminare - Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai? Paklausiau apie 30 min ir viskas išsijungė, prisijungt nebepavyko. Tad įdomu ar čia tik man taip... Baigiu prarast viltį, tiek trukdžių... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2014 03 12, 19:44)
Labos, ar šian kas dalyvavote L.Venskutes webseminare  - Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai? Paklausiau apie 30 min ir viskas išsijungė, prisijungt nebepavyko. Tad įdomu ar čia tik man taip... Baigiu prarast viltį, tiek trukdžių... verysad.gif

Taip viskas pavyko puikiai
Atsakyti