Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Bites Rites @ 2014 03 09, 08:22)
Nusiunčiau į paštą  smile.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kad ir kokios būtų bėdos ir nelaimės, reikia bandyti surasti tai, dėl ko turi atsitiesti ir gyventi toliau, nes esi kažkam labai reikalinga (iš savo asmeninės patirties). Kai viskas praeina, pamąstai, kad save labai skriaudei ir tas vėliau atsiliepia. Stiprybės!
Atsakyti
Lutute, stiprybės tau!
Bite Rite, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 03 09, 16:24)
Kad ir kokios būtų bėdos ir nelaimės, reikia bandyti surasti tai, dėl ko turi atsitiesti ir gyventi toliau, nes esi kažkam labai reikalinga (iš savo asmeninės patirties). Kai viskas praeina, pamąstai, kad save labai skriaudei ir tas vėliau atsiliepia. Stiprybės!

Pritariu - kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais.
Nosytę aukštyn 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Vildinga @ 2014 03 09, 18:27)
Pritariu - kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais.
Nosytę aukštyn 4u.gif

drinks_cheers.gif , šiuo metu ir sau taikau šį posakį... Stiprybės, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vis paskaitinėju, kaip dirbat krutat smile.gif Kaip džiaugiatės ir palaikot viena kitą wub.gif Tie rūpestėliai, vajei vajei, labai panašūs visur....
artais atrodo, kad aš vis dar niekaip neįsivažiuoju į savo naujo darbo vėžias. Kolegės atrodo taip ir taikos įsisiurbt į gerklę. Kiekviena nesėkmė joms euforija ir pan...Taip ir atrodo, kad tik ieškau ieškau ir ieškau naujų dainų, fonogramų... Va ir dabar, kreipiuos į jus su prašymu - gal kas turite ar žinote iš kur parsisiųsti M.Mikutavičiaus dainos "Paveikinkit vieni kitus" fonogramą? Labai reikia...
Atsakyti
Sveikutės. Gal jau galvojate apie mamyčių dieną. Man lyg ir mintys sukasi, pradėjau dėlioti kažką, bet labai trūksta idėjų. Gal turite kokį trumpą vaidinimuką apie mamas, kuriame būtų gėlės, drugeliai. Esame vaidinę apie stebuklingą šalį, pavyko, po to vaidinome apie vabaliukus ir drugelius, nebepamenu pavadinimo. Dabar kažko norisi su pavasariu, su saule, gėlėmis. Gal galite ką nors pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 09, 12:07)
Labai labai ačiū 4u.gif
Nežinau tavo bėdos, bet ir nereikia... Patikėk, pati gyvenu taip jau keli metai- nebeliko laukimo, nebeliko tikėjimo, liko tik neviltis verysad.gif  Ir tik dabar pasidarė lengviau, nes matau mažą švieselę tunelio gale. Tikiuosi, ji tik stiprės... smile.gif
Stiprybės tau 4u.gif

PUIKIAI SUPRANTU, KAIP JAUTIESI. PERNAI MAN BUVO JUODA ANTROJI METŲ PUSĖ, VIENAS IŠBANDYMAS PO KITO. LAUKIAU, KAD TIK GREIČIAU TIE METAI BAIGTŲSI. ŠIEMET JAU RAMIAU.... REIKALAI JUDA Į GERĄJĄ PUSĘ...ŽINOK , VISKAS PRAEINA- AR GERA, AR BLOGA. TIK LABAI JAU DAUG JĖGŲ ATIMA...
TIKĖK, VISKAS BUS GERAI, NES IŠ AUKŠČIAU NESIUNČIA TOKIO IŠBANDYMO, KURIO NEPAKELTUM.... STIPRYBĖS TAU IR TIKĖJIMO.

Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 03 08, 18:49)
Labia smalsu pasidarė, koks tai konkursas, gal būtų galima plačiau apie jį sužinoti.

iš mokyklų atvažiuoja mokyklinį turą įveikę vaikai. konkurse pateikiame 3 klausimynus ekrane, atsakymus kikvienas rašo į lapus. būna video užduotys, bic turnyras ir t.t. vaikams super thumbup.gif
Atsakyti
Tiesiog gražūs žodžiai skirti jums, mielosios:

Gavau aš šiandien laišką nuo... pavasario.
Tas šelmis taip ilgai man neparašė.
Nuo pernai metų dingo kaip į vandenį-
Nei laiško nei žinutės, nei paskambino.
Nors ...,tiesą sakant, jis ir nežadėjo,
Pati aš jį aklai įsižiūrėjau...
Juk šitaip mergino mane ir rodė dėmesį,
Ne dieną ir ne dvi- visus tris mėnesius...
...Kiekvieną rytą, langą vos praverdavau,
Jis vėjo pirštais plaukus man kedendavo,
Ir pasivaikščiot vesdavos į gojų,
O ten... žibuoklių lūpom išbučiuodavo.
Kaskart, saldžia klevų sula nugirdęs,
Mano akis ir skambų juoką girdavo...
Kai naktimis skaičiuodavom žvaigždynus,
Jis dovanojo kvepalus alyvinius...
O jau gėlių gėlių - žydėjo visas sodas,
Net taką obelų žiedais nuklojo...
Kartu dar pienių žiedus vynui rinkom...
O štai paskui kažkur staiga jis dingo...

...
Bet šiandien aš iš džiaugsmo nenustygstu...
Jis man parašė-jis sugrįžta!!!
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2014 03 10, 16:08)
Tiesiog gražūs žodžiai skirti jums, mielosios:

......Bet šiandien aš iš džiaugsmo nenustygstu...
    Jis man parašė-jis sugrįžta!!!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar dalyvaujat webinare? Aš klausau ir dirbu kitus darbus (mezgu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 03 10, 15:24)
Sveikutės, ar dalyvaujat webinare? Aš klausau ir dirbu kitus darbus (mezgu)  smile.gif

Buvau užsiregistravus, bet niekaip nepavyko pasijungti per nurodytą nuorodą. Bandžiau ir per webinarų nuorodą, irgi niekaip. Vis rodė, kad blogi prisijungimo duomenys unsure.gif
Atsakyti