Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos 4u.gif
Gal kas atsisiuntėt webinaro pažymą 03-04 dienos Lina Venskutė "Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai" ?
Atsakyti
laba,
dar webinaro pažymos neatsisiunčiau, reikia pažiūrėti, kiek taškų turiu.
ar kažkur pašte nebuvo A4 formato lapų su eilutėmis?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 06, 19:25)
laba,
dar webinaro pažymos neatsisiunčiau, reikia pažiūrėti, kiek taškų turiu.
ar kažkur pašte nebuvo A4 formato lapų su eilutėmis?

O kiek reikia taškų ir už ką juos duoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 06, 19:30)
O kiek reikia taškų ir už ką juos duoda? g.gif

kai užsiregistruoji duoda gal 500 taškų, už kiekvieną prisijungimą po trupučiuką prideda, galima kažkiek nusipirkti... trūksta man pažymai, teks tikriausiai pirkti taškus...
šiai pažymai reikia 200, o medžiagai - 5 (šitą parsisiunčiau smile.gif )
o gal kuri parsisiuntę turit - Daugvardas Noreikis "Žodžių ir minčių poveikis mūsų karjerai"? (apsižiūrėjau, kad dar ir šitos neturiu...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 06 kovo 2014 - 19:44
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 06, 19:38)
kai užsiregistruoji duoda gal 500 taškų, už kiekvieną prisijungimą po trupučiuką prideda, galima kažkiek nusipirkti... trūksta man pažymai, teks tikriausiai pirkti taškus...
o gal kuri parsisiuntę turit - Daugvardas Noreikis "Žodžių ir minčių poveikis mūsų karjerai"? (apsižiūrėjau, kad dar ir šitos neturiu...)

Tai, kad man prisiregistravus davė tik 50 taškų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 06, 19:48)
Tai, kad man prisiregistravus davė tik 50 taškų  unsure.gif

seniau daugiau duodavo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 06, 20:38)

Labutis 4u.gif . Turiu, tuoj nusiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 06, 19:38)

nežinau kiek duoda prisiregistruojant, bet prisijungiat (kasdien), neduoda nei vieno taško. Bandžiau, taškų skaičius nedidėja verysad.gif
Atsakyti
labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kažkada kai registravausi tikrai davė 500, dabar nestebiu, ar duoda prisijungiant ax.gif
Atsakyti
O šito seminaro niekas neturit pažymos? g.gif

03-04 dienos Lina Venskutė "Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai" ?
Atsakyti
Sveikos!
Norėjau paklausti tokio dalyko. Kadangi artėja Velykos, tai norim su vaikais nuveikti kažką įdomaus ir turiningo. Girdėjom apie vykdomas velykines edukacijas - kiaušinių marginimas vašku: http://www.pramogusk...s-moksleiviams/
Gal kas nors esat bandę? Įdomu kaip įspūdžiai smile.gif nes iš kalbų girdėjom, kad labai įdomu, ir kad vaikams labai patinka bei kad atsiveža visas reikiamas marginimo priemones. Įdomu ar kam iš jūsų teko susidurti? smile.gif
Atsakyti