Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Dainelej @ 2014 03 02, 14:34)
O užmirštuolius ir nedirbančius nei pamokoje nei namuose aš mielai palikčiau po pamokų, bet tėvai dar nesibaigus pamokoms jau trypia už durų arba visokie būreliai, muzikos mokyklos ir pan. laukia.  Ir ką su tokiais daryt?  doh.gif

Aš irgi negaliu palikt po pamokų. nes jie dar turi kitų pamokų. Bet maniškiai patys labai mėgsta sugrįžt po chorų ar grojimų. Jei tik aš dar tebesėdžiu.
Atsakyti
Laba,
ar gavote laišką (tos kurios buvo užsiregistravę į webinarą), kad "Lina Venskutė. Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai" perkelti į kitą konferencijų aplinką ir reikia persiregistruoti?

o po pamokų ne visus galiu palikti, nes dauguma išvažiuoja iškart po pamokų mokykliniu autobusiuku namo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 02 kovo 2014 - 18:04
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 02, 19:03)
Laba,
ar gavote laišką (tos kurios buvo užsiregistravę į webinarą), kad "Lina Venskutė. Mąstymo kultūrą ugdanti mokykla. Reflektyvus klausinėjimas ir mąstymo įpročiai" perkelti į kitą konferencijų aplinką ir reikia persiregistruoti?

o po pamokų ne visus galiu palikti, nes dauguma išvažiuoja iškart po pamokų mokykliniu autobusiuku namo...

Gavau, o po pamokų pas mane ir didžioji dauguma išvažiuoja. Be to gyvenime teko skaudžiai nukentėti už palikimą po pamokų. Daugiau nerizikuoju.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2014 03 02, 20:33)
Gavau, o po pamokų pas mane ir didžioji dauguma išvažiuoja. Be to gyvenime teko skaudžiai nukentėti už palikimą po pamokų. Daugiau nerizikuoju.

Jei vaikas turi būrelį, jo taip pat nepalieku, bet jei laisvas priverčiu atlikti darbus. Vieną kartą palikau tokį berniuką po pamokų- akys ašarotos. Ateina tėvelis pas jį ir klausia ką jis čia veikia? Pasakiau, kad jau keulios dienos niekaip namuose negali atlikti vienos užduoties- tai palikau popamokų. O tėvelis išmetė didelę šypseną ir sako, kad šiandien padarys namie, nes dabar jiems reikia važiuoti pietauti. Sudėjo jo daiktus ir išėjo. Aš ir likau durnelė su durelėm. ax.gif
Atsakyti
Lamur, o tu kitaip pradėk kalbą: Ko jūs leidžiat vaiką į mokyklą? g.gif Ar kad ko nors išmoktų, ar kad tik ten pabūtų. ax.gif Jei norite, kad ko nors išmoktų, tai turi ir po pamokų padaryti tai, ką turėjo atlikti per pamokas. O jei tėvai nori, kad tik prabūtų pamokų laiką - tai tu ir ant blakstienų atsistojus jo nieko neišmokysi. Tada tai jau ne tavo problema. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 02 kovo 2014 - 19:51
QUOTE(GORGONE @ 2014 03 02, 11:37)
Bet kai vertina darbus paskui ataskaitoje pazymi, kad jis mokesi pagal kita programa. Del situ gali nepergyventi mirksiukas.gif

Deja, nepažymėjo praėjusį kartą schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia filmuko „Ėduoniukas ir bakteriukas“. Nuorodo nebegalioja, gal kas išsaugojote parsiųstą?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Galk kartais turit dainos "Kokia nuostabi, Lietuva, esi" fonogramą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 03, 18:10)
Sveikutės 4u.gif
Galk kartais turit dainos "Kokia nuostabi, Lietuva, esi" fonogramą? rolleyes.gif

Lygtais cia radau http://www55.zippysh...88447/file.html jeigu tiks paziurek
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Nusiunčiau į paštą filmuką apie Užgavėnes, jų papročius, tradicijas ir t.t. Rytoj gal pažiūrėsite mirksiukas.gif .
Atsakyti
nespejau uzsiregistruoti i webinara apie grupini mokyma...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 03 03, 19:15)
nespejau uzsiregistruoti i webinara apie grupini mokyma...

Aš labai norėjau, bet nežinau kad bus sad.gif
Atsakyti