Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Galim ir poromis

b.s - kad ji kur galas.
riešutasgilė - alaizy.

Ar tinka?
Nebent būtų daugiau norinčių.
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2014 02 28, 16:45)
Aš per atostogas internete skaičiau straipsnius, žiūrėjau video apie šiuolaikines mokyklas - tai išvada viena- mokykla turi būti vaikui malonumo vieta ir pan. Kuo daugiau skaičiau, tuo daugiau svarsčiau- ką aš veikiu toje mokykloje ir ko suku galvą dėl to, kad skaito, rašo, skaičiuoja sunkiai vaikai, kam aš juos to mokau? Čia truputį į lankas nuklydau  doh.gif

Ne į lankas, mieloji. Tikrai ne.
Mano giliu įsitikinimu taip yra todėl, kad visa atsakomybė už vaiko žinias pas mus yra užkrauta mokyklai. "Mokykla neišmokė" - dažniausiai girdima frazė. Tėvai už nieką neatsakingi.
Atsakyti
Dar vienas toks pastebėjimas mano klasėje. Gal Jūs su tuo nesusiduriate, bet mano vaikai ateina į pamokas be priemonių. Tai liniuotės neturiu, tai popieriaus, tai vėl ko... Pavargau jau tėvams aiškinti, kad vaikas baigė prirašyti sąsiuvinį ir jau savaitė kito neturi. Bet tai nuolatos kartojasi...
Gal sakau viešai nat sienos klijuoti ko kas neturėjo?

Kaip Jūs su tuo kovojate?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 02 28, 18:47)
Galim ir poromis

b.s  -  kad ji kur galas.
riešutasgilė - alaizy.

Ar tinka?

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 02 28, 16:47)
Galim ir poromis

b.s  -  kad ji kur galas.
riešutasgilė - alaizy.

Ar tinka?

Tinka, tik dar reiktų palyginti mokinių skaičių klasėje, kad nebūtų didelis skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 02 28, 18:10)
Tinka, tik dar reiktų palyginti mokinių skaičių klasėje, kad nebūtų didelis skirtumas.

man tinka, aš turiu 19 dušelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 02 28, 18:53)
man tinka, aš turiu 19 dušelių smile.gif

Aš 17
Atsakyti
Sveikutės, gal turit kas nors šitą dainelę ,,Lietaus lašiukai''?
http://www.youtube.c...h?v=Vu_CtG2Jg3E
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2014 02 28, 18:25)
Dar vienas toks pastebėjimas mano klasėje. Gal Jūs su tuo nesusiduriate, bet mano vaikai ateina į pamokas be priemonių. Tai liniuotės neturiu, tai popieriaus, tai vėl ko... Pavargau jau tėvams aiškinti, kad vaikas baigė prirašyti sąsiuvinį ir jau savaitė kito neturi. Bet tai nuolatos kartojasi...
Gal sakau viešai nat sienos klijuoti ko kas neturėjo?

Kaip Jūs su tuo kovojate?

Maniškiai irgi dažnai daug ko neatsineša. Galvoju, gal pasinaudosiu kada vienos savo kolegės patirtimi... Nors jos klasė dar tik pirmokai, bet beveik visi turi mobilius telefonus. Tai, kai kažkada keli užmiršo reikalingas darbelių pamokai priemones, ji privertė vaikus paskambinti tėvams ir patiems pasisakyti, kad jie nepasiruošę pamokai. Pasakojo, kad tėvelių reakcija buvo gana įdomi. Keli tėveliai gana greitai tas priemones atnešė..
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 02 28, 22:43)
Maniškiai irgi dažnai daug ko neatsineša. Galvoju, gal pasinaudosiu kada vienos savo kolegės patirtimi... Nors jos klasė dar tik pirmokai, bet beveik visi turi mobilius telefonus. Tai, kai kažkada keli užmiršo reikalingas darbelių pamokai priemones, ji privertė vaikus paskambinti tėvams ir patiems pasisakyti, kad jie nepasiruošę pamokai. Pasakojo, kad tėvelių reakcija buvo gana įdomi. Keli tėveliai gana greitai tas priemones atnešė..

Bet čia gan drąsiai. Jei skambindamas pasako, kad mokytoja liepė skambinti, tai kiti tėveliai labai užsipliekstų, manau. Nors gerai pagalvojus- tinkamas gal būdas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(lamur @ 2014 02 28, 21:42)
Bet čia gan drąsiai. Jei skambindamas pasako, kad mokytoja liepė skambinti, tai kiti tėveliai labai užsipliekstų, manau. Nors gerai pagalvojus- tinkamas gal būdas.

Mano viena kolegė išbandžius šį būdą, tik ji liepdavo sakyt, kad nepasiruošiau pamokai, tėveli ar mamyte, atvežkit mokymo priemones. Na ką Jūs manot, ir lėkdavo tėveliai. Ko nepadarys dėl savo atžalėlių biggrin.gif Bet kaip veikdavo šis būdas thumbup.gif Vėliau vis rečiau tekdavo skambint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 02 28, 19:47)
Sveikutės, gal turit kas nors šitą dainelę ,,Lietaus lašiukai''?
http://www.youtube.c...h?v=Vu_CtG2Jg3E

Ar nieks neturit? Pirmadieniui labai reikia... g.gif
Atsakyti