Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2014 02 26, 21:41)
Tai jei kalbesiu apie saule ir ugni bus į temą?  rolleyes.gif

Tikrai tiks. Tai nereikia atsiųsti knygos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 26 vasario 2014 - 20:48
QUOTE(Iruciukass @ 2014 02 26, 20:44)
Tikai tiks. Tai nereikia atsiųsti knygos?

Nevark, panašiai žinau, išsusuksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 26, 21:45)
Nevark, panašiai žinau, išsusuksiu smile.gif

Turiu trumpą filmuką "Kuo šviesdavosi anksčiau". Gal reikia?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 02 26, 20:51)
Turiu trumpą filmuką "Kuo šviesdavosi anksčiau". Gal reikia?

Reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 26, 22:01)

Jau siunčiu.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 02 26, 21:02)
Jau siunčiu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 26, 22:03)

Jau pašte. Nėra už ką.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėjau klaust, kaip jūsų mokiniai praneša, kad jau baigė darbą? Maniškiai labai nori pasigirt prieš visus ir būtinai garsiai. Galvoju, gal kokias korteles ar ženklus sugalvot, kad aš matyčiau, jog jie jau nuobodžiauja, bet kitiems dirbt netrukdytų...
Dar pas vieną kolegę esu mačius korteles su klaustukais, kuriuos vaikai iškelia, kai dirba savarankiškai ir ko nors nori paklaust. Ar naudojat ką nors panašaus?
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 02 26, 23:15)
Sveikos  4u.gif

Norėjau klaust, kaip jūsų mokiniai praneša, kad jau baigė darbą? Maniškiai labai nori pasigirt prieš visus ir būtinai garsiai. Galvoju, gal kokias korteles ar ženklus sugalvot, kad aš matyčiau, jog jie jau nuobodžiauja, bet kitiems dirbt netrukdytų...
Dar pas vieną kolegę esu mačius korteles su klaustukais, kuriuos vaikai iškelia, kai dirba savarankiškai ir ko nors nori paklaust. Ar naudojat ką nors panašaus?

Aš tikrai nieko papildomai nesidarau ax.gif Su ankstesne laida buvom sutarę, kad kai dirba savarankiškai ir tą užduotį supranta, ant suolo krašto ar ant vadovėlio pasideda žalią pieštuką ar flomasterį, jei nesupranta - raudoną. Nes buvo tokių, kuriems sunku būdavo prašyti pagalbos. Tokiu atveji šitai suveikdavo.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 02 26, 16:35)
Taip kaip trečiokams žodžio dalys doh.gif

unsure.gif Tikrai... akys vaikams išsiplėtė ... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 02 26, 22:15)
Sveikos  4u.gif

Maniškiai turi ranką pakelt, tada prieinu.
Atsakyti

Mergaitės, aš su prašymu:) gal kuri turit pernai metų Istorijos Kengūros užduočių pasitreniruot? Neberandu savo pernykščių doh.gif
Atsakyti