Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Laba,
rašėte diktantą? kaip sekėsi? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Kalbant apie Kengūrą, man kilo klausimas: antrokės, ar pagal Pupą jūs jau mokėtės mišriuosius dvigarsius ir sudurtinius žodžius? Mes dar ne schmoll.gif , todėl vaikams buvo kosmosas doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 26 vasario 2014 - 07:11
QUOTE(smilga1972 @ 2014 02 26, 08:10)
Sveikutės  4u.gif . Kalbant apie Kengūrą, man kilo klausimas: antrokės, ar pagal Pupą jūs jau mokėtės mišriuosius dvigarsius ir sudurtinius žodžius? Mes dar ne  schmoll.gif , todėl vaikams buvo kosmosas  doh.gif .

Taip kaip trečiokams žodžio dalys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 02 26, 16:35)
Taip kaip trečiokams žodžio dalys doh.gif

Na pagal Šaltinėlį, tai jau praėjom mišriuosius dvigarsius. Bet šiaip užduotys kaip reikiant...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 26, 02:13)
Laba,
rašėte diktantą? kaip sekėsi?  smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2014 02 26, 17:36)
Na pagal Šaltinėlį, tai jau praėjom mišriuosius dvigarsius. Bet šiaip užduotys kaip reikiant...

Trečiokai gal ir taip, bet tik ne antrokai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, man ir dėl kai kurių atsakymų kalbos kengūros užduotyse kilo dvejonių.
Atsakyti
Sveikutės,
Noriu pasiteirauti, kokius renginius planuojate mokslo metų pabaigoje, jei tai ne išleidžiama klasė. Ar ruošiate kokią šventę mokslo metų užbaigimui? Mano pirmokai, tai reikėtų pagal tradiciją abėcėlės šventę daryti, o su trečiokais net nežinau kaip apjungti. Gal reikės kažkaip vieną šventę gegužės viduryje padaryti ir atsisveikinsime vasarai.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 02 26, 19:15)
Sveikutės,
Noriu pasiteirauti, kokius renginius planuojate mokslo metų pabaigoje, jei tai ne išleidžiama klasė. Ar ruošiate kokią šventę mokslo metų užbaigimui? Mano pirmokai, tai reikėtų pagal tradiciją abėcėlės šventę daryti, o su trečiokais  net nežinau kaip apjungti. Gal reikės kažkaip vieną šventę gegužės viduryje padaryti ir atsisveikinsime vasarai.

Gegužės 15 d. yra ir šeimos diena. Tai puikiai abi šventes galima derinti.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pamiršau parsinešt 2 klasės "Gilės" vadovėlį. Ryt mokysimės temą "Kas šviečia ir šildo?" Gal galit pasakyt, kas dirbat pagal šią knygą, apie ką ši tema- apie saulę ar apie ugnį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 vasario 2014 - 20:21
QUOTE(zuzanele @ 2014 02 26, 21:21)
Sveikutės 4u.gif
Pamiršau parsinešt 2 klasės "Gilės" vadovėlį. Ryt mokysimės temą "Kas šviečia ir šildo?" Gal galit pasakyt, kas dirbat pagal šią knygą, apie ką ši tema- apie saulę ar apie ugnį rolleyes.gif

Sveikute, galiu tuos puslapius iš mokytojų knygos atsiųsti, jei reikia. O šiaip tema apie dirbtinius ir natūralius šaltinius.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 02 26, 20:35)
Sveikute, galiu tuos puslapius iš mokytojų knygos atsiųsti, jei reikia. O šiaip tema apie dirbtinius ir natūralius šaltinius.

Tai jei kalbesiu apie saule ir ugni bus į temą? rolleyes.gif
Atsakyti