Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos 4u.gif
Gal kas esat iš Panevėžio ir atvažiuojat ryt į Kauno rajoną? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Artėja gan įdomus seminaras „Klasės valdymo stiliai“ 2014-03-05
http://mums.lmta.lt/
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 02 24, 22:41)
Sveikutės,
Kaip vaikai iš po atostogų? Maniškiai truputį pasiblaškę, bet jau ketvirtą pamoką pradėjo rimtai dirbti, tikiusi, įsivažiuosime. Aš vėl su savo įkyriu prašymu. Gal tikrai atsiras man pagelbėjančių dėl viktorinos „Nesu gudresnis už trečioką“. Tikrai buvo pašte. Gal kartais nebematau.

Siunčiu į paštą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainelej @ 2014 02 25, 14:45)
Sveikutės,

turėjome anksčiau ir mes tas raides (A, Pg, Pt ir Np), kuriomis vertindavome testus, diktantus ir kitus darbelius. Nuo šių mokslo metų pas mus uždrautė naudoti raides. Taigi jokių ženklų, raidžių ar simbolių. Todėl teko pereiti prie "rašinėlių" rašymo po kiekvieno darbo.  doh.gif

Ir mums uždraudė, absurdas, ir tiek su tais komentarais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 02 24, 21:41)
Daugiausia naudoju komentarus. Kažkuri mūsų kolegė buvo atsiuntusi į paštą komentarų ruošinukus, tai naudojuosi. Administratorius paruošė pradinukų vertinimui raides (A.,P.,Pt.,N.). Testų įvertinimus žymėsime ne taškais, o kokio lygio požymius atitinka darbas, pvz.: jei Pupos testo surinko 31 tašką, tai atitinka aukštesniojo lygio požymius ir dienyne pažymėsime A.

QUOTE(Dainelej @ 2014 02 25, 13:45)
turėjome anksčiau ir mes tas raides (A, Pg, Pt ir Np), kuriomis vertindavome testus, diktantus ir kitus darbelius. Nuo šių mokslo metų pas mus uždrautė naudoti raides. Taigi jokių ženklų, raidžių ar simbolių. Todėl teko pereiti prie "rašinėlių" rašymo po kiekvieno darbo.  doh.gif

QUOTE(b.s @ 2014 02 25, 17:14)
mums jokiu raidinių žymėjimų nei dienyne, nei sąsiuvinyje negalima rašyti. A.,P.,PT.,NP  vedame tik pusmetyje.
Ir mes šnd pramogavome užgavėnių tema.

AČIŪ, merginos.

Mes irgi rašėme "rašinėlius". Bet tik į sąsiuvinius. Pasiekimų knygutėse nėra tam tiek vietos.
O Veritus neturi komentarų langelių, taip kaip TaMo. Galima tik kiekvienam vaikui atsidaryt langelį komentarui "po žvaigždute". Va ir domiuosi kaip ten tvarkotės su vertinimais.
Kalbėjaus su Vildinga. Jie irgi turi Veritus. Tai irgi turi pasitvirtinę terminus ir dienyne yra tik trumpiniai. O vertinimai kažkokie vis vien reikalingi.
Atsakyti
Labutis, gal kas galite padėti su „SMART Notebook“ programa? Noriu koreguoti testą sukurtą su Flash. Kaip jums pavyksta ten rašyti lietuviškais rašmenimis? Man rašo hieroglifus vietoj lietuviškų raidžių. doh.gif
Atsakyti
[quote=Bites Rites,2014 02 25, 20:44]
Siunčiu į paštą smile.gif
[b]Papildyta:[/b
Labai labai ačiū už pagalbą. Taip, šitos viktorinos reikėjo. Dar kartelį ačiū!!!
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2014 02 25, 20:32)
Labutis, gal kas galite padėti su „SMART Notebook“ programa? Noriu koreguoti testą sukurtą su Flash. Kaip jums pavyksta ten rašyti lietuviškais rašmenimis? Man rašo hieroglifus vietoj lietuviškų raidžių.  doh.gif

Pabandyk atsisiųsti lietuvių kalbą šios programėlės, gal padės. Kažkada mačiau, kad galima ją atsisiųsti, kai siuntiesi galerijos papildymą. Nors garantuoti, kad šis mano pasvaičiojimas teisingas negaliu.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 02 25, 21:11)
Pabandyk atsisiųsti lietuvių kalbą šios programėlės, gal padės. Kažkada mačiau, kad galima ją atsisiųsti, kai siuntiesi galerijos papildymą. Nors garantuoti, kad šis mano pasvaičiojimas teisingas negaliu.

O iš kur čia ir kaip atsisiųti? Aš tos SMART lentos neturiu. Gavau per pažįstamus tik tą programėlę ir bandau su ja susipažinti, dirbti.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2014 02 24, 23:16)
Sveikos, mergaitės, jau gavau Kalbos Kengūros užduotis rytojui smile.gif nespėjau dar peržiūrėt ar sunkios g.gif

Jau sudalyvavom. Oi oi oi kad privėlė klaidų mano trečiokėliai doh.gif
Sunku labai buvo.
Kaip jūsiškiams sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 02 25, 21:45)
Jau sudalyvavom. Oi oi oi kad privėlė klaidų mano trečiokėliai  doh.gif
Sunku labai buvo.
Kaip jūsiškiams sekėsi?

Mano antrokai nespėjo atlikt visų užduočių, o ir šiaip sunkokos kaip antrokams unsure.gif
Atsakyti
Aš šiandien pasiklydau pirmokų vertinimuose. Domina, kas yra patenkinamas pasiekimų lygis. O kas nepatenkinamas. Kai rašom testus, suskaičiuojam taškus ir viskas aišku, bet kai pasiimi pasiekimų lygius pagal bendrąsias programas, ten beveik visuose svarbiausiuose punktuose prirašyta "atlieka padedant mokytojui", tai reikštų, kad darant testus irgi mokytoja turi padėti bigsmile.gif schmoll.gif ir kad nepatenkinamo negali būti? kaip atėjusiai mamai, dėl lb silpno vaiko kalbėtis apie jo pasiekimus, paaiškinti, kad kad jo testai nepatenkinami - tiesiog beveik nuliniai, su tokiom žiniom schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif, bet lygiuose "Pasižiūrint į pavyzdį rašyti standartinėmis raidėmis. Mokytojui padedant taisyklingai tarti ir rašyti 2–3 skiemenų, be priebalsių samplaikų žodžius. Mokytojui padedant, parašyti 2–3 sakinių tekstą." Ką reiškia parašyti tekstą padedant mokytojui g.gif g.gif schmoll.gif schmoll.gif?
Atsakyti
Gal kartais pravers, kai reikia kaukių. http://www.janbrett...._masks_main.htm
Atsakyti