Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės,
Kaip vaikai iš po atostogų? Maniškiai truputį pasiblaškę, bet jau ketvirtą pamoką pradėjo rimtai dirbti, tikiusi, įsivažiuosime. Aš vėl su savo įkyriu prašymu. Gal tikrai atsiras man pagelbėjančių dėl viktorinos „Nesu gudresnis už trečioką“. Tikrai buvo pašte. Gal kartais nebematau.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 02 22, 22:27)
Ir kaip jum sekasi? Kaip jūs ten rašot pradinukams vertinimus?
Vyras mano dalykininkas, tai su pažymiais viskas aišku. O pradinukams? Turit kokius terminus... trumpinius?...  g.gif
Mes dabar pratinamės, o nuo kovo pirmos duos tėvams pasijungimus.

Daugiausia naudoju komentarus. Kažkuri mūsų kolegė buvo atsiuntusi į paštą komentarų ruošinukus, tai naudojuosi. Administratorius paruošė pradinukų vertinimui raides (A.,P.,Pt.,N.). Testų įvertinimus žymėsime ne taškais, o kokio lygio požymius atitinka darbas, pvz.: jei Pupos testo surinko 31 tašką, tai atitinka aukštesniojo lygio požymius ir dienyne pažymėsime A.
Atsakyti

Sveikos, mergaitės, jau gavau Kalbos Kengūros užduotis rytojui smile.gif nespėjau dar peržiūrėt ar sunkios g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
Po atostogų vaikai pakankamai darbingi. Tikėjausi "žiauresnio" varianto biggrin.gif
Pirmokės, ar visi jūsų vaikai jau skaito? wink.gif Ar čia aš nebežinau ko noriu........... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tili Mili: 24 vasario 2014 - 22:31
QUOTE(Bites Rites @ 2014 02 24, 19:08)
Ir aš pamiršau apie webinarą, tai džiaugiuosi, kad dar pamatysime vėliau  smile.gif

Sveikutės, aš irgi pamiršau apie webinarą blush2.gif O po atostogų vaikai visai neblogai nusiteikę darbui. Rytoj važiuojam į ekskursiją, į žaislų muziejų.
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2014 02 24, 22:31)
Sveikutės, aš irgi pamiršau apie webinarą blush2.gif O po atostogų vaikai visai neblogai nusiteikę darbui. Rytoj važiuojam į ekskursiją, į žaislų muziejų.

Mano vaikai jau visi pradėjo skaityti, tik kai kuriems dar sunkiai sekasi, bet jau skaito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2014 02 24, 23:16)
Sveikos, mergaitės, jau gavau Kalbos Kengūros užduotis rytojui smile.gif nespėjau dar peržiūrėt ar sunkios g.gif

Lietuvių kalbos kengūros užduotys jau pašte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 24, 19:47)

Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2014 02 24, 19:36)
Šį rudenį buvom Musteikų kaime (Dzūkijoj). Čia buvo labai įdomu ir nemokama. Tik reikia iš anksto susiskambinti ir susitarti.
http://gamta.cepkeli...tininkyste.html

Ačiū Jums labai už puikias nuorodas ir pasidalinimą įspūdžiais. 4u.gif
Naminuke, ramių nervų ir kūrybiškumo! Viskas bus kaip nori tu pati. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 02 24, 22:41)
Daugiausia naudoju komentarus. Kažkuri mūsų kolegė buvo atsiuntusi į paštą komentarų ruošinukus, tai naudojuosi. Administratorius paruošė pradinukų vertinimui raides (A.,P.,Pt.,N.). Testų įvertinimus žymėsime ne taškais, o kokio lygio požymius atitinka darbas, pvz.: jei Pupos testo surinko 31 tašką, tai atitinka aukštesniojo lygio požymius ir dienyne pažymėsime A.

Sveikutės,

turėjome anksčiau ir mes tas raides (A, Pg, Pt ir Np), kuriomis vertindavome testus, diktantus ir kitus darbelius. Nuo šių mokslo metų pas mus uždrautė naudoti raides. Taigi jokių ženklų, raidžių ar simbolių. Todėl teko pereiti prie "rašinėlių" rašymo po kiekvieno darbo. doh.gif
Atsakyti
Padėkite gudruolės. Reikia pasveikinti mylimą, gerbiamą kolegę - draugę 40 -mečio proga. Gal turite gražių ir nebanalių sveikinimo žodžių. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Gal kuri esate rašę pamoką-projektą? Labai reikia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2014 02 25, 00:16)

O tai gal galima mesti akį į jas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(1aviada @ 2014 02 24, 21:41)

mums jokiu raidinių žymėjimų nei dienyne, nei sąsiuvinyje negalima rašyti. A.,P.,PT.,NP vedame tik pusmetyje.

QUOTE(tigruole @ 2014 02 24, 22:33)
Rytoj važiuojam į ekskursiją, į žaislų muziejų.

Ir mes šnd pramogavome užgavėnių tema.
Atsakyti