Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2014 02 22, 18:50)
Turiu pravesti atvirą dailės - technologijų pamoką. Tema: "Paukščiai".

Labas vakaras 4u.gif
Naminuke, ir vėl ruošiesi atvirai pamokai? Na, ir krūvis!
O kaip su composer'iu- gal jau spėjai susidraugauti? Man kažkoks tamsus miškas... doh.gif
Turiu klausimą. Gal kartais esate buvusios Bitininkystės muziejuje? arba kokį žymų bitininką kalbinote? Kuriu projektą, kuriam šio akcento labai trūksta....Būsiu dėkinga už pasidalinimą.
Atsakyti
Labas ,merginos, gal galėtumėt kuri nuskenuoti vieversio mokytojo knygą 3 klasei? ax.gif Pašte yra 1-37 puslapiai.Gal kas galit atsiųsti kitus pulapiukus?Dėkui didelis iš anksto 4u.gif
Atsakyti
laba
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 02 24, 14:51)
Labas ,merginos, gal galėtumėt kuri nuskenuoti vieversio mokytojo knygą 3 klasei?  ax.gif Pašte yra 1-37 puslapiai.Gal kas galit atsiųsti kitus pulapiukus?Dėkui didelis iš anksto 4u.gif

jeigu neskubu, tai galėsiu pagelbėti, bet tik nebent savaitgalį kada...

dalyvausite webinare? aš niekaip neprisijungiu...

Vaivoryte, ar tikrai tik iki 37 psl.? nes aš radau pas save visą parsisiųstą (į 3 dalis padalinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 24 vasario 2014 - 17:59
[quote=leliuko_mama,2014 02 24, 20:50]
laba

jeigu neskubu, tai galėsiu pagelbėti, bet tik nebent savaitgalį kada...

dalyvausite webinare? aš niekaip neprisijungiu...

Vaivoryte, ar tikrai tik iki 37 psl.? nes aš radau pas save visą parsisiųstą (į 3 dalis padalinta)
[/quote
Kaip??? Kur??? Dariau paieską per visus tris paštus, bet radau tik vieną dalį g.gif Gal galėtum atsiųsti iš savo archyvų į paštuką dar kartą? 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 24, 18:24)
radau, muzikiniame pašte prie skenuotų knygų.

prie vadovėlių, sąsiuvinių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 24 vasario 2014 - 18:36
QUOTE(lutute1 @ 2014 02 24, 00:01)
Labas vakaras 4u.gif
Naminuke, ir vėl ruošiesi atvirai pamokai? Na, ir krūvis!
O kaip su composer'iu- gal jau spėjai susidraugauti? Man kažkoks tamsus miškas... doh.gif
Turiu klausimą. Gal kartais esate buvusios Bitininkystės muziejuje? arba kokį žymų bitininką kalbinote? Kuriu projektą, kuriam šio akcento labai trūksta....Būsiu dėkinga už pasidalinimą.

Ruošiuosi 4 atviroms pamokoms per vieną dieną stebėtojams.. doh.gif Compozerio dar nejudinau, bet reiks kurią dieną užpildyt..

Prieš porą metų buvau Stripeikiuose, bitininkystės muziejuje. Įspūdis toks, kad ten viskas merdi... Nors važiavom gegužės paskutinėm dienom, bet ten lankytojų dar nieks nelaukė. Pasivaikščiojom po gražią gamtą, bet ekspozicijos taip ir nepamatėm...

Šį rudenį buvom Musteikų kaime (Dzūkijoj). Čia buvo labai įdomu ir nemokama. Tik reikia iš anksto susiskambinti ir susitarti. Ten toks gidas smulkiai pasakoja apie drevinę bitininkystę ir dar viską patiems vaikams pabandyt leidžia. Vaikai bandė su titnagu skelti ugnį, kad užkurtų tą "prietaisą", kuriuo rūkomos bitės. Galėjo pasimatuoti bitininko kepures. Bandė patys lipti į medžius su virvėmis... Na, tikrai įdomu buvo.. Nuoroda:
http://gamta.cepkeli...tininkyste.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 24 vasario 2014 - 18:37
dar prie Alytaus yra http://www.alytus-to...ilys-?tpl=print
pati nebuvau, bet krikštasūnis su klase buvo, labai patiko, prisidarė žvakučių.
Atsakyti
Na va, jau ir po atostogu..Darbingos trumpos jums savaiteles ax.gif pramiegojau (pamirsau snd kad apie grupini darba buvo paskaitele zelionienes) gal kas dalyvavot? ka idomaus suzinojote? Mes megstam tom grupelem, ale baigiu issisemt.. kaip keiciat pagal ka grupeles?
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2014 02 24, 18:49)
Na va, jau ir po atostogu..Darbingos trumpos jums savaiteles  ax.gif  pramiegojau (pamirsau snd kad apie grupini darba buvo paskaitele zelionienes) gal kas dalyvavot?  ka idomaus suzinojote? Mes megstam tom grupelem, ale baigiu issisemt.. kaip keiciat pagal ka grupeles?

Seminaras neįvyko dėl trukdžių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2014 02 24, 18:49)
Na va, jau ir po atostogu..Darbingos trumpos jums savaiteles  ax.gif  pramiegojau (pamirsau snd kad apie grupini darba buvo paskaitele zelionienes) gal kas dalyvavot?  ka idomaus suzinojote? Mes megstam tom grupelem, ale baigiu issisemt.. kaip keiciat pagal ka grupeles?

perkėlė į kitą dieną, nes labai viskas strigo, iš konferencijos visus mėtė. praneš į paštą kada bus, tikriausiai kitą savaitę.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 02 24, 18:53)
perkėlė į kitą dieną, nes labai viskas strigo, iš konferencijos visus mėtė. praneš į paštą kada bus, tikriausiai kitą savaitę.

Jei nepamirši, informuok mus čia kai gausi žinią smile.gif
Atsakyti
Ir aš pamiršau apie webinarą, tai džiaugiuosi, kad dar pamatysime vėliau smile.gif
Atsakyti