Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(naminukė @ 2014 02 22, 20:50)
Pas mus būna atvirų durų diena būsimiems pirmokams. Tai vyksta gegužės vidury. Dažniausiai per tą renginį ketvirtokų mokytojos parengia nedidelį montažėlį, tada pašneka pavaduotoja, paskui jau būsimų pirmokų tėveliai gali susitikti su būsimomis mokytojomis pabendrauti. Paprastai iki to laiko jau būna sudaryti būsimų klasių sąrašai ir pakabinti prieš renginį ant durų. Būna toks mini tėvų susirinkimas, kur gali tėvai užduoti klausimus. Vėliau, birželio pirmom dienom, dar būna užsiėmimai vaikams.

Paprašysiu patarimo. Turiu pravesti atvirą dailės - technologijų pamoką. Tema: "Paukščiai". Ketinau daryti tokias gulbes, tik bijau, ar nesukritikuos, kad trečiokams per lengva, per paprasta... per mažai kūrybos..
http://stranamasterov.ru/node/102353

Mano trečiokams toks darbelis būtų aukštasis pilotažas, o ežerą pati paruošk ir tupdykit, arba dangaus skliautą....
o vistik norėčiau iškarpų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 02 22, 20:20)
Nuo vasario 1 d. mes pratinamės prie šio dienyno. Mūsų mokykla maža (truputėlį daugiau kaip 300 mokinių) tai Veritus pigiausias variantas.

Ir kaip jum sekasi? Kaip jūs ten rašot pradinukams vertinimus?
Vyras mano dalykininkas, tai su pažymiais viskas aišku. O pradinukams? Turit kokius terminus... trumpinius?... g.gif
Mes dabar pratinamės, o nuo kovo pirmos duos tėvams pasijungimus.
Atsakyti
Gražūs darbeliai su gulbėmis. nemanau, kad trečikams per lengva, nebent labai jau vaikai imlūs, bet maniškiams, tai būtų darbo tikrai visai pamokai. Trafareto tai ir aš norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 02 22, 21:47)
Gražūs darbeliai su gulbėmis. nemanau, kad trečikams per lengva, nebent labai jau vaikai imlūs, bet maniškiams, tai būtų darbo tikrai visai pamokai. Trafareto tai ir aš norėčiau.

Ten juk yra nuoroda, kaip daryt. Nereikia trafareto. Kvadratinis popieriaus lapas.

Atrodo tai labai gražiai. Ryt bandysiu su anūkėliu padaryt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 02 22, 22:47)

pažiūrėkit čia smile.gif

Atsakyti
Darbelio sočiai ir trečiokui, nes pamokos pradžioj jūs kalbėsitės, pabaigoj reikia pasilikt laiko apibendrinimui, laiko darbui liks pusvalandis,o norint gražiai apipavidalint gali to pusvalandžio ir neužtekt.
Atsakyti
koks puikus darbelis wub.gif
reikės su ketvirtokais padaryt thumbup.gif

mes kitą savaitę atostogaujam, trumpas atokvėpis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 02 23, 09:33)
reikės su ketvirtokais padaryt  thumbup.gif

Mano irgi ketvirtokai, bet žadu daryt. Yra keli žioplukia, krie duok dieve, kad nukopijuotų. O protingesniems bus kur fantazuot.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 02 23, 08:47)
Darbelio sočiai ir trečiokui, nes pamokos pradžioj jūs kalbėsitės, pabaigoj reikia pasilikt laiko apibendrinimui, laiko darbui liks pusvalandis,o norint gražiai apipavidalint gali to pusvalandžio ir neužtekt.

Dėkui visoms 4u.gif Nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Dar pasikartosiu su savo prašymu. Labai reikia viktorinos „Nesu gudresnis už trečioką“. Kažkas tikrai turi, nes buvo pašte.
Atsakyti
Labas,
QUOTE(ninkute @ 2014 02 23, 11:12)
Sveikutės,
Dar pasikartosiu su savo prašymu. Labai reikia viktorinos „Nesu gudresnis už trečioką“. Kažkas tikrai turi, nes buvo pašte.

kad viktorina „Nesu gudresnis už ketvirtoką“ tikrai buvo, nes norėjau pasinaudoti, bet maniškiai buvo per maži. O kad už trečioką, tai abejoju. Gal man tik taip atrodo g.gif
Atsakyti
laba,
vėl lendu į akis...
gal kas su 3 kl. Riešuto papild.užd. galite pagelbėti?
Atsakyti