Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai apie viską 2 :-)

QUOTE(Karusia @ 2014 03 19, 08:36)
Kažin - atlaikytume visus 9 tetulytes dėdulytes per mėnesį ar ne. ir kas apmokėtų už pasėkmes....
Aš sutinku matytis su visais,jei savivaldybė skirs kuratorių tiems susitikimams organizuoti ir stebėti giminaičių poreikį jiems.Kitaip niekaip schmoll.gif Nes asmeniškai susidūriau su rodomu noru ir nevykdomais pažadais.Man ne savęs gaila,o savo vaikų.Nenoriu matyti neišsipildžiusio laukimo išprovokuoto liūdesio ir ašarų.Jiems gyvenimas gana atseikėjo skausmo ir be to.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 03 19, 11:19)
Aš sutinku matytis su visais,jei savivaldybė skirs kuratorių tiems susitikimams organizuoti ir stebėti giminaičių poreikį jiems.Kitaip niekaip  schmoll.gif  Nes asmeniškai susidūriau su rodomu noru ir nevykdomais pažadais.Man ne savęs gaila,o savo vaikų.Nenoriu matyti neišsipildžiusio laukimo išprovokuoto liūdesio ir ašarų.Jiems gyvenimas gana atseikėjo skausmo ir be to.

neskirs. neturi pinigų. o toliau kentės vaikas ir tu. kai reikia atlaikyti nervines atakas...
Atsakyti
„Vai­ko tei­sių ap­sau­gos sky­riai ga­lės kreip­tis į teis­mą dėl lai­ki­no tė­vų val­džios ap­ri­bo­ji­mo pa­nai­ki­ni­mo tais at­ve­jais, kai pa­tys tė­vai dėl to ne­si­kreips.“
O šitą siekį reikėtų suprast kaip statistikos gerinimą? verysad.gif
Ir dar būtų visai nieko, jei giminės pageidaujantys bendrauti praeitų kokius GIMK mokymus, pasiruoštų kaip reikia elgtis su traumuotais vaikais. Lyg ir teisinga būtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2014 03 19, 15:32)
Ir jei giminės pageidaujantys bendrauti praeitų kokius GIMK mokymus, pasiruoštų kaip reikia elgtis su traumuotais vaikais. Lyg ir teisinga būtų. ax.gif
Turėtų būti privaloma ! Turėtų pasirašyti,kad supranta.Bet precedento dar nėra.Bandžiau,deja...
Atsakyti
Straipsnis labai pavirsutiniskas ir neinformatyvus.Daug istatymu pakeitimu numatoma.Kad ir tai ,kad globos namuose tures buti stipriai sumazintas vaiku skaicius.O kur des tuos vaikus?Grazins tevams?Bet kad dauguma nenori auginti savo vaiku..Brr,net nupurto pagalvojus,kad mano kai kuriu globojamu vaiku tevams per prievarta grazins vaikus,kuriems jau atimtos teises..Visiems atimtos teises neveltui,visai nebuvo rasta noro rupintis savo vaikais.
Skatins seimas globoti,seimynas kurti.Ot,tai daug nauju seimynu isikure,pvz.,per 3 metus,juokas tik ima.Didins parama,kazkaip nesitiki,kai mano vyras sako:ziurek,kad nesumazintu.
o apie gimines is vis tyliu,bet as jau "pasikauscius,"visai nebebijau ju pati paaukleti.Mano reikalas yra uztikrinti vaiku gerove visapusiskai,o jei kas kenkia,galima su tuo ir nesitaikstyti.Va,cia ir yra seimynos privalumas,kuo as labai patenkinta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2014 03 19, 15:57)
Straipsnis labai pavirsutiniskas ir neinformatyvus.Daug istatymu pakeitimu numatoma.Kad ir tai ,kad globos namuose tures buti stipriai sumazintas vaiku skaicius.O kur des tuos vaikus?Grazins tevams?

gal galite plačiau apie 1 sakinį?

sulig straipsniu - taip, grąžins tėvams.
Atsakyti
Cia ironija.Niekas negrazins,jei nera kam grazinti,cia daugiau des apie pastangu,daugiau pagalbos bus biologinems seimoms,kad nebutu paiimti vaikai is tevu.Bet juk apie tai kalbama ir kalbama jau ne vienus metus.Na,kad kalbama yra,kad mazins vaiku skaiciu globos namuose,naujai steigiamose seimynose.Daug visko kalbama,daugiau turetu paaisketi nuo 2015 metu,nes pasiketimu tikrai bus.
Atsakyti
labukas visoms.mums jau suejo 2 metukai.ir jau lankome darzeli.kuo toliau tuo didesnis noras jau.pradzioje kiekviena ryta su asarom palikdavom,dabar gerai,jau pati bega i grupe biggrin.gif .smagu,kad viskas gerai.tfu tfu.jau turi ir meile grupeje.miega viens salia kito uz rankuciu laikosi. cool.gif ,draugauna.smagu.
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2014 03 20, 11:16)
labukas visoms.mums jau suejo 2 metukai.ir jau lankome darzeli.kuo toliau tuo didesnis noras jau.pradzioje kiekviena ryta su asarom palikdavom,dabar gerai,jau pati bega i grupe biggrin.gif .smagu,kad viskas gerai.tfu tfu.jau turi ir meile grupeje.miega viens salia kito uz rankuciu laikosi. cool.gif ,draugauna.smagu.

4u.gif 4u.gif labai džiaugiuosi už jus
Atsakyti
Sveikinimai, Deola, kad ir pavėluoti 4u.gif
Smagu, kad apsiprato mažiukė daržely.
Mano gi mažasis neseniai pareiškė, kad įsimylėjo auklėtoją. lotuliukas.gif
Klausiu, o kas mane mylės? Sako, nežinau, gal tėtis. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, gal susidūrėte. Mūsų Mažius, toks jausmas, grįžo į kūdikystę. Ožiai ir pan., bet ima kalbėti kaip mažas lialius švepluodamas, keistai, bet karts nuo karto į lovą naktį prišlapina, nors iš vakaro negėręs būna. Vat galvoju kame gali būti priežastis. Kiek skaičiau, tai dažnai taip būna, kai šeimoje atsiranda kūdikėlis, bet mūsų atveju tai netinka. Kokios mintys?
Atsakyti
Gal dėmesio taip daugiau gauna? Manau sustiprinčiau malonumus ir pramogas "dideliems" vaikams, kad vėl norėtų užaugti g.gif
Atsakyti