Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sobieska, mergaitė liuksova!
Eurorasa, gražutė servėtėlė, tik labai gaila, kad galvytė nesutilpo wink.gif

Aš su primityviu užsakymu. Vaizdas elementarus, tik darbo buvo daug, nes dėžę man atsiuntė jau padarytą ir užbaigtą dvikomponenčiu. Raidės ir tos buvo sendintos. Teko viską gramdyti doh.gif ir daryti jau visai kitokią dėžę. user posted image
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2014 03 24, 17:19)

Aš su primityviu užsakymu. Vaizdas elementarus, tik darbo buvo daug, nes dėžę man atsiuntė jau padarytą ir užbaigtą dvikomponenčiu. Raidės ir tos buvo sendintos.  Teko viską gramdyti  doh.gif  ir daryti jau visai kitokią dėžę.

Man rodos pigiau buvo meisti lauk sena deze ir vietoj jos daryti sia... 4u.gif Bet ko tik klientai neprisigalvoja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 03 24, 15:44)
Man rodos pigiau buvo meisti lauk sena deze ir vietoj jos daryti sia...  4u.gif Bet ko tik klientai neprisigalvoja...  doh.gif

drinks_cheers.gif
jei ne paslaptis kiek pinigu galima prasyti uz toki darba g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 03 24, 20:12)
drinks_cheers.gif
jei ne paslaptis kiek pinigu galima prasyti uz toki darba  g.gif

Cia ne man klausimas, o Vasarei... As net neapsiimciau viso to gramdyti nuo dezes... Juolab, kad pats ruosinys ne karve kainuoja... 4u.gif
Atsakyti
Čia man pamoka bus. Reikėjo foto paprašyt. Aš net nepagalvojau, kad galiu gauti , ką gavau :-D
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 03 24, 18:15)
Cia ne man klausimas, o Vasarei... As net neapsiimciau viso to gramdyti nuo dezes... Juolab, kad pats ruosinys ne karve kainuoja...  4u.gif

taip taip vasares norejau paklausti ax.gif
vienos pažįstamos drauge nori kad nudekupazuociau kede g.gif tai net neisivaizduoju kiek bent apytiksliai galima butu kaina pasakyti g.gif uz aciu as tikrai nenoriu savo laiko skirti blush2.gif
arba reikes vasare rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 24 kovo 2014 - 19:09
QUOTE(VasareV @ 2014 03 24, 20:29)
Čia man pamoka bus. Reikėjo foto paprašyt. Aš net nepagalvojau, kad galiu gauti , ką gavau :-D

O tai kodel neismetei tos gautos dezes ir nenupirkai naujos is Dekostudijos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 24 kovo 2014 - 19:34
VasareV, bet uztat rezultatas superiskas 4u.gif
Atsakyti
AnAngel, turėjau tiek darbo ir tiek naminių rūpesčių (sirgom visi iš eilės po kelis kartus), kad nesusivokiau...jog galiu užsakyti biggrin.gif Kai įpusėjau, tada ta mintis atėjo.
L.M.A ačiū wink.gif na..ne viskas juk pinigais matuojama. Padirbėjau... į nėrinį nėriau juostelę rožinę, iš molio kepiau "sagutę", ją apnėriau. Bet kai įdedi savęs dūšiai gera blush2.gif Būna gi, parašo "noriu pas jus užsisakyti... nes gavom jūsų gamintą".... Ir tai vertinama ne pinigais. Lyrinis nukrypimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2014 03 24, 23:53)
AnAngel, turėjau tiek darbo ir tiek naminių rūpesčių (sirgom visi iš eilės po kelis kartus), kad nesusivokiau...jog galiu užsakyti biggrin.gif Kai įpusėjau, tada ta mintis atėjo.
L.M.A ačiū wink.gif  na..ne viskas juk pinigais matuojama. Padirbėjau... į nėrinį nėriau juostelę rožinę, iš molio kepiau "sagutę", ją apnėriau. Bet kai įdedi savęs dūšiai gera  blush2.gif  Būna gi, parašo "noriu pas jus užsisakyti... nes gavom jūsų gamintą"....  Ir tai vertinama ne pinigais. Lyrinis nukrypimas ax.gif

Niu gal... Man butu gaila savo laiko, tikriausiai net neapsiimciau gaivinti kazkieno "pagrazintos" dezes smile.gif Beje, o neklausei klientes, kodel ji nori ja perdaryti, ir kodel is pradziu uzsisake deze su skeldejanciu laku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 03 24, 23:57)
Niu gal... Man butu gaila savo laiko, tikriausiai net neapsiimciau gaivinti kazkieno "pagrazintos" dezes smile.gif Beje, o neklausei klientes, kodel ji nori ja perdaryti, ir kodel is pradziu uzsisake deze su skeldejanciu laku? 4u.gif

Ji pati tą dėžę darė. Padarė ir nepatiko. O dabar jai gulimas režimas. Žodžiu. Ištisa istorija smile.gif manau, ji pradinėj dekupažo stadijoje, kai norisi viską ant vieno darbo išbandyti. O šiaip, įtariu, kad niekas nenorėjo apsiimti tos dėžės taisyti.
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2014 03 25, 01:04)
Ji pati tą dėžę darė. Padarė ir nepatiko. O dabar jai gulimas režimas.  Žodžiu. Ištisa istorija smile.gif  manau, ji pradinėj dekupažo stadijoje, kai norisi viską ant vieno darbo išbandyti.  O šiaip,  įtariu, kad niekas nenorėjo apsiimti tos dėžės taisyti.

Pas mane su tokiu prasymu aciu Dievui niekas nesikreipe... O jeigu ir kreiptusi - neapsiimciau taisyti... blush2.gif mesciau lauk ir dekoruociau kita deze smile.gif
Atsakyti