Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sveikos

jau kiek groziu wub.gif wub.gif

Labiausiai patike AnAngle taskuotasis meskuciu komplektukas ir obuolinis remelis. 4u.gif

Sobieskos skirtukas su 4u.gif drambliais labai grazus...

Ir visi kiti darbeliai - labai saunus...

anAngel, uz skaitliukus dekoruotus - 4u.gif Milziniskas darbas...Kiek uztruko ?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2014 03 08, 02:08)

Labiausiai patike AnAngel taskuotasis meskuciu komplektukas ir obuolinis remelis.  4u.gif

AnAngel, uz skaitliukus dekoruotus - 4u.gif Milziniskas darbas...Kiek uztruko ?

Aciu 4u.gif Malonu, kad patiko 4u.gif
Skaitliukus dariau apie menesi drinks_cheers.gif
Beje cia yra Dekoravimo procesas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 03 08, 11:58)

thumbup.gif
kaip fainai ir Tu jau gali pasigirti thumbup.gif šaunuolė
beje noriu paklausti apie ta sendinimo mediuma g.gif koks cia jis g.gif 7 punkte rašo ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
AnAngel, tie skaitliukai gal nukeliavo, berods, i Kauna, buhalterei jubiliejaus proga?
Neseniai gavau uzklausa apie toki uzsakyma, bet ten darbo pasirode tiek, kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2014 03 08, 16:35)
thumbup.gif 
kaip fainai ir Tu jau gali pasigirti  thumbup.gif šaunuolė
beje noriu paklausti apie ta  sendinimo mediuma  g.gif  koks cia jis  g.gif  7 punkte rašo  ax.gif aciu  4u.gif

Plaid firmos Antikinis mediumas... 4u.gif Tik gavau as ji is Maskvos, cia nera tokio pirkti... 4u.gif

QUOTE(Whatever? @ 2014 03 08, 21:51)
AnAngel, tie skaitliukai gal nukeliavo, berods, i Kauna, buhalterei jubiliejaus proga?
Neseniai gavau uzklausa apie toki uzsakyma, bet ten darbo pasirode tiek, kad  doh.gif

Jau su visa istorija tas uzsakymas... biggrin.gif sobieska rase, kad atsisake ir mane rekomendavo uzsakovei, tu pasirodo irgi atsisakei, as sutikau idomumo delei... ax.gif Kiek zinau dovanos buhalterei jubiliejaus proga, kartu su zurnalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 03 08, 23:00)
Plaid firmos Antikinis mediumas... 4u.gif Tik gavau as ji is Maskvos, cia nera tokio pirkti...  4u.gif
Jau su visa istorija tas uzsakymas...  biggrin.gif sobieska rase, kad atsisake ir mane rekomendavo uzsakovei, tu pasirodo irgi atsisakei, as sutikau idomumo delei...  ax.gif Kiek zinau dovanos buhalterei jubiliejaus proga, kartu su zurnalu smile.gif

O visa skaitliukų "gaminimo" pamokėlė įkelta praeitame žurnale "Prie kavos" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 03 09, 09:48)
O visa skaitliukų "gaminimo" pamokėlė įkelta praeitame žurnale "Prie kavos" wub.gif

tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Stai mano keli is daugybes darbeliu... user posted image user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
sobieska, grazi antrininke smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man tie AnAngel ornamentiniai rėmukai...nu tokie traukiantys akį 4u.gif ir princesės nauja servetėlė smagi

user posted image
Atsakyti