Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(sobieska @ 2014 07 31, 10:57)

Is pas mane procese si mergaite... 4u.gif Grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 07 31, 11:22)
Is pas mane procese si mergaite... 4u.gif Grazu  4u.gif

ačiū 4u.gif

user posted image

Plačiau
Atsakyti
Princesės Tėjos brangenybių skrynutė ir plaukų šepetys

user posted image

Didesnės nuotraukos

Rėmelis perlinių vestuvių proga, į vidų užsakovė pati įdės 1984 ir 2014 m. kalendoriaus lapelius.

user posted image

Didesnės nuotraukos

Metrika sidarbinių vestuvių proga

user posted image

Didesnės nuotraukos
Atsakyti
Komplektukas "Meškiukas pievoje"

user posted image

Didesnės nuotraukos
Atsakyti
Vestuvių dienos metrika:

user posted image

Didesnės nuotraukos
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikinimų, palinkėjimų dėžutė

user posted image

Didesnės nuotraukos
Atsakyti
gražu.

Bet.... verysad.gif

Kodėl visa dekupažo tema tapo jūsų dviejų reklaminiu stendu? Kažkaip jau "neskaniai" jaučiasi tas dalykas
Žinau kad dar daug kas dekoruoja, bet nebededa savo darbelių foto. Ania ir Sobieska, atsakykite - KODĖL? (beje tai rimtas Puntuko akmenukas į jūsų dviejų daržą)
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 08 11, 10:03)
gražu.

Bet....   verysad.gif

Kodėl visa dekupažo tema tapo jūsų dviejų reklaminiu stendu? Kažkaip jau "neskaniai" jaučiasi tas dalykas
Žinau kad dar daug kas dekoruoja, bet nebededa savo darbelių foto. Ania ir Sobieska, atsakykite - KODĖL? (beje tai rimtas Puntuko akmenukas į jūsų dviejų daržą)

Va čia tai Joooooooo biggrin.gif ....kur parašyta kad kitoms kelti darbus yra Tabu...nu dar kartą pasiskaityk ką parašei ir pagalvok...ar reikalinga diskusija pagyrų puode ta tema...nesėdžiu prie kompo telefonu gan sunku išsamiau pabendraut...bet kažin ar labsi pati noriu lotuliukas.gif
.....o gal mes nebijom būti atkartojamos...teko matyt viens prie vieno savo darbo dubliažą...kažkam esam naudingos ...ne tik kad daromės reklamą...šiaip ne SM man aukso kasykla...atsipalaiduok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 11 rugpjūčio 2014 - 13:45
QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 08 11, 11:03)
gražu.

Bet....  verysad.gif

Ir as nesupratau наездо... lotuliukas.gif
Nezinau kodel kitos nesirodo, o jeigu mes su sobieska nekelsim darbu nuotrauku tai tema bus galima uzdaryti... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jaučiu atskris Puntukas į mano daržą, bet...

Komplektas raudonai baltoms vestuvėms:
Didelis rėmas 50x40 cm, langelio nuotraukai dydis 13x18 cm. Pasportas skirtas švečių parašams vestuvių metų.
Sveikinimų, palinkėjimų ir vokų daiktadėžė.
Susitaikimo dėžutė.

user posted image

Didesnės nuotraukos

Gimimo dienos metrika

user posted image

Didesnės nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 11 rugpjūčio 2014 - 13:59
QUOTE(sobieska @ 2014 08 11, 15:24)

.....o gal mes nebijom būti atkartojamos...teko matyt viens prie vieno savo darbo dubliažą...kažkam esam naudingos ...ne tik kad daromės reklamą...šiaip ne SM man aukso kasykla...atsipalaiduok mirksiukas.gif

Oi kaip pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif Kartais pyktis ima kai padarai darba, o po 2 savaiciu lygiai toki pati kita dekupazuotoja siulo, kad ir FB, nes ten daugiau matau kitu merginu darbu nuotraukas... Tai gal del to kitos cia ir nesinori rodyti savo copy paste'u... doh.gif
Atsakyti