Apleidau fotografavimą , rodymąsi... Radau laisvą minutę, atnešu jums anekdotą. Mačiau Sobieskos 'J" raidę, pasisukusią ne į tą pusę. Na, pasitaiko. Aš ir nepatikrinau teksto, kurį atsiuntė "rusakalbis" užsakovės vyras. Tai klaidų liko ant rėmelio. Rėmeliai aišku, pataisyti seniai, tik nepublikuoti liko. Bet va mano klaidos buvo skanėstas. AnAngel, vietoj to, kad matydama klaidą brūkšteltų man žinutę (laiko atžvilgiu parašyti tiek až, tiek komentarą užima tiek pat), sudirbo mane mano temoj. Gražu. Draugiška. Mandagu, brandu ir kaip tik ne. Bet dzin, per daug darbo, nėra kada to gvildenti.
Atnešiau keletą rėmelių
O čia komplektukas analogiškas "ružavajam", raidės lipdytos ir dekupažintos
Atnešiau keletą rėmelių
O čia komplektukas analogiškas "ružavajam", raidės lipdytos ir dekupažintos
Laba diena
Patiko daugelis darbų, paskutinis Sobieskos ypač
Patiko daugelis darbų, paskutinis Sobieskos ypač
QUOTE(VasareV @ 2014 04 29, 00:03)
Apleidau fotografavimą , rodymąsi... Radau laisvą minutę, atnešu jums anekdotą. Mačiau Sobieskos 'J" raidę, pasisukusią ne į tą pusę. Na, pasitaiko. Aš ir nepatikrinau teksto, kurį atsiuntė "rusakalbis" užsakovės vyras. Tai klaidų liko ant rėmelio. Rėmeliai aišku, pataisyti seniai, tik nepublikuoti liko. Bet va mano klaidos buvo skanėstas. AnAngel, vietoj to, kad matydama klaidą brūkšteltų man žinutę (laiko atžvilgiu parašyti tiek až, tiek komentarą užima tiek pat), sudirbo mane mano temoj. Gražu. Draugiška. Mandagu, brandu ir kaip tik ne. Bet dzin, per daug darbo, nėra kada to gvildenti.
Zinok man tos klaidos buvo ne skanios... Rusu mano gimtoji kalba ir man baisu ziureti i tai kaip ji yra isdarkoma... Pamaciau, nesusivaldziau ir parasiau komentaruose nes taip buvo patogiau taisyti ta begale klaidu... Bet kuriuo atveju lieku prie savo - tekstus reikia tikslinti, juolab jeigu nezinai tos kalbos.
QUOTE(AnAngel @ 2014 04 29, 08:51)
Zinok man tos klaidos buvo ne skanios... Rusu mano gimtoji kalba ir man baisu ziureti i tai kaip ji yra isdarkoma... Pamaciau, nesusivaldziau ir parasiau komentaruose nes taip buvo patogiau taisyti ta begale klaidu... Bet kuriuo atveju lieku prie savo - tekstus reikia tikslinti, juolab jeigu nezinai tos kalbos.
Gyvename Lietuvoje, kur valstybinė kalba yra lietuvių. Tad nereikėtų tikėtis, kad kiekvienas mokės rusų k. gramatiką. Mes ne Tarybų Sąjunga jau, kur buvo toji kalba privaloma. Juolab, jei man parašo "rusakalbis", kodėl turėčiau tikrinti ar abejoti jo tekstu. O vat susivaldymas yra geras dalykas Diplomatija, taip pat. Etika ir... Tuo aš ir pabaigsiu. Darbingos visoms dienos Žiūrėkit, nedarykit klaidų Klysti yra fui kaip žema...ir neprofesionalu žiauriai.
QUOTE(VDG @ 2014 04 29, 08:16)
Labas vakaras...ačiū
QUOTE(Aruna @ 2014 04 30, 08:12)
Help atėjau čia, nes daugiausia čia lankosi. Gal kam teko matyti tokias figūrelės kas prekiauja
kaip suprntu ta čia bus skrebinimas ir ta formle bus iš kartono skrebintoju temoj reiketu klausti gal
stai http://www.supermama...?...4494&st=336 čia paklauskite
Graži pieštukinė, idomi dekoro idėja-keturi metų laikai
Nors mano dekupažas čia labai paprastas, bet rodau
Papildyta:
Patinka pieštukinės dekoro idėja - kiekvienam šonui kitas metų laikas, gražu
Nors mano dekupažas čia labai paprastas, rodau
Papildyta:
Gaila, kad siuntimo klaidos negalima atitaisyti, o gal tik aš nemoku?????
Nors mano dekupažas čia labai paprastas, bet rodau
Papildyta:
Patinka pieštukinės dekoro idėja - kiekvienam šonui kitas metų laikas, gražu
Nors mano dekupažas čia labai paprastas, rodau
Papildyta:
Gaila, kad siuntimo klaidos negalima atitaisyti, o gal tik aš nemoku?????