Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image

Didesnės

Po savęs palieku šio puslapiuko herojoms balionėlius 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...smagu, kad kuriat mirksiukas.gif
Atsakyti
Apleidau fotografavimą doh.gif , rodymąsi... Radau laisvą minutę, atnešu jums anekdotą. Mačiau Sobieskos 'J" raidę, pasisukusią ne į tą pusę. Na, pasitaiko. Aš ir nepatikrinau teksto, kurį atsiuntė "rusakalbis" užsakovės vyras. Tai klaidų liko ant rėmelio. Rėmeliai aišku, pataisyti seniai, tik nepublikuoti liko. Bet va mano klaidos buvo skanėstas. AnAngel, vietoj to, kad matydama klaidą brūkšteltų man žinutę (laiko atžvilgiu parašyti tiek až, tiek komentarą užima tiek pat), sudirbo mane mano temoj. Gražu. Draugiška. Mandagu, brandu ir kaip tik ne. Bet dzin, per daug darbo, nėra kada to gvildenti.
Atnešiau keletą rėmelių blush2.gif
user posted image
O čia komplektukas analogiškas "ružavajam", raidės lipdytos ir dekupažintos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VasareV: 28 balandžio 2014 - 22:05
user posted image

Didesnės
Atsakyti
Laba diena
Patiko daugelis darbų, paskutinis Sobieskos ypač
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2014 04 29, 00:03)
Apleidau fotografavimą doh.gif , rodymąsi... Radau laisvą minutę, atnešu jums anekdotą. Mačiau Sobieskos 'J" raidę, pasisukusią ne į tą pusę. Na, pasitaiko. Aš ir nepatikrinau teksto, kurį atsiuntė "rusakalbis" užsakovės vyras. Tai klaidų liko ant rėmelio. Rėmeliai aišku, pataisyti seniai, tik nepublikuoti liko. Bet va mano klaidos buvo skanėstas. AnAngel, vietoj to, kad matydama klaidą brūkšteltų man žinutę (laiko atžvilgiu parašyti tiek až, tiek komentarą užima tiek pat), sudirbo mane mano temoj.  Gražu. Draugiška. Mandagu, brandu ir kaip tik ne. Bet dzin, per daug darbo, nėra kada to gvildenti.

Zinok man tos klaidos buvo ne skanios... Rusu mano gimtoji kalba ir man baisu ziureti i tai kaip ji yra isdarkoma... Pamaciau, nesusivaldziau ir parasiau komentaruose nes taip buvo patogiau taisyti ta begale klaidu... doh.gif Bet kuriuo atveju lieku prie savo - tekstus reikia tikslinti, juolab jeigu nezinai tos kalbos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 04 29, 08:51)
Zinok man tos klaidos buvo ne skanios... Rusu mano gimtoji kalba ir man baisu ziureti i tai kaip ji yra isdarkoma... Pamaciau, nesusivaldziau ir parasiau komentaruose nes taip buvo patogiau taisyti ta begale klaidu...  doh.gif Bet kuriuo atveju lieku prie savo - tekstus reikia tikslinti, juolab jeigu nezinai tos kalbos. blush2.gif

Gyvename Lietuvoje, kur valstybinė kalba yra lietuvių. Tad nereikėtų tikėtis, kad kiekvienas mokės rusų k. gramatiką. Mes ne Tarybų Sąjunga jau, kur buvo toji kalba privaloma. Juolab, jei man parašo "rusakalbis", kodėl turėčiau tikrinti ar abejoti jo tekstu. O vat susivaldymas yra geras dalykas wink.gif Diplomatija, taip pat. Etika ir... Tuo aš ir pabaigsiu. Darbingos visoms dienos wink.gif Žiūrėkit, nedarykit klaidų wink.gif Klysti yra fui kaip žema...ir neprofesionalu žiauriai.
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2014 04 29, 08:16)
Laba diena
paskutinis Sobieskos ypač

Labas vakaras...ačiū 4u.gif
Atsakyti
Didelės mergaitės rėmelis

user posted image

didesnės
Atsakyti
Help wub.gif atėjau čia, nes daugiausia čia lankosi. Gal kam teko matyti tokias figūrelės kas prekiauja

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 30 balandžio 2014 - 08:14
QUOTE(Aruna @ 2014 04 30, 08:12)
Help  wub.gif  atėjau čia, nes daugiausia čia lankosi. Gal kam teko matyti tokias figūrelės kas prekiauja

kaip suprntu ta čia bus skrebinimas ir ta formle bus iš kartono g.gif skrebintoju temoj reiketu klausti gal g.gif

stai http://www.supermama...?...4494&st=336 čia paklauskite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrem: 30 balandžio 2014 - 08:21
Dovana Mamos dienos proga - pieštukinė "Metų laikai"

user posted image

Didesnė nuotrauka rasite čia.
Atsakyti
Graži pieštukinė, idomi dekoro idėja-keturi metų laikai
Nors mano dekupažas čia labai paprastas, bet rodau
user posted image
Papildyta:
Patinka pieštukinės dekoro idėja - kiekvienam šonui kitas metų laikas, gražu

Nors mano dekupažas čia labai paprastas, rodau
user posted image
Papildyta:
doh.gif schmoll.gif Gaila, kad siuntimo klaidos negalima atitaisyti, o gal tik aš nemoku????? g.gif
Atsakyti