Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Razynkute @ 2014 04 04, 16:31)
As labiau ieskau "sendinanciu" dazu! Girdejus, kad yra kazkokie... ax.gif

galima naudoti aliejinius dazus atitinkamos spalvos. As naudoju Van Dyck, spalva "tera umbra naturale", pirkau dailes reikmenu parduotuveje. Tiesiog itrini tas vietas, kur norisi pamurzinimo. Atrodo kaip murzinas nuo senumo.
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 04 04, 16:55)
Ne dazai, o mediumai, jie taip ir vadinasi sendinimo mediumai, tik kazin ar Lietuvoj tokiu imanoma nusipirkti. As naudoju Plaid firmos Antique medium, tai pirkau ji Maskvoj, dar Idea Patina turiu Maimeri firmos, bet pirkau ja Milane...

Yra pirkti ir dažų pvz., skilinėjantys dažai "Distress Crackle Paint: Picket Fence" ir vienkomponenčio mediumo yra pirkti Lietuvoje, turi tiek Senas Naujas, tiek Artmanija ir kitose rankdarbių parduotuvėse galima rasti.
Tik įdomu, kokį sendinimą nori išgauti Razynkute, nes dar yra ir dvikomponentės sendinimo priemonės smile.gif

eurorasa, tavo nuotraukoje ir yra vienkomponentis mediumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielonešė: 04 balandžio 2014 - 19:28
QUOTE(Sielonešė @ 2014 04 04, 21:27)
Yra pirkti ir dažų pvz., skilinėjantys dažai "Distress Crackle Paint: Picket Fence" ir vienkomponenčio mediumo yra pirkti Lietuvoje, turi tiek Senas Naujas, tiek Artmanija ir kitose rankdarbių parduotuvėse galima rasti.
Tik įdomu, kokį sendinimą nori išgauti Razynkute, nes dar yra ir dvikomponentės sendinimo priemonės  smile.gif

eurorasa, tavo nuotraukoje ir yra vienkomponentis mediumas  smile.gif

as tai supratau, kad ji ne apie skeldetojus klausia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2014 04 04, 20:25)
as tai supratau, kad ji ne apie skeldetojus klausia... 4u.gif

Gal ir aš neteisingai supratau, nemačius nuotraukos su sendintu daiktu, sunku atsakyti 4u.gif
Atsakyti
http://www.bungatelu...effect-on-wood/

Man kazko panasaus i tai reiktu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Razynkute @ 2014 04 05, 14:49)
http://www.bungatelu...effect-on-wood/

Man kazko panasaus i tai reiktu smile.gif  ax.gif

Tai cia vienkomponente sendinimo priemone naudota. Is pradziu remelis nudazomas balta spalva, paskui tepamas vienkomponentis lakas, reiketu palaukti 20 min. (o siaip priklausomai nuo priemones, skaityti etikete) ir tada tepti bordo dazus. Tepant teptuku isgaunami butent tokie pailgi skylinejimai, tapstuojant bordo dazus kempinele bus labiau kvadratiniai arba apvalus. 4u.gif
As tapsnuociau, tada yra galimybe isvengti to skylinejimo susidurimo, kuris dabar matomas kampe.

O siaip viskas aprasyta Jusu nuorodoje, ir pati priemone ten nurodyta net su nuotrauka. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 05 balandžio 2014 - 13:29
Sieloneše, AnAngel...dėkoju Jums 4u.gif

Daug meškučių vienoj vietoj...

user posted image

user posted image

user posted image

Meškučiai

Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 05, 21:21)
Sieloneše, AnAngel...dėkoju Jums  4u.gif

Pernai buvo bumas ant jurines tematikos, siemet karaliauja meskenai smile.gif Grazu 4u.gif
Atsakyti
AnAngel dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 04 05, 19:21)

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Gražūs mėškučiai ir arbatinė su laiptais

Čia mano papuošalinė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VDG @ 2014 04 07, 07:53)
Čia mano papuošalinė

Gražu, taip vasariška ... 4u.gif
Turiu ir aš tokią komodėlę, kaip darei su rankenėlėmis? Dailiai nudekoruota smile.gif
Atsakyti