Pas mane jau Vėlykos kaip ir atėja
QUOTE(AnAngel @ 2014 04 03, 10:06)
Matosi...marga ...nu bet smagiai žiūrisi
QUOTE(sobieska @ 2014 04 03, 22:47)
Matosi...marga ...nu bet smagiai žiūrisi
Aga linksmuole tokia Aciu
Katinų dėžės nuostabumas Ojej...
Sobieska, čia ta apie kurią minėjau FB. Mano pirmoji, netiuninguotoji.
[URL=http://s14.photobucket.com/user/siga_ivan/media/688f50a1-9fb3-4813-b524-2e15d3e7f42a_zps2206a39f.jpg.html]
Sobieska, čia ta apie kurią minėjau FB. Mano pirmoji, netiuninguotoji.
[URL=http://s14.photobucket.com/user/siga_ivan/media/688f50a1-9fb3-4813-b524-2e15d3e7f42a_zps2206a39f.jpg.html]
Labai grazus visu darbeliai!
Papildyta:
Nezinau, ar cia i sita grupe pataikiau...bet norejau paklausti, gal kas zino, kaip "pasendinti" medini gamini??? Noriu tokio nusidevejusio efekto, dekui labai uz pagalba
Papildyta:
Nezinau, ar cia i sita grupe pataikiau...bet norejau paklausti, gal kas zino, kaip "pasendinti" medini gamini??? Noriu tokio nusidevejusio efekto, dekui labai uz pagalba
Gražūs darbai Sobieskos dėžutė labai įdomiai atrodo, matosi daug darbo įdėta
Nudažote norimą dekoruoti daiktą pvz. tamsiai ruda spalva. Palaukiate, kol išdžius, tuomet dažote kita pvz. balta/smėlio spalva, palaukiate, kol išdžius. Paimate švitrinį popierių ir trinate tas vietas, kurios norite, kad atrodytų kaip nusitrynusios
Ąžuolo krikšto dėžė
Arbatinė "Namai namučiai..."
QUOTE(Razynkute @ 2014 04 04, 10:56)
Nudažote norimą dekoruoti daiktą pvz. tamsiai ruda spalva. Palaukiate, kol išdžius, tuomet dažote kita pvz. balta/smėlio spalva, palaukiate, kol išdžius. Paimate švitrinį popierių ir trinate tas vietas, kurios norite, kad atrodytų kaip nusitrynusios
Ąžuolo krikšto dėžė
Arbatinė "Namai namučiai..."
QUOTE(Sig @ 2014 04 04, 11:15)
Katinų dėžės nuostabumas Ojej...
Aciu
sobieskos dezute, labai sobieskiska stilius islaikytas... is karto matosi, kad tavo darbas grazu
Azuolo daiktadeze irgi labai grazi, skoninga, neperkrauta, svelni
Arbatine... Mmmm, taip ir norisi pakilti tais laipteliais
QUOTE(Obelėlė @ 2014 04 04, 12:03)
http://www.dekostudi...-dekupao-kursai jie organizuoja dekupazo kursus labai mazoms grupems.
QUOTE(Sielonešė @ 2014 04 04, 14:18)
As labiau ieskau "sendinanciu" dazu! Girdejus, kad yra kazkokie...
AnAngel, dėkoju
Įdėkite nuorodą, arba paveiksliuką kaip norėtumete, kad atrodytų sendintas darbas. Aš pasakysiu, kaip pasendinta
QUOTE(Razynkute @ 2014 04 04, 16:31)
Įdėkite nuorodą, arba paveiksliuką kaip norėtumete, kad atrodytų sendintas darbas. Aš pasakysiu, kaip pasendinta
QUOTE(Razynkute @ 2014 04 04, 18:31)
Ne dazai, o mediumai, jie taip ir vadinasi sendinimo mediumai, tik kazin ar Lietuvoj tokiu imanoma nusipirkti. As naudoju Plaid firmos Antique medium, tai pirkau ji Maskvoj, dar Idea Patina turiu Maimeri firmos, bet pirkau ja Milane...