Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

O į mane kreipėsi...neturiu Kauno namuose sąlygų užsiimt restauravimu...sodyboj-kitas reikalas...jei sutinka mokėt, netgi smagu daryt PRIEŠ ir PO smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2014 03 25, 10:31)
O į mane kreipėsi...neturiu Kauno namuose sąlygų užsiimt restauravimu...sodyboj-kitas reikalas...jei sutinka mokėt, netgi smagu daryt PRIEŠ ir PO  smile.gif

Smagu PRIES ir PO daryti jeigu daiktas to vertas, kai pvz. as skatliukus restauravau... Antru tokiu, maciusiu visko nerasi, o cia paprasta daiktadeze... Galima aisku ir jai PRIES ir PO sukurti, bet PO daryti ant naujos dezes lotuliukas.gif Jus sakykit ka norit, bet man paprasciausiai butu gaila savo laiko gramdyti dvikomponenti nuo jos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nematau problemos. Aš turiu daaaug laiko. O ir karūna šveičiant nenukrito biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė VasareV,kad apsiėmei, nes rezultatas to vertas, tiesiog puikus! thumbup.gif
už kantrybę 10 balų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otema: 25 kovo 2014 - 09:24
user posted image

4u.gif
Atsakyti
Pas mane paprastute piestukine:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2014 03 25, 09:16)

Saunuole, pagirtina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal galit išduoti paslaptį, kur nusipirkti berniukiškų servetėlių su mašinytėm, meškiukais, žmogum voru ir pan. Ačiū
Atsakyti
user posted image

4u.gif
Atsakyti
sobieska, grazu smile.gif man is siu visu feju sita mieliausia... smile.gif

O pas mane jau jura osia smile.gif Nezinau, kaip Jums bet man tai graziausiausias is visu mano darytu berniukisku darbu... ax.gif

user posted image

Didesnes nuotraukos tradiciskai CIA smile.gif
Atsakyti
Ačiū Otema, Akwariuma wink.gif
Tos fėjos būtų mielos, bet man jų veidai kažkokie nelabai dailūs. Galėtų jas pagražinti fabrikas biggrin.gif
AnAngel, komplektas tikrai vertas maksimalaus įvertinimo.
Pas mane vakar rėmeliai "pozavo".
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2014 03 26, 15:27)

AnAngel, komplektas tikrai vertas maksimalaus įvertinimo.

Aciu 4u.gif
Atsakyti