Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 8

QUOTE(Ferita @ 2014 06 05, 15:29)
Sveiki,
perskaiciau turbot jau 3-ju metu senumo forumus apie loterija, labia daug naudingos informacijos suzinojau...noriu paklausti butent Unfaithul, kiek supratau jusu sunus sekmingas krepsininkas, turiu sunu jam trylika dabar, tai jeigu viskas gerai kitais metais isvykstam, cia lietuvoj jis lanko krepsinio mokykla yra komandos kapitonas, kokios galimybes jam uz atlanto butu, nuo ko reiketu pradeti ta "krepsininko" karjera, ar kai atvaziuosim mokykloje iskart prasytis kad priimtu I komanda, ar yra kazkokiu dar istagu kur moko krepsinio gudrybiu, nes galvoju kai atvaziuotumem jis nebezaistu, tai jau veliau butu per velu metu atzvilgiu....jei nesunku atsakykit

Laba,

jokią sporto karjerą mokyklinukui nėra vėlu pradėt 4u.gif

mano sūnus išvyko į JAV, kai jam buvo 16 su rekomendacija iš Lietuvos kaip perspektyvus sportininkas...
ten mokyklose vaikai, jeigu tik jie turi noro, turi talentą ir kantriai siekia savo tikslų - ten jiems visos galimybės pasiekti viską, ko tik jie norės!

šiaip rimtai kaip į perspektyvų sportininką JAV imama žiūrėt jau mokantis high school'e

taigi, nurimkit, tegul jūsų vaikis turi svajonę ir netingi daug dirbti vardan jos... ir viskas JAV bus pasiekiama ir tikrai ne per vėlu... beje, mokytis irgi reikėtų stropiai, nes ypatingi gėriai ten atsiveria ne tik geriems sportininkams, bet ir geriems moksleiviams...

oj, kokia litanija gavosi blush2.gif

pavargus šiandien po maratono medicininės apžiūros, X-Ray... skiepų negavom, nes siuntinėjo mus iš vienos poliklinikos į kitą su aiškinimais, kad čia padaryt negali, nes nepriklausom jiems, savoj gyd įstaigoj pasakė, kad skiepų neturi, reikia užsakinėt, o mūsų gyd atostogauja... žodžiu, nuovargis didelis be galutinio rezultato doh.gif ...teko perskambint per poliklinikas ir pabaksnot jiems info į nosį, kad už pinigus jie privalo suskiepyt... cool.gif tai gal ryt jau susirinksim ir skiepus... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ozkiki @ 2014 06 04, 02:37)
O dabar sedziu ir galvoju, kaip ten su tuo draudimu?! smile.gif man dabar apsidrausti LT ar ten nuvaziavus?

Kai darbus susirasit butu geriau cia draustis, nes jei kas nutiktu tai kazin kaip ziuretu i tokius draugimus. Jei butumet tik turistai tai taip. Nebent tam trumpam laikotarpiui kol isikursit mirksiukas.gif
Atsakyti
Unfaithful o ko jus reikejo einant i medicinine? Nestis pvz jusu sveikatos korteles is savo gydytojo?O ten vietoj jie neskiepija?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2014 06 05, 21:33)
Unfaithful o ko jus reikejo einant i medicinine? Nestis pvz jusu sveikatos korteles is savo gydytojo?O ten vietoj jie neskiepija?

vyro iš vis duomenų nebuvo, nes jam jau virš 40 ir jokia poliklinika tiek nebesaugo vaikiškų kortelių, kur visi skiepai atžymėti doh.gif

aš radau savo kažkada į univerą ruoštą pažymą su visais gautais skiepais, ligom persirgtom ir t.t... dar nešiau iš ginekologės pažymą ir dėl savo skydliaukės išrašą

kaip bebūtų, kokius dokumentus bepateiktum, patikėkit, pačiupinėja visus visaip kaip doh.gif, apžiūri apgamus, kojas, pažastis, kirkšnis ir t.t. blush2.gif doh.gif

kraują vietoj paima...

x-ray pasidarėm centro poliklinikoj, na o skiepus tikiuosi gaut rytoj...
beliks mano sūnus tik po Joninių su med apžiūra ax.gif
Atsakyti
Klausimas esancioms USA
Per kiek dienu/savaiciu jums atsiunte SS ir GC?
Atsakyti
Unfaithful aciu uz atsakyma, oho kaip cia su ta medicinke, tai kaip supratau per viena diena neimanoma praeti, as gyvenu ne vilniuje, tai reiks kazkur nakvoti...bet niekaip nesuprantu kodel ten vietoj neskiepyje, jei neturi kazkokio skiepo, dar norejau paklausti del mazu vaiku, juos skiepija tik pagal amziu, nu tarkim jei vakas 3 metu, tai vaikui skiepai priklauso tik pagal jo amziu
Atsakyti
QUOTE(Ferita @ 2014 06 06, 09:57)
Unfaithful aciu uz atsakyma, oho kaip cia su ta medicinke, tai kaip supratau per viena diena neimanoma praeti, as gyvenu ne vilniuje, tai reiks kazkur nakvoti...bet niekaip nesuprantu kodel ten vietoj neskiepyje, jei neturi kazkokio skiepo, dar norejau paklausti del mazu vaiku, juos skiepija tik pagal amziu, nu tarkim jei vakas 3 metu, tai vaikui skiepai priklauso tik pagal jo amziu

suskiepyjo mus thumbup.gif

žodžiu, suaugusiems, kurie yra 30+ amžiaus priklauso 2 skiepai bet kokiu atveju ir, manau, jūs drąsiai galit pasidaryt šios skiepus savo gydymo įstaigoj prieš medicininę dar...
Td (stabligės, difterijos) - savo poliklinikoj jis nemokamas
MMR (raudoniukė, vėjaraupiai, tymai) - irgi nemokamas savo poliklinikoj...

14-metei dukrai darė tik Td... paankstino, nes jai apie 16 metus būtų priklausęs šis skiepas

MAMYTĖS JAV, tikrai skaičiau, kad kažkuri tvirtinosi savo diplomą ... 4u.gif
Patarkit kur kreiptis, kiek maždaug kainuoja tai ir per kiek laiko padaro ax.gif

aš pabaigusi VU Ekonomikos f., vyras KTU... gal žinot, ar įmanoma pasitvirtinti KTU inžinierinį diplomą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 06 06, 13:47)
suskiepyjo mus  thumbup.gif

žodžiu, suaugusiems, kurie yra 30+ amžiaus priklauso 2 skiepai bet kokiu atveju ir, manau, jūs drąsiai galit pasidaryt šios skiepus savo gydymo įstaigoj prieš medicininę dar...
Td (stabligės, difterijos) - savo poliklinikoj jis nemokamas
MMR (raudoniukė, vėjaraupiai, tymai) - irgi nemokamas savo poliklinikoj...

14-metei dukrai darė tik Td... paankstino, nes jai apie 16 metus būtų priklausęs šis skiepas
MAMYTĖS JAV, tikrai skaičiau, kad kažkuri tvirtinosi savo diplomą ... 4u.gif
Patarkit kur kreiptis, kiek maždaug kainuoja tai ir per kiek laiko padaro ax.gif

aš pabaigusi VU Ekonomikos f., vyras KTU... gal žinot, ar įmanoma pasitvirtinti KTU inžinierinį diplomą?  ax.gif

Mano vyra skiepijo tik TD skiepu, MMR neskiepijo.
TD mano sunui irgi paankstino, nors jam tik 8 metai, o jam priklause tik 16 metu.

Mane irgi labai domina kaip patvirtinti inzinerini diploma smile.gif
Atsakyti
merginos ka jus su diplomais planuojat daryt? jei tik darbui tai tikrai nieko tvirtintis nereikia...

jei planuojat toliau studijuoti tai tada wes.org organizacija balu pervertimu uzsiima. Bet velgi, pirmiausia suzinokit ar mokslo istaiga to reikalaus... Nes pvz jei jau turit bakalaura ir stosit i magistra, tai gali nereiket jokiu diplomo ivertinimu formaliu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2014 06 06, 21:26)
merginos ka jus su diplomais planuojat daryt? jei tik darbui tai tikrai nieko tvirtintis nereikia...

jei planuojat toliau studijuoti tai tada wes.org organizacija balu pervertimu uzsiima. Bet velgi, pirmiausia suzinokit ar mokslo istaiga to reikalaus... Nes pvz jei jau turit bakalaura ir stosit i magistra, tai gali nereiket jokiu diplomo ivertinimu formaliu ir t.t.

Ačiū labai už išaiškinimą 4u.gif

nes daug info gavę kartais pasimetam ir nežinom ką su ja daryt ax.gif

ar Vilniuj ambasadoj prašo banko išrašų ar kitokių finansinių dokumentų?

NT pardavimas taip greit nejuda, kaip norėtųsi ir labai nervas ima, kad nėr kaip paodyt finansinių išteklių g.gif
Atsakyti

1. diplomo priedėlis yra LT ir EN kalbomis. ar priedėlį versti??

2. mes abu lietuviai, iš anksto kruopščiai suplanavę susituokėme Las Vegase atostogų metu, grįžę gavome santuokos dokumentus, nešėm į vertimų biurą, patvirtino notaras, tuomet lietuviškas CMB išdavė lietuvišką santuokos liudijimą, t.y. įrašė mūsų santuoką į užsienyje sudarytų santuokų registrą. turime originalius santuokos USA dokumentus ir lietuvišką santuokos liudijimą. ar bereikia versti lietuvišką santuokos liudijimą į anglų k., jei turime originalius santuokos sudarymo dokumentus USA?
Atsakyti
4u.gif
Sveikos

Turiu tokį super aktualų klausimą dėl bilietų rezervavimo ir gyvūnėlio transportavimo lėktuvo salone ax.gif

Jeigu mes pvz bilietus bookinsime ne iš konkrečios avia kompanijos, kur man reikėtų klaust, pranešt dėl gyvūno?

ir šiaip, ar įmanoma nusipirkt lėktuvo bilietus 3 dienų bėgyje po vizų gavimo? ax.gif

aišku, per anksti aš čia to klausiu, bet vis pasidairau bilietų, pasižiūriu orientacines kainas ir t.t.
Atsakyti