Įkraunama...
Įkraunama...

spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2014 04 23, 10:25)

Aha, as irgi i ji atkreipiau demesi nes buvo gana artimas mano turimam 630 Velvet beige, taciau 630 saltesnis ir jeigu jis taip ant ribos dar tinka man, tai 625 jau butu per ryzas, galvojau ji cia temoj rudeniukams pasiulyt, apie pavasarius kazkaip nepagalvojau. biggrin.gif
user posted image
O neseniai atradau is tos pacios linijos turbut idealu vasaru nude 620 Pink Brown, jau gera menesi su juo dazausi, kai labiau atsils ir idegsiu manau noresis kitokiu spalvu (tam periodui jau turiu cosmo pink 160) bet kol kas labai gerai tinka. smile.gif

Jo pietieciams tai jau kai akys ne rudos tai labai neiprasta ir grazu biggrin.gif  drinks_cheers.gif O sese naturali sviesiaplauke?

625, o ir 553 visai galėčiau pasimatuot g.gif
Beje, parvežė man sesė iš Vokietijos prisipirktas Yves Rocher prekes, tai labai gerulius skaistalus ir lūpų dažus gavau

Gold rose, labai faini skaistalai. Pasitaikius progai sakiau dar kitų spalvų pasiimsiu
user posted image

Teerose
user posted image

Hiver, tu turbūt dažnai visokius tea rose spalvos perki, ne? Bent jau aš dažnai užtaikau, kad noriu imt pardėse, bet vos šaltoki atspalviai man būna. Na o šitas, tai visai ryžas lotuliukas.gif Man net vos ružavesnio norėjosi.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 23, 11:49)
Paskui dar galima atskiru spalvu ieskotis pagal sita, 4u.gif  kazkada dejau:

http://www.styleandi...uk/our_colours#

Va pvz. Chinese Blue siulo visoms trims ziemoms, bet pirmenybe teikiama Bright, paskui Dark, paskui Cool. O Hot Turquoise irgi ziemoms bet pirmenybe Dark, paskui Cool, paskui tik Bright.

Oooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
Čia tai jau geras daikc, kodėl anksčiau jo nemačiau?
Arba man sklerozė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2014 04 23, 11:54)
Hiver, tu turbūt dažnai visokius tea rose spalvos perki, ne? Bent jau aš dažnai užtaikau, kad noriu imt pardėse, bet vos šaltoki atspalviai man būna. Na o šitas, tai visai ryžas  lotuliukas.gif Man net vos ružavesnio norėjosi.

Nu tokius visokius, aplink pink beige, mauve ir panasiai smile.gif Vasara svaresniu spalvu dairausi.
O dar ieskau dabar seseliu, violetiniu su blizgesiu tokios spalvos kaip 84 Grey Violet is cia, nelengva rast. unsure.gif Panasius turiu matinius, noriu tokiu satininiu ar tai perlamutriniu kokiu tai. Tinka jie ir vasaroms ir rudenims.

QUOTE(Noa @ 2014 04 23, 11:58)
Oooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
Čia tai jau geras daikc, kodėl anksčiau jo nemačiau?
Arba man sklerozė biggrin.gif

Aha toks smagus pasizaidimui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 23, 11:40)
Nu tokius visokius, aplink pink beige, mauve ir panasiai smile.gif Vasara svaresniu spalvu dairausi.
O dar ieskau dabar seseliu, violetiniu su blizgesiu tokios spalvos kaip 84 Grey Violet is cia, nelengva rast. unsure.gif Panasius turiu matinius, noriu tokiu satininiu ar tai perlamutriniu kokiu tai. Tinka jie ir vasaroms ir rudenims.
Aha toks smagus pasizaidimui. biggrin.gif

Taip, man panašūs violetiniai irgi gerai visai, bet perlamutras sunkiai sunkiai prie manęs dera biggrin.gif
Bent jau tokia panašią spalvą turiu Rimmel. Gal bandei kada? Ar panašios ieškai?
user posted image

user posted image
čia pilna jų apžvalga pas corallista.com
Atsakyti
Courtney priskiria prie BW. Plaukai tikrai tamsinti, vaikystės foto tokios kaip ir pas Elizabeth, tokie rudi tamsiai. Bet aš nežinau nei vienos BS su natūraliais juodais plaukais... A joms juoda gi galima... A kodėl... plaukai ne juodi, akys gan šviesios... nu ir ta teorija su akies tamsiausia spalva prie jų netinka.
Beja man visos BW nepatinka anei su juodais rūbais anei su grynai juodais plaukais... reik joms spalvos, nors bent ir mėlynai juodi kad būtų, bet kad spalva vis vien būtų. O rūbuose norisi arba baltos, arba išvis kokios ryškios spalvos prie juodos. Viena juoda jas "gesina".
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 04 23, 10:45)

Aha šita drinks_cheers.gif . Čia bendros taip išeina sezonui. Išsisaugojau, pasinagrinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 04 23, 13:26)
Courtney priskiria prie BW. Plaukai tikrai tamsinti, vaikystės foto tokios kaip ir pas Elizabeth, tokie rudi tamsiai. Bet aš nežinau nei vienos BS su natūraliais juodais plaukais... A joms juoda gi galima... A kodėl... plaukai ne juodi, akys gan šviesios... nu ir ta teorija su akies tamsiausia spalva prie jų netinka.
Beja man visos BW nepatinka anei su juodais rūbais anei su grynai juodais plaukais... reik joms spalvos, nors bent ir mėlynai juodi kad būtų, bet kad spalva vis vien būtų. O rūbuose norisi arba baltos, arba išvis kokios ryškios spalvos prie juodos. Viena juoda jas "gesina".

Tai aš ir sakau, nebūna gi... Plika ake matosi, kad pertamsinti.

O va dėl tų baltos ir juodos neleidimo tai aš irgi nesuprantu, ir nors šikna žemę rėžk, kodėl negalima biggrin.gif Ne nu, aš suvokiu, bet kodėl kai kam galima? Kodėl DA negalima, o DW jau tipo galima? Tamsumas gi jų tas pats, tik spalvos kitos?

Kodėl, tarkim, visi alei vienas fotografai turi ir naudoja sau linksmai baltą foną? Kodėl teatras pagal nutylėjimą - juodas, jis gi suinteresuotas, kad žmogus gražiai atrodytų?

Gerai, sakysim, balta netinka todėl, kad per balta paryškins geltonus dantis - bet tada ji turėtų netikti ne pagal sezonus, o pagal dantis! Gi ji jokia, neturi jokio atspalvio, taigi ir veide neturėtų nieko labai ten blogo ryškinti! O juoda - analogiškai. Gerai, sutinku, juoda gali netikti tamsioms, bet nejuodoms - greta juodos plaukai atrodys pablukę. O blondėms ko netinka? Jos gi ar šiaip, ar taip blukę! Arba kokioms ryžoms. Kodėl negalima?

Ir kodėl visas Paryžius, visas Milanas, visas madų pasaulis ir Chromčenka, plius visi teatralai ir šokėjai šaltais snukiais sau vaikčioja, juodai apsirengę - jie visi ką, durni? Mados ir teatro pasaulis išvaizdos klausimu durnas? Betgi manekenės ir aktorės kaip tik turėtų būti jautrios savo išvaizdai kaip niekas kitas, joms gi tai darbas???

Atsakyti
kai Jūs kabinate paltą ant pakabos, nejau rūpinatės pakabos spalva? wink.gif
QUOTE(Noa @ 2014 04 23, 14:38)
Betgi manekenės ir aktorės kaip tik turėtų būti jautrios savo išvaizdai kaip niekas kitas, joms gi tai darbas???

Atsakyti
QUOTE(prek @ 2014 04 23, 14:21)
kai Jūs kabinate paltą  ant pakabos, nejau rūpinatės pakabos spalva? wink.gif

Juk tos pakabos, kaip jūs vadinate, turi ir savų, ne tik sceninių drabužių.
Atsakyti
Savi bus pirkti ar bus kažkieno duoti reklaminiais tikslais? Be to, spalvas visgi reikia matyti... Kai kam tai duota nuo gimimo, kai kas išmoksta, o kai kas ir miršta nematydamas.

QUOTE(pear @ 2014 04 23, 15:54)
Juk tos pakabos, kaip jūs vadinate, turi ir savų, ne tik sceninių drabužių.

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti