QUOTE(Hiver @ 2014 04 23, 10:25)
Aha, as irgi i ji atkreipiau demesi nes buvo gana artimas mano turimam 630 Velvet beige, taciau 630 saltesnis ir jeigu jis taip ant ribos dar tinka man, tai 625 jau butu per ryzas, galvojau ji cia temoj rudeniukams pasiulyt, apie pavasarius kazkaip nepagalvojau.
O neseniai atradau is tos pacios linijos turbut idealu vasaru nude 620 Pink Brown, jau gera menesi su juo dazausi, kai labiau atsils ir idegsiu manau noresis kitokiu spalvu (tam periodui jau turiu cosmo pink 160) bet kol kas labai gerai tinka.
Jo pietieciams tai jau kai akys ne rudos tai labai neiprasta ir grazu O sese naturali sviesiaplauke?
625, o ir 553 visai galėčiau pasimatuot
Beje, parvežė man sesė iš Vokietijos prisipirktas Yves Rocher prekes, tai labai gerulius skaistalus ir lūpų dažus gavau
Gold rose, labai faini skaistalai. Pasitaikius progai sakiau dar kitų spalvų pasiimsiu
Teerose
Hiver, tu turbūt dažnai visokius tea rose spalvos perki, ne? Bent jau aš dažnai užtaikau, kad noriu imt pardėse, bet vos šaltoki atspalviai man būna. Na o šitas, tai visai ryžas Man net vos ružavesnio norėjosi.