Panašu, kad kalbam apie skirtingus dalykus. Aš kalbėjau apie BAZINES spalvinių tipų spalvas. Kitaip sakant, nors aš pati puikiai atlaikau fuksiją, tačia mano bazinės yra tik kelios: pilka, juoda, tamsiai mėlyna ir "bež" į pilkumą. Taškas. Net ir žalia, kuri man tikrai puikiai tinka (odos aktyvatorius) nėra siūloma kaip bazinė spalva.
Kitos paletės lygiai taip pat bazinių spalvų gausa nepasižymi.
Dėl rizikos - šitaip užkimštoje rinkoje mėginti parduoti tokią pat prekę kuria prekiauja visa Lietuva... Na taip, gal kas nors ir nupirks... Bet šansas, kad parduotuvėje pardavėja žaliuos ir šaknis suleis belaukdama kol kas nors į tą parduotuvę dėmesį atkreips, irgi nemažas. O jei ir atkreips - kodėl būtinai pirks pas mane? Nebent kainą dempinguočiau
Dabar dėl pirkėjų. Konkrečiai moterų. Veiksmas vyksta vakarėlio metu, pristatoma nauja drabužių kolekcija, čia pat galima ir nusipirkt. Tikėsit ar ne, bet moterys pradėjo vartyti plius-minus savo spalvinio tipo drabužius... Buvo įdomu stebėt Manau kiekviena žinom, KAS konkrečiai mums tinka. Tik aišku kai pasirinkimo nėra, einam paprasčiausiu keliu - pasiimam kas atrodo universaliausia.
QUOTE(Noa @ 2014 04 15, 14:22)
man atrodo, kad tu verčiau nesiginčyk, nes akivaizdu, kad pardavimus regėjai tik iš vadovėlio Taip, čia pati grubiausia teorija - pasiūlyk visai kitokią prekę. Bet ko tu taip įsitikinus, kad tą kitokią prekę visi puls pirkti? Gal ji niekam nepatiks, ir galėsi iš tų savo kitokių prekių laužą kurt?
Čia didelė rizika, supranti. Žmogus kuria verslą. Apyvartinių lėšų ne fontanai. Tai vargu ar verta taip rizikuot, pripirkt rizikingų produktų ir laukt - tiks kam nors ar netiks. Ir taip jau į gana siaurą rinką orientuoti - nėščiosios, perkančios internetu. Gali plėšyt maikę kiek nori, bet šiandien internetu perkama dar nepakankamai daug.
Prekybininkai veža tai, ką daugiausia šansų, kad nupirks. Va kad jie nesiūlo plačiau - kitas klausimas, bet jei tu užsiveši pastelių ir neišparduosi - tai kur jas kiši? Apie sezonus girdėjusių - vienetai, o perkančių - sočiai... Kiek čia temelėj žmonių, ar matai? 50? O kiek visoj SM? Tai jei čia taip visiems aktualu, ko čia visa SM nesėdi?
Tooo-to...
Aš, beje, visai nesakau, kad tu neteisi spalvų derinimo prasme. Teisi. Bet komercija ir spalvų derinimas - du skirtingi dalykai
Aš gi nesakiau, kad bazinė O šiaip žalia pas kiekvieną tipą yra
Čia didelė rizika, supranti. Žmogus kuria verslą. Apyvartinių lėšų ne fontanai. Tai vargu ar verta taip rizikuot, pripirkt rizikingų produktų ir laukt - tiks kam nors ar netiks. Ir taip jau į gana siaurą rinką orientuoti - nėščiosios, perkančios internetu. Gali plėšyt maikę kiek nori, bet šiandien internetu perkama dar nepakankamai daug.
Prekybininkai veža tai, ką daugiausia šansų, kad nupirks. Va kad jie nesiūlo plačiau - kitas klausimas, bet jei tu užsiveši pastelių ir neišparduosi - tai kur jas kiši? Apie sezonus girdėjusių - vienetai, o perkančių - sočiai... Kiek čia temelėj žmonių, ar matai? 50? O kiek visoj SM? Tai jei čia taip visiems aktualu, ko čia visa SM nesėdi?
Tooo-to...
Aš, beje, visai nesakau, kad tu neteisi spalvų derinimo prasme. Teisi. Bet komercija ir spalvų derinimas - du skirtingi dalykai
Aš gi nesakiau, kad bazinė O šiaip žalia pas kiekvieną tipą yra