QUOTE(Erszebeth @ 2014 03 31, 19:28)
Ai, atsiminiau diskusiją apie nudinę spalvą - aš irgi prie tų, kur nudine laiko lūpų spalvą, kuri artima odos spalvai. O kalbant apie pačių lūpų spalvą, tai jos pas mane šaltesnio atspalvio už tuos visus koralinius.
Matot kaip yra su tom nudinem, jos gi buna labai ivairiu atspalviu ir sviesumu, tai jeigu issirinksit nudine kuri sukurta pagal labai sviesaus pigmento moters lupu spalva tai ant jusu ir gausis labai artima odos spalvai, vat ir visa esme.
Kad ir ta Noa mineta Mikka, pas ja labai sviesus lupu pigmentas, o dar ir oda ypatingai sviesi.
Kaip ir minejau anksciau buvo va situ sviesesniu mada uzejus, o dabar "eina" tamsesni nudiniai atspalviai, bet mes renkames priklausomai nuo to kokio efekto norim. Pavyzdziui as nei tada nei dabar negaliu rinktis tu sviesiuju nes man jie netinka, nors paziuret labai grazu.
QUOTE(Erszebeth @ 2014 04 03, 20:49)
Mano fotoaparate - revoliucija, atradau, kaip padaryti, kad fotografuotų ne žaliai mėlynai, o natūraliomis spalvomis
Suradau tas funkcijas, nes trūko kantrybė bandant nufotografuoti mėlynai žaliai margus akmenis - fotikas vos ne vienu tonu viską nuvarydavo, jokių niuansų. Kitas spalvas - dar dar. Tai va, kad ir sergu, būklė nefotogeniška, bet vis vien skubu parodyti tikras savo spalvas. Kokį tipą būtumėt nustatę, jeigu iš karto tokią foto būčiau įkėlusi? Ar dabar nesikeičia verdiktas dėl warm spring?
http://i4.photobucke...zpsd536544f.jpg
Zymiai siltesnes spalvos
verdiktas tikrai nesikeicia
QUOTE(inc @ 2014 04 05, 21:44)
Panos, turiu jums juokingą klausimą, o ypač mūsų pavasarinukėms. Kaip jums atrodo, ar galima būtų teigti, jog pavasarinės tetos ir dar žieminės yra vienos iš
novatoriškiausių pirkėjų?
Gal galetum patikslinti ka turi omeny?
Jeigu taip kaip as suprantu - greiciausiai gaudancios mados naujoves, tai tokia tikimybe yra, nes naujausio mados klyksmo tie vadinamieji vienasezoniai drabuziai dazniausiai buna gyvu i akis krentanciu spalvu o jie kaip taisykle graziausiai tinka pavasariams ir ziemoms. Cia jeigu is tos puses ziuret.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 04 05, 22:28)
galeciau pretenduoti i deep autumn?
kaip ant manes tokiu spalvu bliuzonas?
Nu kad ne.
Bliuzonas tinka neblogai, bet zinot kaip su tais ryskiais tipais, kazkur skaiciau kad juos sunku nustatyti nes su ne savo spalvom jie atrodo ne taip blogai kaip kokie softai su ne savo spalvom, taciau kai jie apsirengia savo spalvas atrodo zymiai geriau ir taip paaiskeja kad anos buvo ne ju spalvos.
QUOTE(prek @ 2014 04 05, 22:59)
Tiesiog imčiau labiau skambančias, mažiau nuslopintas spalvas.
Labai šiltų turbūt nereikia, bet to rudeniško sunkumo manyčiau irgi nelabai reikia...
QUOTE(bytte @ 2014 04 06, 11:00)
tarkim Max factor English rose[/url] labai tinkamas pagal švarumą ir šiltumą BS.
http://images.luuux....nglish-Rose.jpg
Man vasarą pats einamiausias būdavo, žiema kažkaip nelabai, žiema gal per ryškus, labiau odos spalvos norėdavosi.
Ui sita kaip tik neseniai matavausi, nu koks jis ant manes ryskus cheminis tas atspalvis jo.
Muset tu tikrai braitas jei ant taves jis gerai.