QUOTE(inc @ 2014 03 26, 11:49)
Hiver, gal tu jau spėjai pabandyt 940 arba 950? Žiūriu, kad visai lyg man nieko būtų. Man tos taupe kai kurios tinka, o kai kurios visai šaltos atrodo
Na bet dabar kad jau visos beveik tą Gabriele Salvette išsimatavot, tai būkit geros, parašykit kitų firmų pavadinimus, jei kartais panašius lūpdažius žinot. Man tai jis gi idealų idealiausios spalvos, kokios aš ieškojau, bet noriu geresnės firmos
Bet turiu pasakyti, kad Dontstop buvo teisi - jis ir tos firmos yra visai neprastos kokybės. Čia aš tau kaip Dioro fanatė sakau
Aš gi labai lūpdažiams jautri, pvz. į visų giriamus chanel lūpdažius žiūriu atsiviepus, man dioras, žinote, labiau patinka. Lancome, Clinigue toleruoju, bet be vidinio plazdėjimo, YSL man nepatinka nežinau kodėl... Žo, išpindėjus lūpdažių popočka
Va, mašiną 15os metų senumo aš toleruoju labai gerai - o ką, ji važiuoja, tai man dabar ką, draskytis ir kitos norėt? Pffff
O lūpdažis??? Čia gi rimtas reikalas
Tai kai šitą už 12 litų tepiausi, paslapčia maniausi, kad man lūpos nukris. O tai blin ir nenukrito, ir visą dieną aš su juo sau linksmai pravaikščiojau
Ne taip, kaip su vienu šūdu chanel už 100 Lt, kurį taip va lygiai Kristėj pasimatavau ir važiavau tiesiai namo - o iki namų važiuoti 15 minučių. Tai po tų 15 minučių jau buvo kažkoks nuvarvėjęs, kažkokiom juostom išėjęs, jolki matalki, ką daro žmonės, kurie juos už tiek nusiperka, tiksliau, ką jie sako tada???