QUOTE(Noa @ 2014 03 25, 22:21)
Nu blin, kas yra šaltas odos tonas ir ryža boba, kad jai tokį lūpdažį siūlo?
Būna pasitaiko... klausimas kaip ana su tuo violetiniu lūpdažiu atrodo... gal prie mėlyno undertono jis rudas atrodo. Nes aš tai tik žiemas žinau su ryžais šaltais plaukais, ibo vasaroms per ryšku.
Kai tik baseine sūnaus kai laukiu stebiu vieną mergaitę... pas ją plaukai tamsiai ryži, nu tikrai ryži... tik tas ryžumas tamsus ir toks raudonesnis, nei įprasta ryžikus matyti, bet ne kaštoniniai tikrai. Ir strazdanota ji... akys juodos beveik, šiaip tamsiai rudos su charkoal spalva, žo šaltos. Oda porcialianinė, šalta lyg... o gal šilta mąsčiau. Bet ji su žiemos spalvom tokia skaisti atrodo, o su kokia rudenine jau taip... neįspūdingai, nublanksta visas jos spalvinis grožis. Su ryškiom pavasarinėm, jau kiek geriau, bet vis vien ne kas. Tai gaunas kad jin žiema... Dar senai senai, buvo toks rusų puslapis, tai ten buvo žiemos raudonplaukės irgi... galvojau kas per nesąmonė, tokios žiemos nebent dažytos galėtų būt (na ten šaltos spalvos visokių ale ryžų gi dabar yra). Dabar vis žiūriu į tą mergaitę ir savom akim netikiu.
Tiesa toks lūpdažis abejoju ar ją papuoštų, nebent čia pagal tą teoriją kas ką prislopina (na kad pagal spalvų teoriją šalia esančios tos pačios spalvos viena kitą slopiną pamenat rašiau) gautusi kažkas kitokio.
Kodėl aš neradau tų žiemos undertonų... O tai va... bright spring ir yra bright winter su balta
. Gi į tą raudoną įlašini baltos ir gauni va tokę rausvą... viskas aišku kodėl kai išblukdavo mamos maikės kaip tik man likdavo
.
Mano dukrai kitaip atrodo tas GS... Gal jin tikrai migravo į SA, ne į WS
, ant jos toks rožinis atrodo, nudinis (kaip nedažyta, tai nudinis dabar žinosiu
), vadinasi rudumą "suvalgo"... tiesa pas ją dabar avižinės košės periodas
, visi rūbai avižinė košė + kokia spalvytė nerėkianti, pilnai tinkama kokiam SA... švelniai rausvos, mint... ir dar įsigyjo tokę margą grynai rudeninę palaidinė, nus lyg tinka jai, o priėjom draugiškai prie išvados, kad pavasariams gi nea tokie margumynai. Jai tai pagal harakterį SA labiau tiktų... Nekiltų dilema ar rengtis kaip patinka ar kaip tinka.