Na ir į temą, o tai nieko naudingo nepasakiau kol kas, nors domiuosi jau seniai
Tos informacijos kaip ir daug galvoje, bet labiausia fiksuoju sau tinkamą. Pasikartosiu, esu SSu, rudaakė. Tad realių foto pvz. rasti sunkoka, kas liečia makiažą (su rūbais kaip ir aišku
)
Atsirinkinėju akių šešėlių spalvas. Kaip rodo patirtis, gerai suveikia rožinė, violetinė, mėlyna, žalia spalvos. Gal kam ir bus naujiena, spalvų pasirinkimui labai daug pasufleruoja akies rainelė, reikia, kad kažkas kitas iš arti gerai įsižiūrėtų-akyje daug spalvų matosi (bent jau mano, tai ne tik ruda, bet ir žalsva, gelsva...) ir atsižvelgiant į tai bei remiantis merginų pateikiamomis rekomendacijomis, kad ir paskutiniuoju video, labai lengva simuliuoti norimu spalvos įspūdžio, išryškinimo efektu
Kas dar, blizginu akis į UD naked3 paletę (rožinis potonis),
tik nežinau ar nebus perdaug monotoniškos spalvos, gal geriau Inglot pavienių šešėlių pasipirkti, vistik pakainuoja UD
O inglotų ryškių, gražių spalvų yra
tik mažas paletės pvz.
per didelis pav.
per didelis pav. 2
Esu visiškai įsimylėjusi artdeco 84 lūpų pieštuką, labai gaila, kad nerandu atitinkamo lūpdažio, vis atspalvis ne visai tas
net ir čia vaizduojamas lūpdažis ant mano lūpų kitokį atspalvį įgauna
tai kai pasiilgstu tos spalvos, užpildau lūpas pieštuku, o ant viršaus-skaidriu blizgiu patepu, bet ir tai spalva nukenčia, matiškesnis vaizdas žymiai geriau atrodo, lieka tas drumztumas labiau.
Labai graži ir SSu tinkama spalva atrodo ši, tik įdomu kaip realiai
Beje, kas liečia šešėlius-visuomet pirmenybę teikiu matiniams, arba na, maximum satininiams, o vat blizgiems didelis NEEE, įdomu kaip kitų nuomonė apie blizgių-matinių šešėlių tikimą spalviniam tipui? Manau tai ne mažiau svarbu, lygiai kaip drumstumas, ryškumas, intensyvumas
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 02 17, 21:38)
vasaru makiaza isivaizduoju toki
...
...
labai geri pvz., o šitą kopijuosiu
Papildyta:
Ir ką manote apie atskirą "turgaus" temą netinkamo atspalvio kosmetikos perpardavimui/ keitimuisi tarpusavyje?
Nedaug narių, bet vis dėlto.
Tarkim, šviežiai įsigijau bent kelis blizgius, kurie mano tipui per ryškūs. Kas, kad nebrangūs (essence, myliu juos
), bet naudoti netinka, o mesti gaila. Testerių kai nėra, tai dažnai tokių liaupsių išpuola