Įkraunama...
Įkraunama...

spalvinis tipas

QUOTE(Ereba @ 2014 02 16, 23:01)
atrodo tinkama spalva, bet ar realiai tokia pati gaunasi? Mane taip pat domina tikslus jos nr. 4u.gif

Lūpų dažai MaxFaktor "Burnt Caramel 745"

user posted image
Kas klausė dėl dažų, naudojų šiuos. Rašo "tamsi blondinė" arba "labai šviesi ruda"
Atsakyti
dar siūlo šešėlius Vivien Sabo 37 pavasariams: My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 02 16, 22:56)
Reziume: jei akys nerudos, geriausia spalva - burgundiška.

O Vasiljevas sakė, kad burgundiška blondinėms - blogis mastau.gif

Aš net išmečiau vieną bombordavą, nes su ja atrodžiau kaip tris naktis išvien raudojus biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man visokios raudonos irgi raudojimo efektą duoda blink.gif Nors esu žaliaakė.
Atsakyti
dar pavasariams rudaakėms (nus reiškia clear'ams?): My Webpage
Papildyta:
O čia ryškus makiažas My Webpage, ką vasaroms toks geriau lotuliukas.gif

Lūpdažis Dior Rouge 468
Atsakyti
Man toks įspūdis kad visi pavasariai dažosi persikiniais šešėliais, na ten ryškiai žydra pravedima dar pasidaro... ir lūpdažius visokius gana ryškius. kažko įdomaus nelabai eina įžiūrėt... va tarkim ružas + pieštukas, foto su makiažu...
user posted imageuser posted image
Papildyta:
noa čia tavo geltona pagal BFAS?:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 02 17, 22:37)
dar pavasariams rudaakėms (nus reiškia clear'ams?): My Webpage
Papildyta:
O čia ryškus makiažas My Webpage, ką vasaroms toks geriau lotuliukas.gif

vasaru makiaza isivaizduoju toki 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2014 02 17, 20:59)
Lūpų dažai MaxFaktor "Burnt Caramel 745"

user posted image
Kas klausė dėl dažų, naudojų šiuos. Rašo "tamsi blondinė" arba "labai šviesi ruda"

Nebloga spalvyte,kažkodėl net nebuvau pagalvojus apie šias putas,o kokia jų kaina?
Atsakyti
cia paprastai paaiskinta apie akiu seseliu makiazo mena renkantis spalvas video 4u.gif My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 17 vasario 2014 - 21:55
Noa, ne į temą, bet skaitinėdama aktualią temą (2005m.) balsu prisijuokiau iš pačios pokštų ir sąmojų, na ir linksmas žmogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 02 17, 22:03)
noa čia tavo geltona pagal BFAS?:
user posted image

Šita. Bjauri, ką? biggrin.gif Aš ją ant kokios indės įsivaizduoju, nu bet ant manęs?! blink.gif

QUOTE(Ereba @ 2014 02 17, 23:22)
Noa, ne į temą, bet skaitinėdama aktualią temą (2005m.) balsu prisijuokiau iš pačios pokštų ir sąmojų, na ir linksmas žmogus thumbup.gif

Aš 2005ais buvau linksmas žmogus, nes turėjau dvi kojas. O dabar aš žmogus niūrus it subinė, su kiekviena diena vis niūresnis, ibo turiu tik dešinę, ir tai mane klaikiai nervuoja biggrin.gif Antra gipse. Ir būsiu tokio niūrumo dar, *****, 4 arba 6 savaites. Jei kas turite priešų, prašome man juos pateikti, aš juos su ramentu primušiu bigsmile.gif

Vienas tik pliusas, kad su ramentu galima žmones mušti ir šviesą išjungti iš pusantro metro atstumo biggrin.gif

Bet ir tai ramentus išsirinkau pilkus, o ne raudonus dry.gif Blin, su raudonais ramentais - tai kaip visiškas absoliutus durnius lotuliukas.gif Ne mano atspalvis ***** dry.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 vasario 2014 - 23:43
Primenat mane anksčiau doh.gif lotuliukas.gif smagu, kad yra tokių žmonių, tikrai net nuotaika praskaidrėjo lotuliukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Beje, linkiu greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Na ir į temą, o tai nieko naudingo nepasakiau kol kas, nors domiuosi jau seniai doh.gif smile.gif Tos informacijos kaip ir daug galvoje, bet labiausia fiksuoju sau tinkamą. Pasikartosiu, esu SSu, rudaakė. Tad realių foto pvz. rasti sunkoka, kas liečia makiažą (su rūbais kaip ir aišku irnesakyk.gif )
Atsirinkinėju akių šešėlių spalvas. Kaip rodo patirtis, gerai suveikia rožinė, violetinė, mėlyna, žalia spalvos. Gal kam ir bus naujiena, spalvų pasirinkimui labai daug pasufleruoja akies rainelė, reikia, kad kažkas kitas iš arti gerai įsižiūrėtų-akyje daug spalvų matosi (bent jau mano, tai ne tik ruda, bet ir žalsva, gelsva...) ir atsižvelgiant į tai bei remiantis merginų pateikiamomis rekomendacijomis, kad ir paskutiniuoju video, labai lengva simuliuoti norimu spalvos įspūdžio, išryškinimo efektu thumbup.gif

Kas dar, blizginu akis į UD naked3 paletę (rožinis potonis),
user posted image
tik nežinau ar nebus perdaug monotoniškos spalvos, gal geriau Inglot pavienių šešėlių pasipirkti, vistik pakainuoja UD g.gif O inglotų ryškių, gražių spalvų yra wub.gif tik mažas paletės pvz.
per didelis pav.
per didelis pav. 2

Esu visiškai įsimylėjusi artdeco 84 lūpų pieštuką, labai gaila, kad nerandu atitinkamo lūpdažio, vis atspalvis ne visai tas doh.gif net ir čia vaizduojamas lūpdažis ant mano lūpų kitokį atspalvį įgauna doh.gif tai kai pasiilgstu tos spalvos, užpildau lūpas pieštuku, o ant viršaus-skaidriu blizgiu patepu, bet ir tai spalva nukenčia, matiškesnis vaizdas žymiai geriau atrodo, lieka tas drumztumas labiau.
user posted image

Labai graži ir SSu tinkama spalva atrodo ši, tik įdomu kaip realiai g.gif
user posted image

Beje, kas liečia šešėlius-visuomet pirmenybę teikiu matiniams, arba na, maximum satininiams, o vat blizgiems didelis NEEE, įdomu kaip kitų nuomonė apie blizgių-matinių šešėlių tikimą spalviniam tipui? Manau tai ne mažiau svarbu, lygiai kaip drumstumas, ryškumas, intensyvumas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 02 17, 21:38)
vasaru makiaza isivaizduoju toki 4u.gif
...
user posted image
...

labai geri pvz., o šitą kopijuosiu bigsmile.gif
Papildyta:
Ir ką manote apie atskirą "turgaus" temą netinkamo atspalvio kosmetikos perpardavimui/ keitimuisi tarpusavyje? g.gif Nedaug narių, bet vis dėlto.
Tarkim, šviežiai įsigijau bent kelis blizgius, kurie mano tipui per ryškūs. Kas, kad nebrangūs (essence, myliu juos biggrin.gif ), bet naudoti netinka, o mesti gaila. Testerių kai nėra, tai dažnai tokių liaupsių išpuola unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 18 vasario 2014 - 00:35