QUOTE(inc @ 2014 03 19, 09:29)
Bytte, ir mano šitas pats mylimiausias lūpdažis. Man jis irgi beveik kaip nudinis. Man jis toks neįkyrus, kad galiu visur visada ir prie visko pasidažyt
Ieškau intensyviai jam kokio geresnio. Jei netyčią ką gero užmatysit, tai prašom ir mane informuot
Aš dabar iš Avon vieną panašų, bet kiek vaiskesnį nusipirkau. Jis iš naujos kolekcijos iš vadinasi "fresh fig". Jei tavo pana pavasarinė, tai galit pamėgint
paveiksliukas kaip jis atrodo
Ieškau intensyviai jam kokio geresnio. Jei netyčią ką gero užmatysit, tai prašom ir mane informuot
Aš dabar iš Avon vieną panašų, bet kiek vaiskesnį nusipirkau. Jis iš naujos kolekcijos iš vadinasi "fresh fig". Jei tavo pana pavasarinė, tai galit pamėgint
paveiksliukas kaip jis atrodo
Nu ot... o kodėl aš negaliu , įtariu, kad net mano mamai jis irgi būtų pats tas...
Aš durkai dabar intensyviai ružavo ieškau, bet tokio nerėkiančio, nes nu... maža jin dar. Jai laiko trumpai, tai tik pliusas . Iš GS visi ružavi nepatiko, kaip ten kažkas sakė florencuojantys, ar kaip, nu eina į priekį... gal dėl kokio balto pigmento, bent man taip aiškino su sienų dažais... kad ni ni ni su baltais skiest negalim, tai gal čia kad pigūs... įdėjo to balto pigmento ir jis lipa į viršų , nu nusišnekėjau.
Avon tai čia iš platintojų? gal paletė ir graži pas juos (nežinau kažkurę dieną dariausi, tai visai jamamų buvo), bet nesu nieko turėjus jų. Daug kas peikia kokybę . Man reik tokių, kaip GS - kad gerai dengtų, lengvai teptusi ir trumpai laikytu, ir aišku būtų pigūs... bet imu įtart kad pigių ružavų negausiu (dėl to lipimo į priekį).
Papildyta:
įtariu kad šituos aš, o ne dukra galėtų tepti