QUOTE(inc @ 2014 03 18, 08:07)
True Spring. Makeup: Mary Kay
Man ji, tiesą sakant, nepanaši į true spring, ir apskritai į spring
Ir padažymas neatrodo, kad tiktų...
QUOTE(bytte @ 2014 03 18, 09:16)
Aš tai atkreipčiau dėmesį, kad jis pavyzdyje pakankamai šviesus, o jau ant tavęs pakankamai ryškus. Vadinasi dėl to per šviesumo priblema ne šviesume, o skaidrume - nenori warm spring lūpdažių. Bet niekur tu nepabėgsi nuo to pavasarinio lėliškumo, kai jau esi kaip lėlė
.
O aš dar galiu pridurt - nėr normalių lūpdažių pavasariams. Nors užsimušk... arba kažkokie nenormaliai oranžiniai, arba kažkokie per ryškūs... tai tik blizgius ir lieka naudot.
Na nežinau... Jeigu pamatyčiau su kažkokiu, kuris vadinamas pavasariniu, gerą vaizdą ant savęs, tada tokį ir naudočiau. Bet kol kas nepasitaiko tokių rasti.
Čia su papigiaisku - Gabriela Salvete 09 Arancio dolce. Jis vizualiai rudas. O ant manęs atrodo lyg oranžinis. Bet natūraliai oranžinis, link nude. O jeigu užsitepu tikrą oranžinį - total košmar, kažkada rodžiau.
QUOTE(rytojryta @ 2014 03 18, 14:38)
o jei ta parduotuvini lupdazio testeri pries bandant patrynti i koki popieriuka, gal geriau butu
nes pirkt nepabandzius, oi kiek tu dar prisipirksi netinkamu
man regis bjauriausia ka gali pasigauti su testeriu - herpis. bet je kazkada jau sita grozi turejai, zaraza liko tavyje amzinai. nelabai jau yra ka prarast...
Man vis vien būtų nemalonu. Galvoju, kai jau galutinai užknis aklos paieškos, darysiu taip. Prisipirksiu kalną pačių pigiausių, net ir tokių spalvų, kurios nemanau, kad tinkamos. Tada namie visus išsitestuosiu. Atrinkus tinkamus nešiuosi į pardę ir nuspiešus ant rankos tuos tinkamus pavyzdžius šalia bandysiu jau normalių firmų. Kurie atitiks... Bet tai vėl, visokie skaidrumo niuansai...
QUOTE(LinaGustė @ 2014 03 18, 19:39)
Va pasirodysiu su Rimmel Apocalips Soltice
Aš tai sau su juo gražiai atrodau, kasdieninis toks.
Tikrai labai gražiai
Geltonos man abi visai nieko.