žėkit , o koks tipas Ievos Šimukauskienės?
QUOTE(Noa @ 2014 03 17, 12:57)
Nesąmonė! Ką tos svetimos pagalvės gali pakenkti? O praleista proga - tai organizmui stresas, nu
Palauk. O gal ji DW? Ir aš tada irgi galiu būt? Na, jeigu jai galima, o jos akys gi mėlynos, tai kodėl gi man negalima
Ir ko gi tu taip džiūgauji?
Palauk. O gal ji DW? Ir aš tada irgi galiu būt? Na, jeigu jai galima, o jos akys gi mėlynos, tai kodėl gi man negalima
Ir ko gi tu taip džiūgauji?
Tai kad miegot ant svetimos pagalvės didesnis stresas, paskui savigrauža ir baimė kad sužinos antra pusė... Proga tai momentinė, šast ir pamiršai, o šansu pasinaudojai tai amžinas strasas... iki kitos progos
Pas mumi gi čia yra DW kurios dėl akių žalumo abejoja ar jos DW ar visgi DA
QUOTE(bytte @ 2014 03 17, 12:59)
DW su šviesiais plaukais:
tai kad , kažkokie geltoni jų plaukai
negražu.
QUOTE(bytte @ 2014 03 17, 13:59)
DW su šviesiais plaukais:
Tai kad jos visos natūraliai tamsiaplaukės. Aš irgi buvau ryškiai raudonai nusidažius, bet tai nereiškia, kad LSp yra su raudonais plaukais, raudonumo kaip Kėdainių Ypatingasis pomidorų padažas!
Be to, tos anos babcės, kuria suabejojai, tai akys ne rudos ir ne hazel, o mėlynos!
QUOTE(bytte @ 2014 03 17, 14:04)
Tai kad miegot ant svetimos pagalvės didesnis stresas, paskui savigrauža ir baimė kad sužinos antra pusė...
Tai va kodėl anksčiau ar vėliau visi pražyla Išskyrus baisius kaip karas, nes jiems progų nepasitaiko išvis, nėr dilemos, nėr streso
Kita vertus, nuo progų nebuvimo irgi galima susistresuot
Išvada: nėr gyvenimo, vien stresas
Tai aš ir sakau, kodėl tą Heln prie DW nikaip, net ne tamsios akys... ir net ne žiema jin.
A tos tai su kompu gi nublondintos, bet jai noras yra...
Ieva:
Papildyta:
Žiema jin...
A tos tai su kompu gi nublondintos, bet jai noras yra...
Ieva:
Papildyta:
Žiema jin...
QUOTE(bytte @ 2014 03 17, 14:30)
Tai aš ir sakau, kodėl tą Heln prie DW nikaip, net ne tamsios akys... ir net ne žiema jin.
Ir vėl man neišėjo įsitrinti į žiemas greta Anne Hathaway ir Lucy Liu Man, žinokitės, vienas stresas
QUOTE(Noa @ 2014 03 17, 14:04)
Man, žinokitės, vienas stresas
ale vistiek, zaraza, nežyla.
QUOTE(pear @ 2014 03 17, 15:17)
ale vistiek, zaraza, nežyla.
Tai matai, kiekvienam savo Užtat man patamsėjo. O tavęs patamsėjimu nebepagąsdinsi, tai te tau pašviesėjimą, tamsink dabar. O aš šviesinu
QUOTE(rytojryta @ 2014 03 17, 20:59)
Aaaik tu sau, kokia ji, pasirodo, graži gali būt! Nafiga jai ten reikėjo šviesintis, nesupratau, būčiau aš tokia, tai vaikščiočiau sau juoda ir man būtų linksma
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 03 17, 07:24)
Geras, o ne per šviesus kaip bright spring?
Aš idealaus sau niekaip nerandu. Aišku, kaltas ir nusistatymas parduotuvėse lūpdažių nesimatuoti, t.y. netepti testerių ant lūpų, man tai baisiai nehigieniška. Tai tenka teplioti ant rankos, žiūrėti, ar tinka prie odos, lyginti, įsivaizduoti, ir po to parsinešus graužtis nagus, kad ir vėl nepataikiau. Anksčiau viskas atrodė gana paprasta, bet kai ėmiau taikyti, bandyti rinktis pagal spalvinį tipą - suprantu, kad nieko nebesuprantu.
Lyg ir atrinkau, kad mano lūpdažiai privalo turėti rudumo. Keista, kad čia taip pavasariui. Bet švaresnės spalvos lūpdažiai ant manęs atrodo kaip užpiešti, labai nenatūraliai. Nežinau, kokias išvadas iš to galima darytis. Kai šiltai ruda, atrodo nude, kai šalčiau - raudonai dažytos lūpos. Bet to tokio, kad būtų nei nude, nei guašas, kad atrodytų natūraliai ir nepaverstų rudens tipo atstove, vis ieškau ir nesurandu. Ieškodama natūralumo, dažnai užsiraunu ant per šviesių.
Šiandien parsinešiau L'oreal Color Riche 345 (crystal cerise). Jis iš pažiūros gana tamsus, raudonas, bet rudumo kažkiek turi, ir galbūt bus iš tų nei šiltų, nei šaltų, kurie ant manęs turėtų atrodyti ir natūraliai, ir ne nude. Dar neapžiūrėjau vaizdo natūralioje šviesoje, bet prie lempos lyg ir neblogas Antram stulpelyje vidurinis.
Užtat galim pasižiūrėt gyvai kaip atrodo DW blondinė .
Erszebeth, o čia nėra nusistatymas dėl to rudos atspalvio? Man kažkaip jie visi kažkaip... per purvini ir taškas. Iš tų Color Riche man visi kažkaip ne tavo. Tavo tokie tamsesni turėtų būt, bet švarūs ir šilti, gal čia ir sunkiausia, nes šilti tamsesni visi iškart į rudumą.
Erszebeth, o čia nėra nusistatymas dėl to rudos atspalvio? Man kažkaip jie visi kažkaip... per purvini ir taškas. Iš tų Color Riche man visi kažkaip ne tavo. Tavo tokie tamsesni turėtų būt, bet švarūs ir šilti, gal čia ir sunkiausia, nes šilti tamsesni visi iškart į rudumą.