QUOTE(bytte @ 2014 03 14, 08:27)
... na žiema nublukus tampa vasara su pavasario įtaka. Bet beryšio, nes tos žiemos į light tik pražilusios galėtų migruot. Vat žiūriu į mamą - nebetinka jai juoda, bent jau makiažą reik pasidaryt (ta prasme senas spalvas susigrąžint), o juk pagal spalvinį tipą be makiažo turi spalva puošt? ...
Labas, merginos,
prakalbot apie žilumus, tai man labai aktualu, su pavydu skaitau, kaip pas jumi nei vieno žilo plauko, nors vienmetės maždaug esam. Pas mane žilų jau nuo 25 m kažkur atsirado, o dabar atauginėjant, na, 50 proc tai tikrai, jei ne daugiau žilų, bet čia genai, mamos visa giminė anksti žili patapo. Vyrai balti, moteriškės, aišku, maskuojasi. Maskuojuos ir aš, bet kad būti tvarkingai, tenka dažyti kas 3 sav kažkur, paskui tas žilas takelis jau tragiškai atrodo. O kadangi dažau tamsiai, tai dar ryškesnis kontrastas. Tai vis mane aplanko mintys, kokia čia spalva šviesesne nusidažyt (DW) , kad dar išlikt DW, bet plaukai nebebūtų tokie tamsūs? ar jau pereičiau į kitą tipą? vargina baisiai tas dažnas dažymas. Būtų šviesesni, ar sruogom kokiom, gal ne taip dažnai reikėtų dažyt
Kartą esu nusidažius šviesiai plaukus, bet labai nevykęs atspalvis buvo, geltonas, tai vos mėnesį prabuvau, kaip netiko, tai ilgą laiką net minties neprileidau apie šviesius plaukus, bet kai jau žilų šitiek daug, mintys pareina, tik atspalvio kažkokio šalto gal reik. Ką manot apie žiemas šviesiaplaukes? ar jau psio, pereičiau į kokią vasarą?