Man irgi atrodo, kad čia nuo tų laikų, kai galėjai pirkti violetinį, geltoną arba oranžinį, o kitokio nėr ir apsikakok užkulnius
Nors va mano močiutė prieš mirtį nuomonę pakeitė. Mat, ji buvo labai stilinga moteris, savo darbovietėj - stiliaus ikona, ir mados naujovėmis domėjosi visada. Iš esmės dvi dienos prieš mirtį aš jai vežiau madų žurnalų, nes prašė, jai buvo įdomu
Tai va, ji turėjo levandinį šalikėlį. Nešiojo prie tamsiai mėlyno švarko, pakol nusipirko aqua skarą. Tada vis tik tas levandas metė šalin
Manau, kad iš esmės šitos visos išvardintos spalvos gal būtų ir nieko, jei prisiderini atspalvį, ko jos anais laikais negalėjo.
Bet jos greitai užknisa.
O kokia tamsiai mėlyna, pilka, juoda galų gale - neužknisa!
Gal čia tame esmė?
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 03 01, 21:14)
na sako kad tvarkingiau ir sveikiau plaukai atrodo. Kai buvau balta, matesi plauku bukle lb, daba atrodo kaip sveiki ir zvilgantis, nors tokie nera.
Pradejau sulaukti komplimentu ne tik is vaiku, bet ir is bendradarbiu
p.s. ex draugas net pagyre kad naturaliai atrodau
Va, paskutinis sakinys tai geras, nesakyk
Kai jau exai giria...
Tada širdy pavasaris
Tai va ir aš įsitikinau, kad tu sukis uodegą kaip nori, o kas gamtos skirta, tas gražiausiai ir atrodo. Kažkiek, biskutuką spalvą pataisyti - galima, arba ten žilę uždažyti, bet kardinaliai keisti - neverta...
Buvau aš persidažius į brunetę. Nu man pačiai lyg nieko atrodė, bet tik tol, kol nestoviu šalia tikros prigimtinės brunetės
Tada tas dirbtinumas vis viena į akis metasi, jinai atrodo tikra, o aš - kaip pigi padielka
Tai nusispjoviau ir susitaikiau... Daugiaumažiau
gal kitam gyvenime būsiu kokia indusė ir bus man gerai