QUOTE(Hiver @ 2014 02 27, 09:45)
Tik jau nedazyk su permanentiniais amoniakiniais Suspesi dar, kai turesi ne 2 o 222 zilus plaukus, va blondinant tai nera kitos iseities norint spalva isimt, o tamsiaplaukems... Kokia firma tai nezinau man irgi pirma karta matoma.
O tas Loreal Excelence Creme irgi, matai, parasyta 100% grey coverage, reiskias irgi bus tie atominiai.
O tas Loreal Excelence Creme irgi, matai, parasyta 100% grey coverage, reiskias irgi bus tie atominiai.
O su kuo dažyt? Pastebėjau kad tie žiliai mane visgi nervuoja. Palaidais tai nesimato, bet rišant lenda į pirmą planą, nes gi jie pačiam priekį. Ir dar styro vos ne ežiuku (išmąsčiau, kad matyt todėl kad tušti kaip šiaudai, be pigmento ir svorio neturi). Aš va mąstau atsirinkt savo spalvos dažus ir sruogą su žilais plaukais nusidažyt. Ten plotas būtų du kvadratiniai cm vienam kaktos kampe, ir dar tiek kitam. Su žoliniais nesigavo, tie ne žili vis tamsėjo tamsėjo, o žili įgavo kažkokį purvinoka ryžą atspalvį, na liko kaip žili purvu nutepti ir matytis dar labiau pradėjo.
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2014 02 27, 09:45)
Matyt jie artimi pagal sviesuma jusu naturaliems plaukams? As pastebejau kad tas ryzumas kuris pradeda lysti po kurio laiko yra ne kas kita kaip tas isimtas plauko pigmentas, spalva palaipsniui nusiplauna, o jis lieka ryzas. Ir kai dazomes spalva kuri sviesesne uz musu naturalu plauka taip ir gaunas. Todel blondines ir naudoja tuos pilkinancius sampunus kad ryzumo neliktu. Ir dar priklauso nuo paties zmogaus plauku pigmento, vienoms isemus spalva lieka ryskus ryzumas, kitoms ne.
Va va, užtai aš labai bijau bent kiek šviesesnės spalvos dažų. Mirtis kaip man ryža lenda, gaunasi visai ne tokia spalva kaip turėtų. Aš po pirmo naminio bandymo su spalvos nuėmimo milteliais (tokie žydri, kur maišyt su peroksidu reik) likau visiškai kaip ryža lapė, viens prie vieno spalva .