Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew, Madewell

Wife, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 02 16, 17:45)
Gyte, atrodo viskas tobulai  wub.gif
Gavau ir as tokius sviesius ir dar tokius pacius navy spalvos emiau.
Tik ne 25 dydis pas mane  biggrin.gif , o 28  blush2.gif
Navy dar abejojau ar imt, bet realiai labai patiko man jie. Beje, sviesius emiau tall, o navy spalvos regular. Sakyciau, kad yra skirtumas ir virsutineje dalyje. Su tall laisviau jauciuosi, nei su regular tuo paciu dydziu. Lyg ilgesnis virsus, nei regular.

Dar gavau situos :
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
kiwi spalva mane truputi isgasdino ryskumu  lotuliukas.gif . Nezinau kaip as tokias ryskias nesiosiu. Siaip tikrai gerai atrodo, visai nestorina.
Ir sitas :
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
neon amethyst.
Situ spalva patiko. Pirkau ir 28 ir 29 dydi. Nepajauciau didelio skirtumo. Kol kas nei vienu neparduosiu, nezinia kurie tiks iki siltesniu oru  biggrin.gif

o neon ametist tie velvetai minkstuciai? nera stori ar atoroki ? kokia reali ju spalvyte gal galite ideti nuotraukyte 4u.gif
beje ju su 92 cm per placiausia vieta 25 ar 26 dydzio reiketu?
Aciu patarusioms 4u.gif
Atsakyti
[quote=Faustina2000,2014 02 16, 18:45]

Sakykit, kokia klubu apimtis pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 02 16, 18:48)
o neon ametist tie velvetai minkstuciai?  nera stori ar atoroki ? kokia reali ju spalvyte gal galite ideti nuotraukyte  4u.gif
beje ju su 92 cm per placiausia vieta 25 ar 26 dydzio reiketu?
Aciu patarusioms  4u.gif

nera ploni jie. Realiai foto dabar tai nepadarysiu, tamsu jau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 02 16, 18:45)
.

neon amethyst.
Situ spalva patiko. Pirkau ir 28 ir 29 dydi. Nepajauciau didelio skirtumo. Kol kas nei vienu neparduosiu, nezinia kurie tiks iki siltesniu oru  biggrin.gif

Tai, galima vistik sakyti, kad sie dydi atitinka, ane, nemazinti?
As irgi laukiu dvieju dydziu biggrin.gif
Atsakyti
gavau Sabrina paltuką, tai turbūt, kad be reikalo tall ilgį ėmiau....rankovės per ilgos, su 171cm iki krumplių, reiks nešt siuvėjai, bet visa kita-ko ir tikėjaus wub.gif vienu zodziu iki kokia 175cm-drasiai regular uztenka

laukiu dar dviejų spalvų, sakiau rinksiuos vieną, bet kažin kaip dar bus su tuo pasirinkimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 16, 16:59)
ka pirkot tokio  bigsmile.gif ?

Collection jewelled collar megztuka is lauryna50. Seniai as jo norejau, bet jau buvau praradus vilti 100%. Nes niekas tokio grozio neparduoda biggrin.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 16, 17:13)
Gavau pagaliau velvetukus, abejų dydis 25, liemuo 64, klubai 89, ūgis 168. Šviesūs labai smagūs, patiko, gal kiek storina, bet realiai gerai jie atrodo, nuotraukoj labiau storina  biggrin.gif  Juodi kiek mažesni, bet gal taip atrodo dėl aukštesnio liemens, irgi faini, aišku liemuo man geriau būtų žemesnis kek

Man su sviesiais labai graziai ir nieko jie nestorina ax.gif

QUOTE(wife @ 2014 02 16, 17:23)
Tai jau tikrai  drinks_cheers.gif  thumbup.gif labai gražu  wub.gif

Merginos, išparduotuvėje šitą gražuolį sijonuką parduoda, man jis nerealus  wub.gif aplamai senų kolekcijų rūbeliai man visai kitokie  wub.gif , nostalgija  biggrin.gif
http://www.polyvore....ing?id=23680875

https://www.facebook...1...3440&type=3

Labai grazus, iskart atkreipiau demesi, bet gaila, kad mazas dydis
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 16, 18:37)
Collection jewelled collar megztuka is lauryna50. Seniai as jo norejau, bet jau buvau praradus vilti 100%. Nes niekas tokio grozio neparduoda  biggrin.gif

o taip, sita grozi wub.gif ir as maciau, bet susilaikiau. Jau praejo man uzsidegimas (nors matyt iki kito saltojo sezono biggrin.gif ) o dar sake kanda jis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 16, 18:49)
o taip, sita grozi  wub.gif ir as maciau, bet susilaikiau.  Jau praejo man uzsidegimas (nors matyt iki kito saltojo sezono  biggrin.gif ) o dar sake kanda jis  unsure.gif

Kazin labai storas jis?
As mintyse prisikuriau simta deriniu su juo ir Zaroj pasiciupau batelius pavasariui biggrin.gif kadangi tik 49 lt tai nenubiednesiu, bet isivaizdavau, kad eisiu su jais, juodom neriniuoto rasto kelnem ir tuo megztuku biggrin.gif bet jeigu jis storas tai gali neisdegti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
QUOTE(cap carap @ 2014 02 16, 17:36)
Šviesūs-tobulai, o juodi įsirėžę atrodo  blush2.gif

Nežinau kaip čia foto atrodo, bet ideliai dydis jų, kristų didesni smile.gif Dar manau kad išsitampys tikrai, tai gal ir apsmukę bus..
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 16, 20:13)
Kazin labai storas jis?
As mintyse prisikuriau simta deriniu su juo ir Zaroj pasiciupau batelius pavasariui  biggrin.gif kadangi tik 49 lt tai nenubiednesiu, bet isivaizdavau, kad eisiu su jais, juodom neriniuoto rasto kelnem ir tuo megztuku  biggrin.gif bet jeigu jis storas tai gali neisdegti biggrin.gif

Rankoves yra plonesnes uz kita megstuko dali. Ne, bera storas, normalus. IR man jis pradzioj pasirode truputuka kandantis, bet del to, su tokiu groziu tikrai nesiruosiau skirtis. O poto jau po N kartu devejimo, visai netycia prisiminiau, ka pradzioj lyg ir kando... Ir devisi super. Nei vieno burbuliuko. Tik nusivilkti reikia atsargiau, kad issineriant tie akmenuku kabliukai neuzkabintu kokio siulo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 16 vasario 2014 - 19:31
QUOTE(Dideja @ 2014 02 16, 19:03)
Tai, galima vistik  sakyti, kad sie dydi atitinka, ane, nemazinti? 
As irgi laukiu dvieju dydziu biggrin.gif

as manau, kad velvetukai tamposi, tai tada sakyciau, kad dydis atitinka.
Pas mane pilvukas yra likes po gimdymo, tai uzsegiau sunkiau 28, nei 29, bet jei tampysis, tada tik 28.
Papildyta:
[quote=jolantaO,2014 02 16, 18:49]
[quote=Faustina2000,2014 02 16, 18:45]

Sakykit, kokia klubu apimtis pas jus?
[/quote]
~98 cm. Bet pilvukas yra. Liko po gimdymo rolleyes.gif
Atsakyti