Turejau tik meginuka is GN bepanteno, tai kartais patepliodavau. visai neblogas, gal dar nusipirksim, bet irgi tik retiems patepliojimams. dazniausiai naudojame pataisu miltelius
mes ir tik meginuka turejom bet labai tinka nors prireikia tik laaaaaaaabai retais atvejais,aciu die problemu su issitimais neturim ir tikekimes nebebus
Nu nieko sau kokie atsiliepimai apie bepantena, o GN ji giria. Tepiau spenelius, ale jokio efekto nepastebejau, mazyle net imt kruties nenorejo.
Kad jis plonina oda irgi nustebau, kiek suprantu ten ne hormonas.
Dabar naudoju kazkoki spec nuo issutimu vaistinej pagaminta tepaliuka , jei reikia pabarstau pataisu sporomis, o kaip ir daugumai geriausias vaistas - oro ir vandens vonios
Kad jis plonina oda irgi nustebau, kiek suprantu ten ne hormonas.
Dabar naudoju kazkoki spec nuo issutimu vaistinej pagaminta tepaliuka , jei reikia pabarstau pataisu sporomis, o kaip ir daugumai geriausias vaistas - oro ir vandens vonios
Na čia tai mane labai nustebino.Mes jį buvom netgi pavadinę 'stebuklingu tepaliuku" - kai tik dukrytė įsibrėždavo su nagiuku, patepi ,ir per pusvalandį nieko nebelieka.
O nuo užpakaliuką tepti pradėjom tik šią savaitę. Atrodo nieko, bet nebetepsiu.Šiaip aš ją laikau kažkur 5 valandas be pamperio, kad oda pakvėpuotu.Juk tokie karščiai
O nuo užpakaliuką tepti pradėjom tik šią savaitę. Atrodo nieko, bet nebetepsiu.Šiaip aš ją laikau kažkur 5 valandas be pamperio, kad oda pakvėpuotu.Juk tokie karščiai
Vieną gydo kitam kenkia na ir vaistas mes taip pat nudojom tai gerai kad baigėm daugiau nepirksim bepantenui gera antireklama
O mes kiek naudojome, tai jis mums tik ir padėjo, matyt dramblio odą turime . Šiaip kiek žmonių, tiek nuomonių, vienam vieni vaistai padeda, o kitam komplikacijos būna. Taip kad manau ir toliau naudosime Bepanten .
QUOTE(*Lėja* @ 2006 06 22, 09:58)
betgi Baneocin antibiotiku milteliai
Taigi juos israso ir rekomenduoja kai itaria mikrobine infekcija. Speju, kad pas mus jos nebuvo, todel ir naudos is ju buvo 0.
QUOTE(Ievius @ 2006 06 22, 10:38)
Aišku, kiekviena mamytė sprendžia savaip, bet aš jau geriau ilgiau vaiką be sauskelnių palaikau... Niekad netepiau profilaktiškai, bet jokių iššutimų nebuvo (išskyrus pradžioj, kai netiko sauskelnės, tai tuos jau gydžiau)... Visi paraudimai savaime praeina
Jums pasiseke O gal tiesiog nuo odytes priklauso. As tai tokiu atveju esu maciusi, kai oro voniomis raudonumus gyde ir iki tokiu zaizdu nuejo, kad paskui tikrai nebezinojo ko griebtis Tai mums oro vonios gerai kol viskas gerai, bet kai tik man kyla itarimas, kad odyte raus, tai jau imuosi riebaliuku Na dar gal priklauso ir nuo to, kad mano sunus labai daznai tustinasi... Jei puse paros buna nekakojes tai viskas tvarkoje, o kai pradeda kas pora valandu varyti, tai jau ir pradeda apie isange ruzavet
Na mums bepantenas visus metus tarnavo,toji vienintele tutele,labai viskas gerai nuo jo buvo tik ne taip daznai reikedavo.Tad pasakyti,kad jis blogas-tikrai negalime.
Iš savo pozicicos apie Bepanthen'o tepaliuką tik gerai arba nieko .Tik jo dėka turim švarų(be iššutimų) užpakaliuką, kakliuką ir kitas raukšlytes .Kol naudojau Jonson's pudrą maniau kad, vaiką į kapus nuvarysiu, susidarydavo košė (nors rodos vos vos papudruodavau), tekdavo prieš kiekvieną pamperio keitimą nešt į vonią ir generališkai vaiką praust .O iššutimai kaip buvo taip buvo, kol nepradėjau šio tepaliuko naudot.Jau kitą dieną pastebėjau tegiamą rezultatą...
QUOTE(Tomike @ 2006 06 25, 16:16)
Iš savo pozicicos apie Bepanthen'o tepaliuką tik gerai arba nieko .Tik jo dėka turim švarų(be iššutimų) užpakaliuką, kakliuką ir kitas raukšlytes .Kol naudojau Jonson's pudrą maniau kad, vaiką į kapus nuvarysiu, susidarydavo košė (nors rodos vos vos papudruodavau), tekdavo prieš kiekvieną pamperio keitimą nešt į vonią ir generališkai vaiką praust .O iššutimai kaip buvo taip buvo, kol nepradėjau šio tepaliuko naudot.Jau kitą dieną pastebėjau tegiamą rezultatą...
as gryzus GN irgi bandziau pudra barstyti, bet sesele sake kad ta pudra susoka i viena vieta, ir tada sunta ,o bepantenas tai tiko ir man ir vaikuciui ,dar dabar jei kokia paraudusi vietele tai ir tepam
QUOTE(*Lėja* @ 2006 06 21, 11:14)
Mano dukrytei Bepantenas taip pat visai nieko negyde gerai kad issutimu jokiu niekada neturejo, bet kai buvo pora kartu stipriai sualergizaves jogurtas (isbere aplink lyt organus - kaip supratom tai cia taip alergija per slapima isejo) tai gydytoja iskarto pasiule Bepantena kaip stebuklingiausia vaista, o as jai atsakiau kad jis mums absoliuciai netinka tai labai nusistebejo. Teko naudoti Clotrimazolum kuris ir pagyde. Beje, Bepanten nugrauztiems speneliams irgi absoliuciai negelbejo, padejo tik Garmastan
Dar pastebejau ir nusistebejau - o kam jus naudojate visokius kremus "profilaktiskai" jeigu vaiko nei beria nei sunta? tikrai nematau reikalo pratinti odyte prie chemijos
Dar pastebejau ir nusistebejau - o kam jus naudojate visokius kremus "profilaktiskai" jeigu vaiko nei beria nei sunta? tikrai nematau reikalo pratinti odyte prie chemijos
visai nepadejo nuo issutimu, kaip nepadejo ir mano nugrauztiems speneliams (Bep. tepala turiu omeny, ne krema). Jis turi dar toki - bent man - slykstoka kvapa. Speneliams - irgi tik Garmastan, o vaikui - viskas, kas su cinku: Dermilon, pagaliau Sudocrem neblogai. Bet labai daznai neprireike. O dar visai nieko Sebamed aliejus, bet cia tik kai pamatai bepradedancia susti vieta paraudusia. O jei nieko suntancio nera, tai kam reikia kuo nors tepti?
Bet rimtai imu manyti, kad cia yra kazkokia zmoniu odos specifika - dazniausiai toms, kurioms nepadeda Bepanthen, padeda Garmastan, tai gal ne tos priemones viena uz kita geresnes, bet tiesiog vienom geriau tas, kitoms - tas, o kas del vaiku - irgi panasiai.
QUOTE(Tomike @ 2006 06 25, 17:16)
Kol naudojau Jonson's pudrą maniau kad, vaiką į kapus nuvarysiu, susidarydavo košė (nors rodos vos vos papudruodavau), tekdavo prieš kiekvieną pamperio keitimą nešt į vonią ir generališkai vaiką praust .O iššutimai kaip buvo taip buvo, kol nepradėjau šio tepaliuko naudot.
QUOTE(grazina37 @ 2006 06 25, 17:36)
as gryzus GN irgi bandziau pudra barstyti, bet sesele sake kad ta pudra susoka i viena vieta, ir tada sunta
Va va, as del tos pacios priezasties atsisakiau krakmolo... Taciau kitos mamytes raso, kad joms tiko... Gal kazkaip ne taip naudojau? O gal kaip Clio raso skirtingiems zmonems, skirtingi produktai tinka