naudojau bepanten tepala sunui , viso kuno oda buvo sausa, nepadedavo net hormoniniai tepalai, va nuo ju tai ploneja oda, ir dukrytei naudoju, kai yra tikras issutimas, bematant padada bepantenas, o sudokremu galima tept tik visiskai sveika uzpakaliuka, bet kai raudonas, tai tikrai negydo, bent jau mums taip.
Man Bepathen - labai geras.
Vyresnioji , jai dabar 6 metai, labai megsta Bepanthen. Jis tinkamas visais gyvenimo atvejais. Vat vakar isikirpo i pirstuka, greit sakau Bepantheno, pasitepe, tai net ne taip skaudet pradejo . Aišku nesamone, bet ...
Ji naudojam nuo gimimo : tinka bet kam, nudegimui, ibrezimui, iskilimui, lupoms tepti einant i lauka, ar jau suskeldejus. Zodziu, jo mes visada turime.
Pries pusmeti gime mazoji, taisiai irgi naudoju tik ji. GN padovanojo Sudocrem megineli, nepatiko, nera ka lyginti. Bet matyt tai individualu.
Vyresnioji , jai dabar 6 metai, labai megsta Bepanthen. Jis tinkamas visais gyvenimo atvejais. Vat vakar isikirpo i pirstuka, greit sakau Bepantheno, pasitepe, tai net ne taip skaudet pradejo . Aišku nesamone, bet ...
Ji naudojam nuo gimimo : tinka bet kam, nudegimui, ibrezimui, iskilimui, lupoms tepti einant i lauka, ar jau suskeldejus. Zodziu, jo mes visada turime.
Pries pusmeti gime mazoji, taisiai irgi naudoju tik ji. GN padovanojo Sudocrem megineli, nepatiko, nera ka lyginti. Bet matyt tai individualu.
Pirmajam sunui naudojau bepantena ir mums labai tiko, antrajam pirmaisiais menesiais naudojau aliejuka jonsono tai odele niekadsa nebuvo paraudus o dabar naudoju bepantena viskas tvarkoje. Bet turbut tai priklauso nuo odeles gal kiti elergiski kokiai nors sudedamajai daliai.
Abi dukrytes auginant bepantenas man tiko visokiausiais atvejais. Na, nebent jo arkliska doze reikia sutepti, kad oda plonetu... Neteko to girdeti, nei patirti. Man jis SUPER , visada namuose turime!!! "Uodegytes" raudonuma per nakti nuima
o mums geriausiai padeda sudocrem, uztenka svariau nuplauti uzpakaliuka, nusausinti ir patepti, po kokiu 2val nera net zymeles kad buvo paraudimas.
Mums taip pat bephantenas naudojau ir speneliams kai buvo sutrūkę ir kojytę vaikas buvo nusiplikęs lb gerai gijo juo tepant,ir užpakaliukui geriausias vaistas. Taip tepu sudocremu,dar hipp kremuku nuo iššutimų,bet jei treikalas rimtesnis,padeda tik bephantenas.
mes irgi uz bepantena, superinis tepaliukas
man jis superinis tpu zandukus manau priklauso da ir nuo vaiko kiekvieno oda skirtinga
Kiek kainuoja Bepanthen?
mes šį tepaliuką irgi naudojam nuo gimimo ir labai jei tik iššunta,patepu ir vėl viskas ok
Aš Bepanten naudoju abiems vaikams, o kai maitinant sutrūkinėjo speneliai, tik vienintelis Bepanten padėjo