QUOTE(xvikutex @ 2006 06 19, 18:26)
Mano mazylei storuliukei buvo 2 men, raukšlės gilios, tarp jų oras nepateko ir baisiai šuto. dažnai prausiau, valiau, keičiau pampersus, o blogiausia kad naudojau Bepanten. gydytoja patarė juo tept tai ir tepiau, po kiekvieno apiprausimo. kūdikėlis pirmas, mama žioploka nesupratau kad padėtis blogėja. raudonumą tiesa nuėmė, bet kad odelė plonėja nesupratau. kai patepdavau, mano vargsiuke vergdavo, niurksejo, o aš jai: "taip reikia mažute, bus geriau..." ir vieną kart po tokios procedūros pamačiau klaikų vaizdą. gavau šoką. kirkšnelėse pasirodė kraujo, tarsi britvute įpjauta. savijauta siaubinga. persirašėm pas kitą daktarą, kuris paaiškino kad NUO BEPANTEN PLONĖJA ODELĖ! Ir patarė po valymo gerai nusausinus dėti medvilnės pūkų. taip ir padariau.Jų su skutimosi peiliuku priskutinejau nuo apsivėlusių marškinukų. dabar mano dručkė sekmingai sveiksta. Šiaip gal jis ir neblogas daiktas, bet su juo reikia labai atsargiai, o dar geriau rinktis medvilnės pūkus.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe.
Ir dar pasimokiau, labiau isiklausyti i savop vaika. Žliumpt iš savigraužos norisi vos prisiminus kaip kankinau savo brangenybe.
musu istorija siek tiek kitoke ir istikruju bepanten tepala galeciau pagirti,mano dukryte yra stambi,pas ja raukslyte ant raukslytes,vargau su ja kokius gerus du men,labai suto,isprazdiu tepiau sudokremu-nepadejo,tada daktare israse beneocin tepaliuko,siektiek padejo,o kaip panaudojau bepanteno mum baigesi sutimai,tad ir dabar ji naudojam