QUOTE(minik @ 2008 02 02, 20:11)
Tiesa sakant, neskaiciau visos temos, nes esu tikra, kad nuomoniu cia issakyta paciu ivairiausiu. Man tiesiog atsitiktinai uzkliuvo pats temos pavadinimas-kodel taip kategoriskai "nenaudokite" . Suprantu, kad kazkoks naudojamas produktas gali netikti konkreciai jums, taciau tai nereiskia, kad taip butinai atsitiks visiems kitiems . O del jums issakytos gydytojo nuomones, neva bepantenas isplonina odos sluoksni, nesigincysiu, gal jis ir teisus taip sakydamas. Taciau tai velgi tik viena is nuomoniu.
O kalbant apie save, tai as labai sekmingai naudojau bepantena mazylio uzpakaliuko issutimams gydyti ir ilga laika. Jokiu bedu jis mums nesukele, o dar labiau gelbejo mano sutrukusius issausejusius spenelius (maitinau pati). Taip kad kiekvienam savo, kiekvienas pasirenka tai, kas jam geriausia ir tinkamiausia, bet bent jau as niekada taip kategoriskai nekalbu apie kazkoki patikusi ar nepatikusi dalyka .
O kalbant apie save, tai as labai sekmingai naudojau bepantena mazylio uzpakaliuko issutimams gydyti ir ilga laika. Jokiu bedu jis mums nesukele, o dar labiau gelbejo mano sutrukusius issausejusius spenelius (maitinau pati). Taip kad kiekvienam savo, kiekvienas pasirenka tai, kas jam geriausia ir tinkamiausia, bet bent jau as niekada taip kategoriskai nekalbu apie kazkoki patikusi ar nepatikusi dalyka .
Tą patį galiu pasakyt ir apie sudokremą - anksčiau jis mums nepadėdavo, o dabar sekmingai naudojam -matyt kiekvienam savo ir tam tikru laiku