Įkraunama...
Įkraunama...

Bepanten

As naudoju bepantena, bet kartais ji kelioms dienoms pakeiciu sudokremu. Kol kas lyg ir viskas gerai, nors kartais randu ant uzpakaliuko spuogeliu, bet jie greiti pranyksta. O siaip tai stenguosi kuo daugiau oro vonias.
Atsakyti
Kai nestripriai parausta uzpakaliukas - tinka ir Bepanthenas ar sudocremas, bet paskutini karta kai pasutom stipriai - sios dvi priemones nepadejo, darem oro vonias, bet padetis zymiai pagerejo kai patepem Clotrimazoliu, matyt, kad jau buvo grybelis atsirades blink.gif
Atsakyti
4u.gif mes naudojom bepantena geras tepalas, o sudocrem tai nepadejo ,netiko paskui suradom vaistinej vaistines gamybos tepaliukas nuo isutimo liuks ir tik 5 litukai thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam bepanteno tepala (ta kur ir spenelius galima tepti). Jau maziui virs metuku, bet niekada problemu neturejom ir kitokio nenaudodavau. Siaip reik labai plonai tepti ir tik ten kur paberta. Tepdavau ir veiduka ir rankytes, nes turim atopini dermatita, ir niekas nepasikeite. Gal cia kaip kam, gal ne visiems vienodai tinka.
Atsakyti
nu nieko sau!!! O tai dar spenelius rekomenduoja su jais tepti,tai kaip ten gydo idomu??? blink.gif
As maziui netepiau su bepantenu,bet vat savo spenelius kartais patepdavau,gerai,kad pastebejau jog nieko jis man nepadeda. Man avent labiau tiko. Maziukui iki siol sudocrem tepu ir jis jo uzpakaliukui geriausias thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2007 12 03, 13:06)
nu nieko sau!!! O tai dar spenelius rekomenduoja su jais tepti,tai kaip ten gydo idomu??? blink.gif
As maziui netepiau su bepantenu,bet vat savo spenelius kartais patepdavau,gerai,kad pastebejau jog nieko jis man nepadeda. Man avent labiau tiko. Maziukui iki siol sudocrem tepu ir jis jo uzpakaliukui geriausias thumb_yello.gif

Mano speneliams Bepantenas buvo thumbup.gif :. Vaikui, tiesa, nuo pašutimų ,nepasakyčiau, kad padėjo schmoll.gif . O nuo Sudokremo dar labiau parausdavo verysad.gif Taigi, reikia tiesiog atrasti tinkančią priemonę.
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2007 12 03, 13:18)
Mes irgi naudojam bepanteno tepala (ta kur ir spenelius galima tepti). Jau maziui virs metuku, bet niekada problemu neturejom ir kitokio nenaudodavau. Siaip reik labai plonai tepti ir tik ten kur paberta. Tepdavau ir veiduka ir rankytes, nes turim atopini dermatita, ir niekas nepasikeite. Gal cia kaip kam, gal ne visiems vienodai tinka.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums bepanten netiko nei leliui, nei mamytei. Taciau isutimus issigydem oro vonimis ir pataisu sporu milteliais thumbup.gif kritiniais atvejais griebemes sudocrem
Atsakyti
musu suneliui ir buvo tokia problema ir daktare taip pat patare naudoti bepantena,bet nuo jo dar blogiau buvo,tai ko mes tik neisbandem,kad praeitu ir krakmolu barstem ir pudra naudojom,o viena vaistininke patare deti paprastus moteriskus paketus kad uzpakaliukas nesustu ir kai sugis naudoti tik pudryte... thumbup.gif zinokit padejo... biggrin.gif
Atsakyti
Mes kasdien naudojam sudocream thumbup.gif o kai buvo alergija nuo sauskelnių ir išbėrė, tai išrašė Clotrimasolum tepaliuką, kuris iškart padėjo. Kiekvienas turi atrasti tai kas jam tinka
Atsakyti
Mums sudocream netiko.Naudojame Bepanthen, Bubhen kremuką jis labai gerai.Dažnai plauname ramunėlių nuoviru ir jį naudojame maudant mažiuką.Sutinku kad kiekvienas turi atrasti tai kas geriausia bet su tokiais mažiukais nesinori daug eksperimentuoti doh.gif
Atsakyti
teko ji biski mirksiukas.gif naudoti,tai mums tiko
Atsakyti