mes tai naudojame sudokrema, ir esame labai patenkinti
o mums padejo ti bephantenas kiek visko bandem mazajai kaui buvo isutusi tai niekas netiko padetis tik blogejo tada pabandem bephantena ir iki siol tik ji naudojame
Visą laiką šventai tikėjau, kad Bepantenas pats geriausias . Matau, kad klydau, ir dabar suprantu, kad mano vaikiukui padėtis ima blogėti. Jo dupcyte paraudusi ir kelios dienos tai nepraeina. Reikės pabandyti kitas priemones, apie kurias jūs čia papasakojot.
Ačiū
Ačiū
Mes naudojam bepantena jau gana ilgai, iki siol buvo viskas gerai, bet dabar paskutinem dienom kazkodel paraudus dubcyte. Gal tikrai reik kita nusipirkti
Kai nueini į vaistine, paprašai kokio tepeliuko nuo iššutimo, tai iškarto siūla bepantena. Turbūt daugiau nieko nežino, O kai pasakai kad jis nepadeda man reikia sudocream, tada žiūri :
Aš tik už sudocream[COLOR=red]
QUOTE(saule19 @ 2007 10 18, 14:15)
Kai nueini į vaistine, paprašai kokio tepeliuko nuo iššutimo, tai iškarto siūla bepantena. Turbūt daugiau nieko nežino, O kai pasakai kad jis nepadeda man reikia sudocream, tada žiūri :
Okurioje cia taipvaistineje ziuri,kai papatrasai siokremuko
Mano mergyte gimė rubuiliukė daug giliu raukšleliu tad su iššutimu irgi susidūrėm ko mes tik neišbandėm kol gydytoja patarė pabandyti CLOTRIMAZOLI ir super visas iššutimas praėjo per pora dieneliu. Nuo šiol kai tik parausta su juo pasitepam užpakaliuka ir viskas praeina
As naudojau sudokreama.Is pradziu padedavo, bet po vienos nakties taip maziukei subinukas issuto, kad atrode, kad odele nubrozdinta butu.Nors vakare dar buvo tik paraudimas ir buvau patepusi tuo kremuku, bet mazoji smarkiai nusuto.Pora dienu tepiau ta kremuka, oro voneles pries kiekviena keitima.Niekas negerejo.Tada drauge prasitare, kad kai jos suneliui taip buvo tai ji tik su kepimo aliejumi uzgyde.Jai jos mama patare, nes ir pati taip savo vaikus kazkada gyde. Pabandziau ir as.Ir po triju dienu zaizdukes uzsitrauke.Mazoji ramesne pasidare. Tai va ir galingoji siu dienu medicina nublanksta pries mamu ir mociuciu metodus.
as taip pat tik UZ naturaluma- mamos, nuo pasutimu kuo puikiausiai padeda oro voneles kaskart keiciant pamperi, o esant paraudimams pati efektyviausia priemone yra paprasciausias bulviu krakmolas, man mano mama rekomendavo, tikrai padeda.
QUOTE(pupa-oga @ 2007 10 23, 16:49)
as taip pat tik UZ naturaluma- mamos, nuo pasutimu kuo puikiausiai padeda oro voneles kaskart keiciant pamperi, o esant paraudimams pati efektyviausia priemone yra paprasciausias bulviu krakmolas, man mano mama rekomendavo, tikrai padeda.
Ir as uz krakmola
Aš negaliu pasakyti nieko blogo apie Bepanteną, naudoju. Kai nedideli paraudimai, tai patepus per naktį pranyksta. Bet jei jau odelė smarkiai iššutusi, tai nesitikiu rezultatų po vieno karto, labai svarbu leisti užpakaliukui pakvėpuoti - oro vonios, ir stengtis dažniau keisti sauskelnes, ypač nedelsti, kai tik pakakoja.
as tai hipp nuo isutimu naudoju super geras, su didesniais isutimais neteko susidurti, jei tik parausta uzpakaliukas patepi jau kai kita siki keiciant pampersa jau beveik raudonumo nelieka, tikrai labai patenkinta situo kremu.